icon

Rušenie pandemickej OČR od 1.5.2023

sinnovea1
3. apr 2023

Ahojte, chcem sa opýtať, či ste zachytili niekde oficiálnu info o tom, že sa má rušiť pandemická OČR od 1.5.2023. Vďaka!

Strana
chadkroeger
3. apr 2023

@sinnovea1 nezachytila

kleopatra114
3. apr 2023

Neruší , len sa pozmeňuje

miskakyska
3. apr 2023

👀👀to ešte existuje?. však po pandémii už ani chýru,ani slychu

sinnovea1
autor
3. apr 2023

@kleopatra114 a vieš prosím aj bližšie info ako sa to bude meniť? resp. kde by som našla viac? vďaka

srdeenko19
3. apr 2023

@sinnovea1 oficiálne info ešte nie je. Zatiaľ to sú len interné šumy, majú mať za to poradu.

stanulienkat
3. apr 2023

Nemyslíte vážne, že ešte niečo také existuje?? Chorý štát toto.

riyadh
3. apr 2023

@sinnovea1 konecne, vsak to su ine peniaze do vzduchu vyhodene, a mamicky poniektore si Spokojne sedkaju doma.. Aka je prosim Vas pricina prijmu pandwmickej ocr ked pomaly Rok uz tu ziadna nie je? Ked uz ako dlho su uvolnene pravidla ale niekto by najradsej este 10r sedel doma

aaadkaaa
3. apr 2023

@riyadh nemyl si to s pand.rodicakom, ten je uz vyse roka,nastastie,zruseny

janka_266
3. apr 2023

@stanulienkat pandemicky ocr bola pre mamičky, ktorých deti dovrsili 3 roky, nevzali ich do škôlky, a teda sa nemohli vrátiť do prace. Ale teda neviem či to bolo aj nejak ošetrené, proti zneužívaniu 😃ak sa mýlim, tak sry 😃

sinnovea1
autor
3. apr 2023

tak už to platí iba ak ošetrujete choré dieťa alebo dieťa s dlhodobo nepriaznivým zdravot. stavom

chadkroeger
3. apr 2023

@sinnovea1 ved ked mam chore dieta vezmem si klasicku ocr, aky je medzi nimi po novom rozdiel? v dlzke?

angela85
3. apr 2023

No my sme tento školský rok využili už dva krát. Lebo dva krát nám zavreli skolu-skolku kvôli chorobnosti. Ale bolo to tak 3-5 dni. Aspoň som kvôli tomu nemusela utekať k dr ani čerpať dovolenku
@miskakyska
@stanulienkat

chillibubble
3. apr 2023

@chadkroeger ako pise @angela85 bolo to pohodlne ked hygiena zavrela skolku. len si clovek na konci mesiaca poslal prehlasenie, odkedy dokedy dieta nebolo v skolke. nebolo treba behat k lekarke a nosit to do prace. aj ked teda ja som sa strasne cudovala, ze sa to stale vola pandemicka. mohli by to pre taketo pripady zaviest normalne, len bez nazvu ze pandemicka...

sasa1310
3. apr 2023

@sinnovea1 však od toho je OČR.

danielahamar
3. apr 2023

@miskakyska trvá to skrz vojny stále, lebo táto banánová republika ma stále nejaky stav vyhlaseny

sinnovea1
autor
3. apr 2023

@sasa1310 ja viem, čo je OČR, len tu sme sa bavili o možnostiach, za akých si mohla čerpať pandemickú OČR..

andreakotesova
3. apr 2023

@chillibubble OČR z dovodu, že hygiena zatvorila skolku/školu, bola možná aj pred X rokmi.

chillibubble
3. apr 2023

@andreakotesova ale takym stylom, ze nebolo nutne nikam chodit s dietatom ani nic nosti do prace?

angela85
3. apr 2023

@andreakotesova úprimne,pred tým som o Tom nevedela a vždy sme si čerpali dovolenku

andreakotesova
3. apr 2023

@chillibubble to nie. Dr. ti musela zaskrtnut tuto možnosť. Ale teraz asi tato online možnosť zostane.

bebina23
3. apr 2023

@sinnovea1 kde si to prosím čítala? Neviem k tomu nájsť žiadne info

lilinka88
3. apr 2023

@bebina23 zatiaľ oficiálna informácia nie je

bebina23
3. apr 2023

@lilinka88 ďakujem

bebina23
3. apr 2023

A aké tam budu zmeny? Ďakujem

brezlicka
5. apr 2023

Dobrý večer, mate prosím niekto informácie co sa týka zmien pandemickej očr od mája? Človek sa predsa musí nejako vedieť zariadit, ci kedy sa to oficiálne dozvieme😔 Ďakujem

danielahamar
5. apr 2023

@brezlicka keď prestanú peniaze chodiť, vtedy

jahell
6. apr 2023

@brezlicka nasla som iba toto https://www.pravneprerodica.sk/pandemicke-osetr... ale ak tomu dobre rozumiem, treba si zaplatiť ten članok 🤔

riyadh
6. apr 2023

@brezlicka treba ist pracovat, tak sa treba zariadit,

bublinka1426
6. apr 2023

@miskakyska uz to daaavno mali zrusit. a skor riesit to ze nemame dost miest v skolkach

bublinka1426
6. apr 2023

@jahell dobry biznis. platit za ifnormacie.

Strana