Neviete ako zapísať meno Nella do kalendára mien?

ivana6060
5. jún 2011

Velmi rada by som mala dcerku v kaledari mien pretoze tie otazky a prečo mamka tam nie je moje meno? Chcela by som si ju tam zapisat ale netusim ako a na koho sa obratit... Prosim poradí mi niekto????? Dakujem... Ivana

irriss
5. jún 2011

Tak na to budeme a jsme prilis mali pani 😉
I na nas v kalendari nepamatovali...
vyresili jsme to podle ostatnich kalendaru a pripsali dane jmeno rucne k danemu datu MY...
..oficielni neoficielni..hlavne ze je "dort".. 😉

sonica
5. jún 2011

a co nechat jej urobit vlastny kalendar, kde vlozite jej meno do datumu kedy ho oslavujete 😉
my tiez nie sme v kalendari... 😅

lucka1987
5. jún 2011

@ivana6060 my ak to bude dcerka tiez planujeme meno , ktore nie je v kalendary.. Nella. oslavovat by sme to oslavovali 31.maja na Petronelu... a presne ako napisala sonica... dnes urobit si kalendar je aj finanncne nenarocna vec.. dajte si ho urobit v nejakom fotoshope a vyhotovte napriklad 10 kopii (aby mali aj babka aj tety aj krstny rodicia, a blizky) 😉

stanislavao
5. jún 2011

ja som raz pocula a videla v TV, ze staci, ked oslovite s poziadavkou vydavatelstvo, ktore vydava nejaky kalendar. ale bude to uvedene potom len v kalendaroch toho vydavatelstva. mozete si vybrat vraj aj datum, ze kedy chcete, aby mala meniny. lebo ak si vsimnete, v niektorych kalendaroch je viac mien, v inych menej. v niektorom je aj Tobias, myslim, ze 13.9., v inom nieje. cize skuste vo vydavatelstve.

annaopialova
5. jún 2011

mam pocit ze to musi prejst cez matrikua ona to posuva dalej

bobocka
5. jún 2011
andrejka1974
5. jún 2011

ahoj no ja mam tento isty problem stale som ho este nevyriesila nasa dcerka sa vola Sindy podla anglickeho kalendara oslavuje 22.1. tak oslavujeme vtedy. Do kalendara sa nam ju este nepodarilo zapisat

ivett1
6. jún 2011

@ivana6060 ahoj tu je dobrý článok o zapísaní nového mena
http://najmama.aktuality.sk/clanok/226868/meno-...
a tu je rozšírený menný kalendár (Slovenko), v ktorom je už toto meno zapísané - Nelly 31.5. a podľa švédskeho kalendára mien 8.10.
http://calendar.zoznam.sk/search_nameday-sk.php... 😉
asi je to nové, keď ste o tom nevedeli...

maggie2
6. jún 2011

Nik nemá na SK patent na mená v kalendári. Kedysi existovala štátna komisia, ktorá zadávala mená do kalendára, dnes platí: OFICIÁLNE MENINY NEEXISTUJÚ. Slávia sa ešte tradične kresťanské mená svätcov, podľa príslušných kresťanských prináležiacich pamätných dní svätcov toho ktorého mena. Ostatné je na ľubovôli vydavateľov kalendárov, ktorých sú stovky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 každý si robí ako chce

zuzikkaa
6. jún 2011

a co tak neoslavovat meniny...to sa tusim oslavuje len na SK a v Cechach...Povymyslaju zahranicne mena a potom lamentuju ze dieta nemoze oslavovat meniny 😉

miksavk
5. sep 2013

chcem sa opýtať máte v rodnom liste niekto napísané meno NELLA - dva LL ?

dendy1
5. sep 2013

My máme Nelly -aj v rodnom liste a meniny oslavujeme 31.5. Podľa rozšíreného kalendára slovenských mien.

daniella224
5. sep 2013

my mame tiez dcerku s menom Nella a oslavujeme 3. januara v kalendary je Nela lebo je narodena v maji aby nemala aj narodky aj meninky v jeden mesiac🙂