Rušenie pandemickej OČR od 1.5.2023
Ahojte, chcem sa opýtať, či ste zachytili niekde oficiálnu info o tom, že sa má rušiť pandemická OČR od 1.5.2023. Vďaka!
Neruší , len sa pozmeňuje
👀👀to ešte existuje?. však po pandémii už ani chýru,ani slychu
@kleopatra114 a vieš prosím aj bližšie info ako sa to bude meniť? resp. kde by som našla viac? vďaka
@sinnovea1 oficiálne info ešte nie je. Zatiaľ to sú len interné šumy, majú mať za to poradu.
Nemyslíte vážne, že ešte niečo také existuje?? Chorý štát toto.
@stanulienkat pandemicky ocr bola pre mamičky, ktorých deti dovrsili 3 roky, nevzali ich do škôlky, a teda sa nemohli vrátiť do prace. Ale teda neviem či to bolo aj nejak ošetrené, proti zneužívaniu 😃ak sa mýlim, tak sry 😃
tak už to platí iba ak ošetrujete choré dieťa alebo dieťa s dlhodobo nepriaznivým zdravot. stavom
@sinnovea1 ved ked mam chore dieta vezmem si klasicku ocr, aky je medzi nimi po novom rozdiel? v dlzke?
No my sme tento školský rok využili už dva krát. Lebo dva krát nám zavreli skolu-skolku kvôli chorobnosti. Ale bolo to tak 3-5 dni. Aspoň som kvôli tomu nemusela utekať k dr ani čerpať dovolenku
@miskakyska
@stanulienkat
@chadkroeger ako pise @angela85 bolo to pohodlne ked hygiena zavrela skolku. len si clovek na konci mesiaca poslal prehlasenie, odkedy dokedy dieta nebolo v skolke. nebolo treba behat k lekarke a nosit to do prace. aj ked teda ja som sa strasne cudovala, ze sa to stale vola pandemicka. mohli by to pre taketo pripady zaviest normalne, len bez nazvu ze pandemicka...
@miskakyska trvá to skrz vojny stále, lebo táto banánová republika ma stále nejaky stav vyhlaseny
@chillibubble OČR z dovodu, že hygiena zatvorila skolku/školu, bola možná aj pred X rokmi.
@andreakotesova ale takym stylom, ze nebolo nutne nikam chodit s dietatom ani nic nosti do prace?
@andreakotesova úprimne,pred tým som o Tom nevedela a vždy sme si čerpali dovolenku
@chillibubble to nie. Dr. ti musela zaskrtnut tuto možnosť. Ale teraz asi tato online možnosť zostane.
A aké tam budu zmeny? Ďakujem
Dobrý večer, mate prosím niekto informácie co sa týka zmien pandemickej očr od mája? Človek sa predsa musí nejako vedieť zariadit, ci kedy sa to oficiálne dozvieme😔 Ďakujem
@brezlicka keď prestanú peniaze chodiť, vtedy
@brezlicka nasla som iba toto https://www.pravneprerodica.sk/pandemicke-osetr... ale ak tomu dobre rozumiem, treba si zaplatiť ten članok 🤔
@miskakyska uz to daaavno mali zrusit. a skor riesit to ze nemame dost miest v skolkach
@jahell dobry biznis. platit za ifnormacie.

@sinnovea1 nezachytila