icon

Potrebujú deti pas do Poľska a Chorvátska?

alex1212
12. máj 2024

Dobrý deň, potrebujú deti 5 r a 8 r cestovný pas do Poľska alebo Chorvátska? Stačí OP bez fotky? Ďakujem

Strana
z2
janai1
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
12. máj 2024

@alex1212 op bez fotky? Fakt by si bola schopna s takym "dokladom" vycestovat do zahranicia? Ved to nie je cestovny doklad.

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
alex1212
autor
12. máj 2024

@janai1 a naco nám teda poslali z polície OP bez fotky???

veronikaszabova
12. máj 2024
alex1212
autor
12. máj 2024
zuzanockamt
12. máj 2024

@alex1212 🤦🤦🤦 To vážne? Ako by pri kontrole identifikovali tie deti? Neverím, že toto naozaj niekomu napadne.

klementinka58
12. máj 2024

ide leto to tu byvaju tieto temy pravidelne kazdy rok 🙂

mondolina
12. máj 2024

@alex1212
určite ich neposlali kvôli cestovaniu 😉

janai1
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
12. máj 2024

Ten OP bez fotky je uplna zbytocnost, ale neva. Deti pasy potrebuju samozrejme

janai1
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
12. máj 2024

@janai1 5 a 8 rocne dieta nemaju OP s fotkou pochopitelne.

zuzanockamt
12. máj 2024

@thirstymonk Keď im ich rodičia vybavia, budú mať OP s fotkou a ten im na cestovanie po EU stačí.

veronikaszabova
12. máj 2024

@thirstymonk preco by nemali... Ked mam pravdu povedat, vsetky kamosky davaju deckam robit hned OP. Mas ho v penazenke a mozes cestovat. 🙂

janai1
Odpoveď bola odstránená
thirstymonk
12. máj 2024

@janai1 aha tak. Okay, sory, toto som nevedel. Detom som daval robit pasy, lebo pojdeme aj do UK, ktora uz neni v EU. Takze OP som neriesil 🤦

h2
12. máj 2024

Prečo ste sa do @thirstymonk -a tak obuli? Keď už tak či tak musím dieťaťu ísť vybaviť doklad, podľa mňa je lepší pas, s ktorým môže, na rozdiel od OP, cestovať aj do krajín mimo EU.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
zorkahorka
12. máj 2024

Op s fotkou

maranco
12. máj 2024

@alex1212 okrem krajín EÚ môžeš na OP cestovať aj do týchto krajín
https://www.mzv.sk/sluzby/ak-cestujete-do-zahra...
OP je lacnejší a skladnejší a vyrobia ho skôr ako PAS, s tými je teraz meškanie.

kleopatra114
12. máj 2024

op s fotkou , par eurová záležitosť . Op bez fotky zatial len zavadzia v peňaženke . Okrem toho , na op s fotkou sme cakali 18 dni menej ako na výrobu pasu 🙂

zuzanaete
12. máj 2024

@lonely66 Casto zbehneme kusok za hranice na mini vylety. Som vdacna za op s fotkou pre deti. Mam stale v penazenke a nemusim stale riesit, ci mam pre ne doklady a brat velke pasy.

zuzanaete
12. máj 2024

Letna sezona sa blizi. Kazdy tyzden tu mozeme ocakavat tuto otazku. 🙈

zuzanaete
12. máj 2024

@alex1212 Co hovori ujo google?

zuzinka888
12. máj 2024

@zuzanaete tiez to tak mam a myslim, ze vsetci co byvaju v pohranici. Mam to rovnako km do slov. lidl ako do pol. Biedronky a riesit kazdy raz ci mam pasy ked sa rozhodnem ist do obchodu. Bola by to otrava a tak viem ze mam v penazenke....

thirstymonk
12. máj 2024

@zuzinka888 ja pasy nosim vzdy v kapse a kedze manzelka nekeruje, takviem, ze vzdy ich tam mam. Na jesen boli zatvorene hranice a veru kontrolovali aj kufre aj pasy

Strana
z2