icon

Rušenie pandemickej OČR od 1.5.2023

sinnovea1
3. apr 2023

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste zachytili niekde oficiálnu info o tom, že sa má rušiť pandemická OČR od 1.5.2023. Vďaka!

jahell
3. máj 2023

@lilinka88
@callisia pisalam si na soc.poisťovňu a tam tvrdia, že až od 23.7. môžem požiadať🤔

smejko5ka
5. máj 2023

@kleopatra114 ja som brala den volna,ktory bol zaroven dnom skoncenia PP po POCR. Cize 30.8.som bola este na POCR, 31.8. dovca a koniec a mala som maximalku

dadka_bb
6. máj 2023

@smejko5ka aj ja to tak chcem urobit ale 2 roky nem.poistenia budem mat az koncom oktobra 🤷‍♀️🙈 tak neviem ako potiahnem pand.ocr dovtedy ak maleho vezmu do skolky od sept

zemiakovysalat
8. máj 2023

@dadka_bb ved nedas prihlasku a nevezmu 🙈

lienka.7
8. máj 2023

@zemiakovysalat a ako bude dokladovať, ze jej ho nevzali, kéd si nedá prihlášku, hm? Co si vyrobi rozhodnutie o neprijati na kolene, čí ako si to predstavuješ? 🤦‍♀️👌

zemiakovysalat
8. máj 2023

@lienka.7 a kde potrebuje dokladovat ze nepriali? 😏

bublinka1426
9. máj 2023

@zemiakovysalat a co keby isla panicka robit a prestala spekulovat. alebo sme fakt stat darmozracov? 🙈

dadka_bb
9. máj 2023

@bublinka1426 panicka sa narobi este dost neboj sa🤣

dadka_bb
9. máj 2023

@zemiakovysalat doklad treba do soc. poist zlato.

zemiakovysalat
9. máj 2023

@dadka_bb a to ti bolo treba aj minuly rok? 😏 Ja som nic take nepotrebovala...

zemiakovysalat
9. máj 2023

@bublinka1426 nehrozi 🙄 panicky nechcu pracovat, len rátat eura na účte 😘

dadka_bb
9. máj 2023

@zemiakovysalat nie nie. Len teraz od 1.5.ako to "zrusili" tak preverovali ze ci je /nie je maly zapisany v mš kedže nadalej poberam (maly ma 3r plus 3mes vies) . Zatial nebol ani na zapise ani nic.ved minuly rok mal 2.5 sept.to nesiel do skolky. Ale teraz od sept.bude treba zdokladovat ci je neprijaty alebo co.
Inaak kamoska mi nasadila chrobaka do hlavy 😄🙂 predlzeny rodicak sme si este mali dat do kelu ku tomu 🤣🤣🤣🤣

bublinka1426
9. máj 2023

@dadka_bb

dobre robia, konečne 🙏
len nech pekne preverujú...
na PR musis mat diagnozu, respektive tvoje dieta...

dadka_bb
9. máj 2023

@bublinka1426 diagnoz sa da vela najst 😄 škoda ze som skor na tom nepopracovala

mamina7070
9. máj 2023

@dadka_bb uboziacka bez chrbtovej kosti 🤮

bublinka1426
9. máj 2023

@dadka_bb

ty ich mas vela, to je pravda....

zjavne mas uplne zdrave dieta ....ale ty nie si zdrava...ked si ides vymyslat diagnozy kvoli prachom, co tvoj muz malo zaraba ze musis takto vyciciavat stat?

chadkroeger
9. máj 2023

@dadka_bb 🍿🤣

anaj_janka
9. máj 2023

Ženy a že Matovič rozdal na lotérii aké prachy a teraz chodí po rómskych osadách a sľubuje 500€ za voľby,na východe do jedného rómskeho domky poštárka nesie necelú 5000€ mesacne....neobhajujem zneužívanie, ale toto sú také drobné oproti tomu,čo rozdávajú a zneužívajú moc. Ak by im išlo o štát a nás,dávno je to zrušené....oni to umožňujú a tu pani to povie nahlas,lebo to zákon DOVOĽUJE.

A keď pozrieš na výplatu a tie dane a kam to ide a jednu diaľnicu nie a nie nájsť €. majte sa tu pekne

mamina7070
9. máj 2023

@anaj_janka sak v pohode ale vypisovat ze ide vymyslat synovi choroby a obehavat lekarov je proste hnus a vysmech do oci rodicom chorych deti
a aj samotnym chorym detom
by mala suchat nohami doma ze pobera pandemicku OCR a ma zdrave dieta

anaj_janka
9. máj 2023

@mamina7070 ja toto nesudim ...toto je jej smotana,ide to zhora,tam sa prelievajú a zneužívajú naše daňové milióny.....

dadka_bb
9. máj 2023

Veru ja som diagnoza 🤣🤣 musim aj z toho nieco vymlatit

mamina7070
9. máj 2023

@anaj_janka ide to zdola od takychto ludi a od nas ostatnych ze sme to ochotni tolerovat
kym vyuziva zakonne moznosti a sede zony ok (sama som poradila viac krat s pan ocr a pod) ale vymyslat si naschval diagnozy dietata a vlacit ho po lekarovh aby som mala z toho peniaze ???? to ti pride ok ?

dadka_bb
Odpoveď bola odstránená
anaj_janka
9. máj 2023

@mamina7070 počuj ja som počula romku tehotnú: "Pan doktor ako zrobic,aby bolo decko glupe." Chápeš? Ide o € ..... Začalo to dávno a pokračuje to,ja nemam nič proti rómom,ale keď môžu oni,tak ľudí to hnevá a dávky idú......
Ale osobne verím vo vyššiu spravodlivosť ako je táto pozemské,na tu Božiu,tak ja si idem svojou cestou....
Len som chcela poukázať, že to zneužívanie je tu dávno a robíme sa slepými....prajem ti všetko dobré, papa

anaj_janka
9. máj 2023

@mamina7070 viem je to vec názoru, ale aj tak ti ešte poviem, že keď sa DARUJÚ naše dane v podobe stíhačiek (koľko našich mám a otcov na nej pracovalo) .....tiež teraz 500€za volby, r
tu sa všetko rozdáva a žiadna zodpovednosť, žiadna spravodlivosť.....

mamina7070
9. máj 2023

@anaj_janka to ze ini klame podvadza zabija neznamena ze to je ok a mozu to robit vsetci
ja mam inak postavene hranice a svedomie

anaj_janka
9. máj 2023

@mamina7070 mne šlo skôr o to,že my sa tu medzi sebou budeme hádať,zavidiet pre pár drobných a bit sa do pŕs kvôli vlastnej samospravodlivisti, pokiaľ tam hore idú také miliony € že nám sa nesníva o tom množstve, môžme mať konečne diaľnicu, nemocnicu a ďalšie na úplne inej úrovni a nie to systematicky bezucelovo rozdávať vid loteria....pa

mamina7070
9. máj 2023

@anaj_janka kto nie je verny v malom nevude verny ani vo velkom a ja robim na pripravach obstaravani takze mne naozaj nemusis vysvetlovat ako sa cerpa z POO7 alebo planuje cerpat z POO

bublinka1426
9. máj 2023

@mamina7070 vies zjavne ta nepochopila..ale podme vsetky rozkradat stat a budeme drzat hubu a krok. ziadna sa neprizna.😂

anaj_janka
9. máj 2023

@bublinka1426 pochopila až moc dobre. Ide o to,že keď tu pranirujete pani čo má zákonom DOVOLENÉ za jej spravodlivosť, bola by som nesmierne vďačná,keby sa to takto vyžaduje aj od v moci postavených, ich zneužívanie - kto od nich žiada vyuctovanie,nesenie zodpovednosti aj za nezrusenie pandem.ocr...aj im treba napísať.