Priepustka na manželku
Dobrý podvečer prosím vas chcela by som sa spýtať. Idem na neurológiu na vysetrenie. Doktor ma objednal až 16:30 ale moj manžel ma vtedy poobednú. Ja som síce na rodicaku ale nemám kam dat dve male deti ktore nie su vo veku aby boli same doma. Ma narok manzel na priepustku keď ja musím ist k lekárovi a on sa bude starat o deti? Ďakujem
Ja by som dosla do cakarne pekne rodinne, s celou familiou... nech je tam veselo 😃
Ja nedavam priepustku sprievodu, pokial nie je realne s pacientom v ambulancii.
A.deti nemôžeš zobrať so sebou? Bežne chodia so mnou k lekárovi keď treba.
@dizzy1822 Normalnr povedz, ze manzel cska dolu v aute s detmi, ja to tak robim bezne
@tahomi to je podľa mna špinavost. Myslite vobec na to kam ma zena dat deti??? Pridem s deťmi a muzom k lekarovi lekár povie choďte okamzite s detmi prec a ked teda necham doma deti s muzom lebo deti tam ist nemôžu uz nedostane priepustku lebo tam neni so mnou? Takych sebeckych a nechapavych lekarov ako ste vy by som zobrala titul vy nie ste podla mňa človek so srdcom ak neviete pochopit takúto situáciu
@dizzy1822 Sú také premotivovane sestričky,alebo doktori,ktorí majú s priepustkami nejaký problém.Mne sa stalo len raz,že mi sestrička na hematologii napísala že odchod 11.30.Pytala sa dokedy robím,hovorím do tretej,pozrela odkiaľ som,že to máte 20 minút cesty,este stíhate do práce.Bola som tam od šiestej ráno,35 stupňov bez klímy Do práce som sa nevrátila,zavolala som ,že teda nech mi tie hodiny nezaplatia.Normslne zaplatili.Vela záleží od zamestnávateľa.Toto bol jeden negatívny prípad za34 rokov čo som zamestnaná.Neboj sa vypýtať tu priepustku pre manžela
@kormino ďakujem za podporu. Priepustku si urcite vypytam 🙂 jasne premotivovane sestričky ktore si myslia ze zozrali mudrost sveta a nemaju cit pre mamicky s malými detmi . Ved im moze byt u prdele ci mi tu priepustku dá ked manzelovi to zamestnavatel uzná. Aky je rozdiel ci bude v aute s detmi alebo doma. Malý by mi hodinu v aute nevydržal a nie je tam nič kde by sa dalo s ním ísť

@maris5 by som sa pozrela ako by sa zatvarili keby tam pridem so 7rocnym a 2 rocnym 🤣🤣🤣