icon

Rušenie pandemickej OČR od 1.5.2023

sinnovea1
3. apr 2023

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste zachytili niekde oficiálnu info o tom, že sa má rušiť pandemická OČR od 1.5.2023. Vďaka!

bublinka1426
14. apr 2023

@simca06022011 som rada ze su tu aj normalne zmyslajuce zeny dakujem👍

lilinka88
14. apr 2023

@alenah31 sme v spoločnosti, kde keď človek nevyužíva každú štrbinu v zákone, tak je vlastne hlúpy 🙈 pokiaľ radíš ako získať dávku, tak je všetko ok,akonáhle máš iný názor, už je zle a nemáš sa radšej ani vyjadrovať...
Klobúk dole,že popri práci sa venuješ ešte študovanie všetkých predpisov a radis ostatným

dadka_bb
14. apr 2023

@sinnovea1 zatial rušia pandemicku ocr vsetkym do 3 rokov. My ostatní nad 3 a 1mesiac uvidíme co s nami. Budem volat v maji do socpoist priebežne

dadka_bb
14. apr 2023

@lilinka88 tak ked radíš ostatným na ake davky maju narok tak si hrdinka,ale uz ked davky poberaš tak si luza co vyciciava štat ,tak? 🤣🤣🤣🤣🤣

lilinka88
14. apr 2023

@dadka_bb toto som ja niekde napísala?

bublinka1426
14. apr 2023

@dadka_bb

počuj máš dve deti a pracujúceho muža. je ti malo dostavať 280 eur mesačne na DB? už fakt nič nepíš. teš sa že budeš ma ruku hore cele leto do škôlky.

a ešte jedna vec, kvôli takým vyjebavackam sa nečudujem, ze zamestnávatelia nechcú matky po RD ani zamestnať lebo to vyjebe so systémom kde sa da. Dikes ! Danke Viel mals.

alenah31
14. apr 2023

@brezlicka neboj som v práci a zarábam na potreby svojich detí a z mojich odvodov aj na teba a tvoje deti. Našťastie mám pozíciu kde si sama určujem ako, kedy a koľko denne odpracujem. Ale budúci týždeň v utorok si dovolím nepracovať a odbehnúť na predoperačné vyšetrenia do BA. Fakt neviem o čo ti ide - mňa už nemôžeš uraziť ani sa ma dotknúť. Myslím, že tu urážaš aj ostatné len preto, že sama si riadne nešťastný človek - ak ti to dvíha sebavedomie poslúž si🍀
@dadka_bb áno tebe P ošetrovné ostane. Odnímu ho len tým ktorý poberajú RP na deti do troch rokov resp. 6 rokov pre nepriaznivý zdr. stav. U tých bude možná OČR samozrejme tiež, ale už len z presne určených podmienok.. Čo sa @lilinka88 týka skutočne aj tu mnohým maminkám poradila čo sa týka pandemických OČR, bežných OČR, max. podpor a pod. - je z oboru - ak môže tiež pomôže. Ale je trochu odveci smiať sa tým, ktoré pracujú, že pracujú a "oni " sú doma a berú tisícku ( nie že to budeš vzťahovať na seba😀) To smiať sa ber s rezervou - ale tak to vyznieva a možno aj preto tie reakcie - následne sú tu len hádky a osočovania. Ktovie - možno sa ti počas tej OČRky ešte naskytne taká dobrá robota, že ju ukončíš skôr - to vieš....ja už hľadám pozítíva všade🙂

biela_sova
Autor odpoveď zmazal
zemiakovysalat
14. apr 2023

@alenah31 myslis pri RP klasicky očr? Od lekára?

lienka.7
14. apr 2023

@alenah31
@bublinka1426
@lilinka88 baby, darmo sa tu snažíte. Také ako dadka sa tu vysmievaju pracujúcim matkám, ze aké sú blbé keď makaju a ona a jej podobne ojeb.. stat. V jednej diskusii sa takto vysmievala ze berie tusim okolo tisicky (neviem presne a nechce sa mi to hladat) a sedí doma na riti.
Všetky si myslia, ze koooolko ony za tie roky odpracuju tak si myslia ze maju narok na vsetko. Ale to, ze si ma odpracovať ešte aj na svoj dôchodok, to im nenapadne . Plus na dôchodok svojej matky ci fotra, tým asi peniaze padajú zo vzduchu... alebo sa v SP asi otriasa somar 👌

alenah31
14. apr 2023

@zemiakovysalat aj klasicka pre chorobu a aj napr. pandemicka ak zriadovatel zavrie skolku....pravdepodobne ju bude mozne cerpat aj cez leto ak bude vasa skolka zatvorena - nie je tvoja povinnost dat si dieta do inej na opacnom konci mesta.

zemiakovysalat
Autor odpoveď zmazal
dadka_bb
14. apr 2023

@lienka.7 uz to zial nie je tisícka ale bola s rodicakom 🤭🤭 nuz nikdy sa naše svety nestretnuu . Niekto mukluje, niekto sedi doma na riti na dávkach, niekto zaraba na smiesnych videach na tiktoku ,niekto zere kolagen za sponzoring. Ludia sme rôzni, nezmenis to ani ty ani ja 🤟

lienka.7
14. apr 2023

@dadka_bb myslím ze obzvlášť ty si ten prototyp charakteru, ktorý namiesto toho aby robil, lebo môže (u muža vo firme) potom naozaj iba čisto cicia stat. Ale však, ked si s tým ty ok, nie je viac čo dodať. 😉

dadka_bb
14. apr 2023

@lienka.7 ja pomaham muzovi s papiermi vo firme a popri tom ciciam štat. Ešte keby sa mi ten kolagen podarilo 🤣 pojdem na Farmu

lienka.7
14. apr 2023

@dadka_bb no príde deň, keď budeš cucat uz iba jeho, neboj sa 😉 poteší sa po takom čase, obzvlášť teraz 🤣 a určite chod na farmu, normálni ľudia tam nejdu, len samé .... tam sa presne hodíš, určite tam západnes, možno aj vyhráš 👌🤣

dadka_bb
14. apr 2023

@lienka.7 kiezby som len tak vyhrala 75 000 a nemusela pracovat ako debil za 500 eur sto rokov na to 🤣🤣🤣

lienka.7
14. apr 2023

@dadka_bb prezrad, kolko rokov si reálne odrobila, hm? 😁

bublinka1426
14. apr 2023
dadka_bb
15. apr 2023

@lienka.7 ja? 0.00 🤣🤣🤣 to si dovol

andreakotesova
15. apr 2023

@dadka_bb nemáš sa čím chváliť...

dadka_bb
15. apr 2023

@andreakotesova jaaaj keby hlupost kvitla 🌷🌼🌷🌷🌸⚘🌷🌼🌻

chadkroeger
15. apr 2023

@dadka_bb tak sa nestíha trhať ta burina 😄

andreakotesova
15. apr 2023

@dadka_bb ...bola by si ako lúka plná kvetov 🤣

dadka_bb
15. apr 2023

@andreakotesova asi aj ty lebo keby som odpracovala 0.00 tak nemam narok na dávočky 🤣🤣🤣

dadka_bb
15. apr 2023

@chadkroeger no trhali by ju tieto tu co radi pracuju, my by sme sedeli doma a vyciciavali stat nie? 🤭😆

andreakotesova
15. apr 2023

@dadka_bb tak možno za teba odvadzal manžel a ty si sedela doma. Aj to je možnosť 😉

bublinka1426
15. apr 2023

OMG

sticker
dadka_bb
15. apr 2023

@andreakotesova a možno mam bohateho tatka a ma živí 🤷‍♀️

dadka_bb
15. apr 2023

Ak by niekto chcel spolupracu s kolagenom poprosim ip 🤣 mam vela followerov 🤣🤣