Nepustila som sociálku do bytu. Čo bude nasledovať?
udala ma z pomsty ucitelka mojho syna, ze vraj dieta dusevne tyram a nedavam mu jest. kvoli tomu ma udala, lebo s nou mam spory. a chcela som preradit dieta k inej, lebo dieta sa jej balo a zasadla si ucitelka na neho.
cakala som preto socialku a ta aj prisla. klopali, a stlacali klucku na dverach, tie boli zamknute. nepustila som ich. a potom som na urad prace poslala mail, ze ich ani nepustim, lebo ide len o pomstu ucitelky. ale ze na predvolanie sa osobne dostavim na urad, aj so synom, ak si to vyziadaju.
co myslite, co bude nasledovat??
@magdalenkami nech ti vari muz, ked mi tak zavidis, ze ja na varenie nie som odkazana.
...........dufam ze si socialka bude svoju pracu robit dobre a hlavne rychlo.
@cvocek doma nevaris a kupujes si pizzu? To aj dieta tak stravujes? Mimochodom za 5 eur co das na jednu pizzu navaris pony hrniec na par dni, tak tu netrep ze si nemala na pomocky do skoly...kazda normalna matka, ked uz dojde do kontaktu so socialkou sa snazi ukazat v tom najlepsom svetle a ty tu miesto toho riesis komu zveria dieta, ked ho odoberu??? Ja by som neprezila ani keby mi ju dali mojej vlastnej mame, co si to preboha za matku... Dufam ze je toto len nechutny vtip nejakeho pubertiaka co miesto ucenia sedi na nete, lebo podla vyjadrovania by som to tipla na ciganku co niekomu ukradla mobil a pripaja sa v miestnej krcme na net..
nemohol by to tu nejaky admin zamknut? Myslim, ze tato tema naplnila svoju podstatu vrchovato..... ☹
kokso ty nedavas vlastnemu dietatu desiatu do skolky? ale ty si doma vyzieras pizzu?
@romanovic zalozila som temu, cast diskutujucich ma dourazala, v teme som zial neostala bez nich, a stale sa tu objavuju nove a nove sracky, ale ja to poznam uz davno, mna urtoven slovakov teda nemoze prekvapit, takze ja som spokojna a mne je jedno, co za individua sa tu ponevieraju, je to internet, clovek musi ratat so vsetkym a hocicim, ziadne naroky na internet nemam. to co som chcela, som sa od sraciek nedozvedela.
@lucinocka do mojho stravovania ta je nic. trepes tu ty. ty si matka roka, ked svojej vlastnej matke nedoverujes, ak by jej dali tvoje dieta. to ako ta tvoja mater vychovala? vy musite mat velmi zle vztahy v rodine. nezavidim ti. nechutna si ty aj s ostatnymi. vas intelekt je na urovni maloleteho dietata. ciganskeho. nafetovaneho toluenom.
@ultra to zavisi odo mna, co bude robit socialka. kedze som jej nedovolila vstup do bytu, ale dovolila som jej predvolanie, tak ma socialka predvolala. aj som chcela ist, ibaze akurat mi ochorel syn. takze som volala na socialku, ze nemozeme prist, ze ci by nechceli prist oni ku mne. a oni mi povedali, ze ved ste s tym nesuhlasili. a ja hovorim, ze uz s tym suhlasim. a oni sa este raz ubezpecili, ci teda ich naozaj pustim do bytu, a ja som ich uistila, ze ano, ze pokojne mozu prist.
navrhujem tuto temu zamknut, nema zmysel..
Ahojte, vzhľadom k tomu, že pointa tejto diskusie sa vytratila, resp. téma prešla do vzájomných urážok, zamykám ju. Ďakujem za pochopenie. Pekný deň prajem 🙂

@seemani ake deti vy vychovate, ked mate taketo reakcie? srackove deti?