Rušenie pandemickej OČR od 1.5.2023
Ahojte, chcem sa opýtať, či ste zachytili niekde oficiálnu info o tom, že sa má rušiť pandemická OČR od 1.5.2023. Vďaka!
@alenah31 sme v spoločnosti, kde keď človek nevyužíva každú štrbinu v zákone, tak je vlastne hlúpy 🙈 pokiaľ radíš ako získať dávku, tak je všetko ok,akonáhle máš iný názor, už je zle a nemáš sa radšej ani vyjadrovať...
Klobúk dole,že popri práci sa venuješ ešte študovanie všetkých predpisov a radis ostatným
počuj máš dve deti a pracujúceho muža. je ti malo dostavať 280 eur mesačne na DB? už fakt nič nepíš. teš sa že budeš ma ruku hore cele leto do škôlky.
a ešte jedna vec, kvôli takým vyjebavackam sa nečudujem, ze zamestnávatelia nechcú matky po RD ani zamestnať lebo to vyjebe so systémom kde sa da. Dikes ! Danke Viel mals.
@brezlicka neboj som v práci a zarábam na potreby svojich detí a z mojich odvodov aj na teba a tvoje deti. Našťastie mám pozíciu kde si sama určujem ako, kedy a koľko denne odpracujem. Ale budúci týždeň v utorok si dovolím nepracovať a odbehnúť na predoperačné vyšetrenia do BA. Fakt neviem o čo ti ide - mňa už nemôžeš uraziť ani sa ma dotknúť. Myslím, že tu urážaš aj ostatné len preto, že sama si riadne nešťastný človek - ak ti to dvíha sebavedomie poslúž si🍀
@dadka_bb áno tebe P ošetrovné ostane. Odnímu ho len tým ktorý poberajú RP na deti do troch rokov resp. 6 rokov pre nepriaznivý zdr. stav. U tých bude možná OČR samozrejme tiež, ale už len z presne určených podmienok.. Čo sa @lilinka88 týka skutočne aj tu mnohým maminkám poradila čo sa týka pandemických OČR, bežných OČR, max. podpor a pod. - je z oboru - ak môže tiež pomôže. Ale je trochu odveci smiať sa tým, ktoré pracujú, že pracujú a "oni " sú doma a berú tisícku ( nie že to budeš vzťahovať na seba😀) To smiať sa ber s rezervou - ale tak to vyznieva a možno aj preto tie reakcie - následne sú tu len hádky a osočovania. Ktovie - možno sa ti počas tej OČRky ešte naskytne taká dobrá robota, že ju ukončíš skôr - to vieš....ja už hľadám pozítíva všade🙂
@alenah31 myslis pri RP klasicky očr? Od lekára?
@alenah31
@bublinka1426
@lilinka88 baby, darmo sa tu snažíte. Také ako dadka sa tu vysmievaju pracujúcim matkám, ze aké sú blbé keď makaju a ona a jej podobne ojeb.. stat. V jednej diskusii sa takto vysmievala ze berie tusim okolo tisicky (neviem presne a nechce sa mi to hladat) a sedí doma na riti.
Všetky si myslia, ze koooolko ony za tie roky odpracuju tak si myslia ze maju narok na vsetko. Ale to, ze si ma odpracovať ešte aj na svoj dôchodok, to im nenapadne . Plus na dôchodok svojej matky ci fotra, tým asi peniaze padajú zo vzduchu... alebo sa v SP asi otriasa somar 👌
@zemiakovysalat aj klasicka pre chorobu a aj napr. pandemicka ak zriadovatel zavrie skolku....pravdepodobne ju bude mozne cerpat aj cez leto ak bude vasa skolka zatvorena - nie je tvoja povinnost dat si dieta do inej na opacnom konci mesta.
@dadka_bb nemáš sa čím chváliť...
@andreakotesova jaaaj keby hlupost kvitla 🌷🌼🌷🌷🌸⚘🌷🌼🌻
@dadka_bb tak sa nestíha trhať ta burina 😄
@dadka_bb ...bola by si ako lúka plná kvetov 🤣
@andreakotesova asi aj ty lebo keby som odpracovala 0.00 tak nemam narok na dávočky 🤣🤣🤣
@chadkroeger no trhali by ju tieto tu co radi pracuju, my by sme sedeli doma a vyciciavali stat nie? 🤭😆
@dadka_bb tak možno za teba odvadzal manžel a ty si sedela doma. Aj to je možnosť 😉
OMG

@andreakotesova a možno mam bohateho tatka a ma živí 🤷♀️
Ak by niekto chcel spolupracu s kolagenom poprosim ip 🤣 mam vela followerov 🤣🤣

@simca06022011 som rada ze su tu aj normalne zmyslajuce zeny dakujem👍