icon

Sobáš na diaľku s Pakistanským priateľom: Ako na to?

ana00
15. apr 2024

Ahojte chcela som sa opýtať či sa dá nejako zosobášiť na diaľku moj priateľ je Pakistanec chceli sme sa vziať ma Slovensku ale potrebuje víza tak sem nemôže len tak prist hľadáme možnosť aby sem prišiel

hiro
15. apr 2024

@lakebabe Neviem ake s labutami ale ked ide o labute a zeny tak mne ako prve vyskoci tento objav...
https://www.thesun.co.uk/news/7783346/pompeii-f...

lenkasarka
15. apr 2024

@lalenka33 no teda🙄 šupať Psa,lebo dlhy🙄 pamatate si na toho Rezu z farmy?
On sa vyjadril niečo v zmysle,že on si bravčové dá,lebo Alah na Slovensko nevidí 😂
@lakebabe dúfam že ho študuješ v kúte!

lakebabe
15. apr 2024

@hiro 😄😲😲😲 dobre teraz si môžem povedať ze som videla všetko 😂

lakebabe
15. apr 2024

@lenkasarka ako inak 😁

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2024

@hiro Sodoma Gomora, toto som ani vidiet nemala😝

lenkasarka
15. apr 2024

@hiro to bola aféra uši a labute v Egypte. Pohladaj si zasmejes sa.

lakebabe
15. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl 😂😂😂

hiro
15. apr 2024

@lakebabe Nevidela ... https://en.wikipedia.org/wiki/Leda_and_the_Swan
Len tazko povedat ci ta grecka mytologia bola pred Sodomou alebo po...

hiro
15. apr 2024

@lenkasarka Myslim ze nieco take som zahliadol ale uz nejdem hladat, aj zajtra je den..

lakebabe
15. apr 2024

@hiro ok tak až teraz😂

guliver19
15. apr 2024

@ana00 a nechces sa miesto pakistanca radsej gramaticky dovzdelat?

vanilkovazmrzka
15. apr 2024

Jasne, staci ked si budete skajpovat a zmenite si status na facebooku. Potom je to platne.

lalenka33
15. apr 2024

@lenkasarka aj ona prirovnávala psa k bravčovému, že je to len hospodárske zviera na stráženie hospodárstva a ešte sa pýtala aký je rozdiel medzi prasaťom a sliepkou, keďže som jej napísala, že ja nejem červené mäso len kuracie. Moslimka sa pýta, preco niekto zje len určité mäso.
Som vegetarián, jem len kura 🤣 asi toľko k nej.

lenkasarka
15. apr 2024

@lalenka33 ou nou 🤦‍♀️

lalenka33
15. apr 2024

@guliver19 v Pakistane nebude potrebovať gramatiku. Bude doma zavretá pri hrncoch. Písať nebude. Hovoriť len s rodinou, ženami. Pracovať tiež nebude. Von pôjde len s mužom zahalená vo vreci, zrak sklopený. Ideálny život pre naše osadníčky.

elenajezova
16. apr 2024

@ana00 no nie je to zle spoznať niekoho z iného štátu. Ale Pakistan zrovna medzi bezpečné oblasti nepatrí. Ani Pakistanec... Sa. A píšeš, že máš pochybnosti ísť tam... Tak o com to potom je? Takúto svadba za mňa určite nie!!!

jumama
16. apr 2024

Celkom to tomu trollovi vyslo, 5 stran diskusie.. hm.

katkaseiner
16. apr 2024

@ana00 co nechapes pod tretim miestom? Ze sa dohodnete kde sa vie aj on dostat (alebo lahsie dostat k vizam) a kam aj ty vies v pohode odist...
Ja som ale toho nazoru ze taketo manzelstva vobec nie su dobre... ako fakt cest vynimkam.... ak by ste spolu nejaky cas zili, nepoviem pol slova, ale ty nevies o jeho kulture ani cek poriadne...Rozhodla si sa ze si vezmes nejakeho exostickeho chlapa ktoreho si v zivote videla tyzden... nevies o zvyklostiach v jeho krajine, jeho kulture, rodine, proste nevies absolutne nic... a za 5 rokov tu budes plakat ako ti neda deti, ako nevies vycestovat z Pakistanu alebo ako odvliekol deti do Pakistanu a nevies sa k nim dostat... uz je to akosi cele od zaciatku divne...

babulkomale
16. apr 2024

@ana00 ale musim vam vsetkym povedat fuj!
Ake ste plne predsudkov. Ved je uplne jedno, ci je niekto z Pakistanu alebo z Britanie, ci je zeleny alebo fialovy, ake nabozenstvo vyznava.
Hlavne ze pracoval v zahranici, je vzdelany, miluje ju a chce si ju vziat.
To je podstatne predsa ☝️

babulkomale
16. apr 2024

@lulu1812 velmi podobny pripad, jedna si priniesla casnika z Egypta, vzala si ho, preliecila na kadejake pliagy aby mohli mat deti, urobil jej prve dieta, kym bola na rizikovom, dalsej urobil dieta tiez, zivila ho tu, robit sa mu nechcelo, tak mu vybavila male podnikanie, aby sa bavkal.
Ked sa rozvadzali, nabuchal ju znova a z toho boli dvojicky 😂 proste parada, sama s tromi detmi a on zije s tou druhou, ktoru nabuchal tiez.
Pritom ziadny Adonis...nechapem tie zeny.

fajnova
16. apr 2024

Dievčatá prepáčte, ale to, čo tu predvadzate nie je náhodou hanobenie rasy? Nie je to náhodou trestné? Rozprávali by ste takto napríklad aj o z i doch, c ig anoch, cernochoch? Admin halooo.
Chovajte sa prosím ako dospelé ženy a nie ako vymlete sedlane. To čo ste popísali nie je ani náhodou brutálna sranda, je to úplne trápne.
A autorka. Prepáč, ale tento vzťah ani nie je vzťah a nikdy by si v ňom nebola šťastná.

osky
16. apr 2024

Dievca neblazni a urob za tymto blaznovstvom hrubu ciaru!!!

babulkomale
16. apr 2024

@fajnova že? Hlavne že sú tolerantné liberálky 🤭 alebo si teda myslia, že sú.

katkaseiner
16. apr 2024

@fajnova ja osobne si nemyslim ze tu niekto niekoho hanobi... no mozno par komentov nie je uplne v porriadku... kazdopadne tu kazda vyjadrila aka je to blbost si niekoho brat ked boli spolu tyzden

dskjhfdlkdjhl
16. apr 2024

@fajnova Citanie s porozumenim Ti robi problem? Nikto tu ziadnu rasu nehanobi.

lakebabe
16. apr 2024

@fajnova budem sa tak vyjadrovať ku každej národnosti, kde je bežným zvykom vraždiť ženy na ulici, kde ženy nemajú ľudské práva a sú pre chlapov menej ako odpad.
Nech je aj fialovo oranžový toto nemá s farbou pleti a hanobenim rasy nič spoločné.

zuzubb007
16. apr 2024

Načo ti bude sobáš na diaľku moja? Rýchlo spadni z oblakov, kým máš čas, to čo bude nasledovať je najväčšie peklo pekiel potom

babulkomale
16. apr 2024

@lakebabe no ale nepoznas tohto konkretneho cloveka, takze nevies aky je.
U nas je 95% ciganov ktori ziju ako odpad na kopach odpadu a predsa som sa rozisla s clovekom, ktory ich neznasal vsetkych, aj tych par slusnych, co boli moji priatelia.

lenkasarka
16. apr 2024

@fajnova bez problémov na nás podaj trestne oznámenie,keď tu podľa teba hanobime nejakú rasu. Aj tak môj názor na tých teroristov vlastných žien nezmeníš.

osky
16. apr 2024

@fajnova
Ked bude o par rokov urgovat pomoc u vlady,bude zasahovat zvlastna jednotka,ked sa bude snazit aspon sama ujst odtial-lebo deti jej on nikdy neda,to ich radsej vsetkych zabije..,potom pochopisbtento 5 stranovy sarkazmus.
Pretoze taketo pripady uz tu boli ,kedy dokonca pomahali vladne prostriedky a pomoc..

A z cich penazi to ide?
Aj rozne vylety do nebezpecnych krajin...
Keby ludia nepasli po adrenaline a drzali sa pri uemi nemusia sa riesit blbosti.
Pakistan je uuuplne ina krajina a moslimovia,sory,drviva väcsina z hociktoreho statu,su nepridposobivi,nasilni a agresivni.
Nech si hovori kto chce ,co chce...
Kam sa pozries,vzdy len problemy s nimi.
A zena v Pakistane?
Prosiiii ta.....ma mensiu hodnotu ako liter mlieka-povedane obrazne.
Mozno je stredom rodiny,ano,lebo je roditelka,strom....
Ale inak nic.
Muz rozhoduje o vsetkom.
A ona....
Jeden neopatrny tah,a uz je ohen na streche...
Potom budu v tv ukazovat,ako ju zachranuju.
Ano,pisem ten extrem.
Lebo prave tych extremov je tam a v krajinach okolo strasne vela...
Ze dohodnut sa pred svadbov a netreba sa obchytkavat...omg.
Ten si ju uz obchytkal.
Preto, lebo mohol.
A preto si ju nikdy. Vazit nebude anilen trosku...
Tam je ina moralka a chlap si nikdy nevezme zenu co mu öen tak po txzdni,mesiaci....skoci sama do postele...
Doma byvtoto skusit nemohol.
A laska?
Dajme tomu,ze sa mu paci,mozno ju ma trochu rad.ok.
Ale zivot za nu nepolozi,to si pis....