OČR cez prázdniny
Môžem ísť na OČR cez letné prázdniny aspoň na týždeň aj keď dieťa je zdravé len ho nemám kde dať ?
dobry den, dnes som zistovala v socialnej poistovni. pokial skolku zatvoril zriadovatel tak mate narok na OCR. cize aj ja budem so synom cely august doma.
@tinka39 narok.. nenarok. Za mna je to cez. Toto bude zamestnavatel tolerovat?
My mame skolku mesiac a pol zatvorenu. Nikto sa nestaral, ze nemam kam dat dieta.
Riesim to sukromnou skolkou kde bude chodit necely mesiac.
@slniecko66 prepacte ale mam narok nemam inu moznost vyuzijem. ja neriesim nikoho neodsudzujem tak poprosim aj vas o to iste
@tinka39 napisala som len svoj nazor 🙂 nikoho som neodsudila. Ci mi verite alebo nie tak tiez som to mohla riesit takto. Vymysliet si choroby aby to v praci preslo. Byt doma a popritom by mi peniaze prisli na ucet.
@slniecko66 ake choroby? skolka je zatvorena nemusim nic vymyslat
@tinka39 to by som povedala v praci, ze zatvorili nam skolku na mesiac su letne prazdniny. Zostavam doma.
Nechcem vidiet ako by sa zatvrarili.
Cez skolu su deti doma 2 mesiace. Potom ked bude prvacka co potom.. 😂
@maciatkolulu robota bola aj bude ale deti sú malé len raz... Každá jedna nech si urobí ako jej vyhovuje
@maciatkolulu asi je to vec každej z nás,nemyslíš?
Nikto ti nebrani ostať doma ti3z,môžeš,ocr Jr tuším 55%z platu
@maciatkolulu problémy druhým?
Ako vieš ze robi problémy druhým?
Sú zamestnania,kde nemusia ťahať kolegyne jwdna za druhú tak aké problémy myslíš
@redanna ake su to pls zamestnania kde nemusia tahat ani sa nijak obmedzit vo valstnej planovanej dovolenke ak ide jedna zamestnankyna na takuto dlhsiu ocr
@loginexistuje na pobočke v banke,v poisťovňu,v kancelarii kde si dorobis svoju peacu,dokonca ak si nahlásis vopred, že nebudeš celý august, na leto berú brigádnikov, ajnked upratujes, v kuchyni
@redanna tak nekvalifikovane prace kde zoberu hocijakych brigadnikov tak to ano ale inak tazko kde sa treba zaucit a pod a tam tazko
a potom ked bude dieta uz skolak dajme tomu prvak -druhak a narok na tuto ocr nie je a ty si nemozes vziat dovolenku lebo kolegyna so skolkarom je mesiac doma tak to potesi
a pre autorku takato ocr predlzuje skusobnu dobu 😉
@redanna no hej, len niekto neberie ohľad na druhých. Moja sesternica dopadla tak, že však kolegyňa si vzala celý júl ocr a keďže sú v kancelárii len dve, tak sesternica musí robiť celý mesiac aj za ňu, a sesternica má tiež tri malé deti.
@maciatkolulu na pobočke v banke ci poistovni nemyslím na brigádnika,ale ze nebudem.nejak niekomu chýbať,len seba ukra5im o nové zmluvy
@loginexistuje viem že za každú očr aj pn sa predlžuje skúšobná 😉

@petik22 tie su na stranke SP v elektronickej podobe...zasielas