icon

Od susedov cítiť zápach marihuany

4. sep 2021

Ahojte. Ako postupovat ked od susedov neustale citit zapach marihuany . Asi by som to ani neriesila,no maju maleho chlapceka, 3rocneho. Smrad na celu chodbu, neviem aky uz musi byt potom v byte kde ten malinky byva. Riesit to, ak ano aky je spravny postup? PROSIM da som to nahlasit aj anonymne aby to niekto riesil alebo potom sa na to vykaslu ked sa nepodpisem? Neviem co od nich ocakavat keby vedia ze sa staram do toho v akom prostredi maleho vychovavaju

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
denkatn
4. sep 2021

@cocolino234 ked si zodpovedna a mas dieta tak sa vylucuje s tym ze si sem tam zahulis, sem tam si mozes zahulit kym sa nestaras o dieta. inac to s dietatom nedas!

bluka2
4. sep 2021

A myslíš, že dieťaťu prilepšis tým, že matku nahlásis za nejakú marihuanu a "nepríčetný pohľad"? Dieťa vyzerá zanedbano, smutne, vychudnuto, stále špinavé, choré, sem tam ho zabudne vo vchode, či čo konkrétne ohľadom toho DIEŤAŤA je v neporiadku?

autor
4. sep 2021

@cocolino234 ja nikde nevidim zeby som komentarom oslovila Teba . Jedina sedlac si tu ty,ktora miesto toho aby sa najskor spytala ci som u nich niekedy bola,hned vies o co ide. Predstav si nie raz sa stalo ze mali dvere dokoran, decko vtedy este mensie,revajuce v obyvacke a rodicia hulili na balkone , pohlad ako z psychiatrickej liecebne. Keby nemal maly normalnu babku ktora tam pravidelne chodi, uz davno by som ich nahlasila. Neviem ci ty si tiez takato mater, ale je mi to uplne u prdele.

denkatn
4. sep 2021

@cocolino234 predstav si ze prave to ma bavi, 11 septembra idem tiez na akcie s usmev ako dar, prispievam kacerovi do ta3 chodim vencit psov na polianky, a ty?

autor
4. sep 2021

O tom aky smetiak maju doma tiez pisat nemusim . Odpoved na moju povodnu otazku az 1 . Typicke 😃

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bluka2
4. sep 2021

@denkatn ja som si dnes pospala po ťažkom týždni 3 hodiny počas dňa, 14:00-17:00 nejak tak, 2 deti doma, aký je v tom rozdiel, či som hulila či nehulila?

taskataska
4. sep 2021

@denkatn wtf? ake dieta? aka choroba?

ako hovorim, predsudky vedia mat kurevsky silne efekty na zmyslanie

denkatn
4. sep 2021

@cocolino234 ak mi najdes na internete nejaky clanok, kde bude niekto uspesny pisat, ze ked bol maly rodicia fajcili marihualnu, ale pre neho to bolo v pohode, lebo sa mu stihli venovat a vsetko bolo u nich tak ako ma byt tak ti dam za pravdu

maciatkolulu
4. sep 2021

Takže majú doma smetiak, vyzerá to tam ako na psychiatrii, uu teda dávnejšie, babka sa stará a ty to chceš teraz nahlásiť. Cele divne. Tak sa babka stará, či nie? Prečo si to nenahlasila skôr, zvládli sa starať o bábätko, teraz nezvládajú, nenapísala si nič ohľadom dieťaťa. Je špinavé, chudé, zbite, uolakabe, má modriny, chorlave? Boji sa, nekomunikuje, nechodia s ním von, nepracujú?, lebo na základe pohľadu a vône z bytu a bordelu v byte neviem, či sa dá niekto takto osocit. A ver tomu, že budú vedieť odkiaľ vietor fuka

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bluka2
4. sep 2021

@maciatkolulu ju ale nič ohľadne dieťaťa nezaujíma, lebo presne tieto relevantné fakty chýbajú. Ak by išlo o dieťa, to by bolo prvé, čo by sme čítali. Iba rodičia jej ležia v žalúdku, lebo žijú inak ako ona a ona si teraz musí zrejme dokázať, že ona žije lepšie tým, že na nich pošle sociálku. Niečo na ten spôsob motivácie

autor
4. sep 2021

@maciatkolulu prosim povedz mi co je DIVNE .Lebo ja Ti asi nerozumiem. Ty bezne nahlasujes ludi hned ked zbadas nieco co sa Ti nepaci? Neberies to tak ze mozno sa nieco stalo, alebo nemaju dobre obdobie ? Ja som si to myslela, ved sama viem co je to mat male dieta,byt nevyspata atd ale ked vidis mamku zhulenu den co den, vlastne fotra ked nahodou je doma tiez, dvere dokoran ,kolko x im ich zatvaram tak uz si povies zeby aj stacilo a len take obdobie to nebude, jednoducho su to ludia co sa nestaraju o dieta tak ako maju .

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
4. sep 2021

Co je tomu dieťaťu? A kde ma tu babku?

akbara77
4. sep 2021

@zuzanka.zuzu nemusela fajčiť marihuanu, aby ju spoznala.Stacilo bývať napr.na VŠ intrakoch

autor
4. sep 2021

@bluka2 mna dieta zaujima preto som polozila otazku hadam nie? Keby ma zaujimala mamka a otec,napisem nieco v tom ako sa zbavit dvoch hulicov , nestaram sa. Ale PRECO by som mala TEBE pisat o tom malom? Vidim ho kazdy den, vlastne vsetci ho vidia a keby to mam niekomu ozrejmit tak to nebudes ty, ale statny organ tak si uz nehonkaj ego prosim Ta, aka si ty nad vecou a nado mnou a aka som ja sedlana co sa potrebuje na niekom vyvrsit

bluka2
4. sep 2021

Ty zatváras cudzím ľuďom dvere, to fakt? Fakt nevieš, kde sú hranice? Čo na tom si nechať dvere otvorené, to robím napríklad keď používam čistiace prostriedky a chcem, aby sa hneď prehnal vzduch bytom.
Písala by si to preto, že je to v téme aj dosť podstatné, ako sa ma to dieťa.
Ako sa zbaviť rodičov, huh, to už je mimo môjho ponímania
PS: slovo sedlana ani nič podobné som nepoužila, len , že sa potrebuješ cítiť dôležita, čo mi proste z tohto vyplýva, sorry

crazy_lazy
4. sep 2021

@cocolino234 moja ty si choď radšej zapáliť lebo očividne nemáš v sebe potrebnú dávku, a potom tu agresívne reaguješ na každého kto ma iný názor 😎

leeo
4. sep 2021

@bluka2
@taskataska
@cocolino234
my nevravte, ze marihuana je nevinna ciga, poznam min. dvoch ludi co ju fajcia, obaja maju spolocne, ze ked im vyprsi to svinstvo z krvi, tak su nervozni az sa to neda skryt, jeden dokonca takmer zbil svoju matku, reve na nu v zachvate nepricetnosti ako sialeny. No po davke je kludny ako baranok. Vela ludi z marihuany sklzy na tvrdsie drogy. Poznam aj takeho, co sa z tvrdych vyliecil, no marihuany sa vzdat nechcel. Takze si ten humus obhajujte kolko chcete /co sa od jeho uzivatelov ani ine cakat neda/ , ale fajcit to v pritomnosti dietata je vrcholne nepripustne. Lebo nejaky cas moze byt vsetko v "pohode" ale o par rokov moze nastat peklo.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bluka2
4. sep 2021

@akbara77 a ti VŠ študenti s tým všetci sekli, keď majú neskôr dieťa, či skôr si dakedy ešte dajú (možno menej než kedysi) a o deti sa normálne starajú či sú to všetci prípady na anonymne nahlasenie?

autor
4. sep 2021

@bluka2 hranice koncia moja zlata tam, kde male dieta reve na zemi ze chce nieco od mami a Ta sa hojda na sedacke ako drbnuta lebo ani nevnima realitu ! Hej ja som tu v tom celom Ta dolezita och moj boh 😒 tusim uz vazne nemas ako zaujat, mne sa ospravedlnovat nemusis,mne je tvoj nazor na mna dolezity asi tak ako voda v kosi lebo toto normalne zmyslajuci clovek nenapise

bluka2
4. sep 2021

Aha, takže v takej situácii ty prídeš a zatvoris dvere? Zaujímavé riešenie. Už to tu začína byť celé divné

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
4. sep 2021

@maciatkolulu babka byva par minut od nich ale este chodi do prace. Nosi im casto jest, dcerenke krici ze sa moze hanbit ako zije a ked moze,maleho si vezme.

leeo
4. sep 2021

@cocolino234 no mne na rozdiel od hulicov "šišiek" iq zostalo v celku

bykaterina
4. sep 2021

Keď Chces nahlásiť čo chápem Lebo aj triezvemu, nezhulenemu človeku sa stane rôzne nešťastie..u dieťaťa to je rychlsie že spadne odniekiaľ atď..nie to ešte keď ma niečo v Sebe rodič nemá taký postreh. možno ti nie je iba mariška.ale to nejdeme rieisit. Nahlásiť môžeš písomne na upsvar. Co sa týka že zrovna nebudú fajčení tak sú rôzne testy kedy to vedia zistiť napr slinove testy, močové, Alebo aj z vlasu vedia zistiť aj pár dní po požití drogy.