icon

Nepustila som sociálku do bytu. Čo bude nasledovať?

cvocek
14. nov 2014

udala ma z pomsty ucitelka mojho syna, ze vraj dieta dusevne tyram a nedavam mu jest. kvoli tomu ma udala, lebo s nou mam spory. a chcela som preradit dieta k inej, lebo dieta sa jej balo a zasadla si ucitelka na neho.

cakala som preto socialku a ta aj prisla. klopali, a stlacali klucku na dverach, tie boli zamknute. nepustila som ich. a potom som na urad prace poslala mail, ze ich ani nepustim, lebo ide len o pomstu ucitelky. ale ze na predvolanie sa osobne dostavim na urad, aj so synom, ak si to vyziadaju.

co myslite, co bude nasledovat??

Strana
z5
cvocek
autor
16. nov 2014

@seemani ake deti vy vychovate, ked mate taketo reakcie? srackove deti?

cvocek
autor
16. nov 2014

@seemani takze vy nie ste len expertky na sracky, ale aj na dusevne choroby. a tak dajte nazov diagnozy a cislo podla medzinarodnej klasifikacie.

cvocek
autor
16. nov 2014

@magdalenkami nech ti vari muz, ked mi tak zavidis, ze ja na varenie nie som odkazana.

cvocek
autor
16. nov 2014

@sue no vidis, je lepsie byt dusevne chora, ako neplodna. 😎

romanovic
17. nov 2014

@cvocek zalozila si temu, vsetky diskutujuce si dourazala, v teme si ostala sama - si spokojna? To je to, co si chcela?

ultra
18. nov 2014

...........dufam ze si socialka bude svoju pracu robit dobre a hlavne rychlo.

lucinocka
18. nov 2014

@cvocek doma nevaris a kupujes si pizzu? To aj dieta tak stravujes? Mimochodom za 5 eur co das na jednu pizzu navaris pony hrniec na par dni, tak tu netrep ze si nemala na pomocky do skoly...kazda normalna matka, ked uz dojde do kontaktu so socialkou sa snazi ukazat v tom najlepsom svetle a ty tu miesto toho riesis komu zveria dieta, ked ho odoberu??? Ja by som neprezila ani keby mi ju dali mojej vlastnej mame, co si to preboha za matku... Dufam ze je toto len nechutny vtip nejakeho pubertiaka co miesto ucenia sedi na nete, lebo podla vyjadrovania by som to tipla na ciganku co niekomu ukradla mobil a pripaja sa v miestnej krcme na net..

katfan
18. nov 2014

@nice202 psychicky narusena zena toto.chudak chlapcek, mat taku matku.

gretocka
18. nov 2014

nemohol by to tu nejaky admin zamknut? Myslim, ze tato tema naplnila svoju podstatu vrchovato..... ☹

pink_lady
19. nov 2014

kokso ty nedavas vlastnemu dietatu desiatu do skolky? ale ty si doma vyzieras pizzu?

cvocek
autor
21. nov 2014

@romanovic zalozila som temu, cast diskutujucich ma dourazala, v teme som zial neostala bez nich, a stale sa tu objavuju nove a nove sracky, ale ja to poznam uz davno, mna urtoven slovakov teda nemoze prekvapit, takze ja som spokojna a mne je jedno, co za individua sa tu ponevieraju, je to internet, clovek musi ratat so vsetkym a hocicim, ziadne naroky na internet nemam. to co som chcela, som sa od sraciek nedozvedela.

cvocek
autor
21. nov 2014

@lucinocka do mojho stravovania ta je nic. trepes tu ty. ty si matka roka, ked svojej vlastnej matke nedoverujes, ak by jej dali tvoje dieta. to ako ta tvoja mater vychovala? vy musite mat velmi zle vztahy v rodine. nezavidim ti. nechutna si ty aj s ostatnymi. vas intelekt je na urovni maloleteho dietata. ciganskeho. nafetovaneho toluenom.

cvocek
autor
21. nov 2014

@katfan ty si dusevne postihnuta, ja dufam, ze tento osud minie tvoje dieta. uboziacik. ale snad aspon otca ma normalneho.

cvocek
autor
21. nov 2014

@pink_lady kokos, zeries akurat ty aj s tvojou rodinou. nauc sa konecne aj pribor pouzivat. ci vy ste v osade? aha.

cvocek
autor
21. nov 2014

@gretocka vas treba zamknut do blazinca, neviem, odkial vas vypustili. ani bloknut vas sa to tu neda.

cvocek
autor
21. nov 2014

@ultra to zavisi odo mna, co bude robit socialka. kedze som jej nedovolila vstup do bytu, ale dovolila som jej predvolanie, tak ma socialka predvolala. aj som chcela ist, ibaze akurat mi ochorel syn. takze som volala na socialku, ze nemozeme prist, ze ci by nechceli prist oni ku mne. a oni mi povedali, ze ved ste s tym nesuhlasili. a ja hovorim, ze uz s tym suhlasim. a oni sa este raz ubezpecili, ci teda ich naozaj pustim do bytu, a ja som ich uistila, ze ano, ze pokojne mozu prist.

lucinocka
21. nov 2014

@cvocek mna moja mama vychovala ku zodpovednosti, co sa tvojej ocividne nepodarilo a nikdy by som jej nezavseila svoje decko na krk, preto, ze som ja neschopna... zamysli sa nad sebou...

lucinocka
21. nov 2014

navrhujem tuto temu zamknut, nema zmysel..

danulicek
21. nov 2014

Ahojte, vzhľadom k tomu, že pointa tejto diskusie sa vytratila, resp. téma prešla do vzájomných urážok, zamykám ju. Ďakujem za pochopenie. Pekný deň prajem 🙂

Strana
z5