icon

Potrebuje dieťa pas pre cestu do Poľska?

sasulka1111
7. apr 2025

Ahojte mam v plane ist skoro 2r synom do Poľská pas ani nič iné zatiaľ nemá pretože sme ešte necestovali mimo SK chcem sa opýtať potrebuje pas aj do Poľska poprípade niečo podobné nestačí rodný list ? Ďakujem.

Strana
z2
really8
7. apr 2025

@sasulka1111 ale chcela. Niekedy ludom treba pripomenut na co maju hlavu na krku.

taktotedanie
7. apr 2025

@sasulka1111 nestaci ale ja som sla bez, nemali sme nestihali sme bolo to nahle rozhodnutie, riskla som to a viackrat, nebol problem

ivanakal
7. apr 2025

@sasulka1111 moja odpoved bola relevantna. Zaujimave, ze je jednoduchsie otvorit MK, napisat otazku a cakat odpovede, ako to hned napisat do googla a mam odpoved do 3 sekund.....ale ok. Cudna doba.

sissy27
8. apr 2025

@sasulka1111 no vidis, keby si to predsa len googlila, tak by si mala relevantnu odpoved hned a bez “blbych” komentarov 🤷‍♀️ nikdy nepochopim, preco niekto pouziva mk ako prvu volbu miesto zdraveho rozumu.

lacibo
9. aug 2025
@sasulka1111

@melanta Nikdy som necestovala s malým dieťaťom preto sa pýtam. Čo je natom negooglila som si to na rýchlo som to napísala.

@sasulka1111 my berieme dcere vzdy pas do zahranicia a my len svoje OP v EÚ .. mozes to samozrejme aj risknut ( je mala sanca ze to niekto od teba bude pytat) ale nikdy nevies co sa moze stat ( nehoda a pod.)

weronitae
10. aug 2025
@really8

Ja furt nechapem co za ementalov dava tieto otazky. Zamyslela si sa aspon trosku?

@really8 tvoja odpoved viac vypovedá o tebe ako o pani…

Strana
z2