icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

svetllana
19. dec 2012

@wifina Teraz si išiel asi zest večeru, lebo aj mňa by dávno vymazal 😉 Máš pravdu, dobrá teória s tým adminom vs. trollom 😎

jankahn
19. dec 2012

baby, končím s touto témou. Tak tu sa rušia príspevky rôznych ľudí, ktorí nesúhlasia s Alicou, ale reakcie Alice na tito príspevky zostávajú??? Tak toto je choré, celá táto stránka ide divným smerom. Hlavne že príspevky Alice, ktoré som nahlásila, sú tu stále. Nenadarmo kopa ľudí a tém odtiaľto odišla na bábätko kvôli cenzúre!!! Môžete sa hanbiť, tá chorá osoba nás tu uráža, melie si tu od veci v takmer každom príspevku, ktorý nesúvisí s danou témou, nahlásime ju a za to zmažete nás? Je to človek vášho tímu, alebo čo to je???

fidka79
Odpoveď bola odstránená
brumca
19. dec 2012

Tak toto je uz ozaj vrchol...admini si naozaj mazu co chcu, ale zeby zastavili prispevky od alice , tak to nie...pritom uraza samotnu mamicku ,ktora zacala tuto diskusiu 😠 je to ozaj hanba

elena100
19. dec 2012

@svetllana No vidis, zmazal ma a co som zle napisala? Nebude nakoniec admin Alica? Som zvedava, ze ako dlho to tu bude.

wifina
19. dec 2012

@jankahn
@svetllana súhlas, treba prejsť na inú stránku 😝

brumca
19. dec 2012

@jankahn aj mna uz napadlo, ze je to niekto z timu...lebo co si uz ta zenska dovoluje nieje mozne 😔 fakt to tu uz nema uroven...v takejto velmi dolezitej teme by som to necakala

svetllana
19. dec 2012

@fidka79 Ako ja už ju ani nečítam, ale žiaľ, furt sem dojde niekto nový, kto nevie, prečíta si dva - tri jej príspevky, tlak mu stupne do výšin a šlah a je tu komentár a žrádlo Alicke do hubenky! 😀 No nič, nestačí stokrát napísať, nereagujte na ňu! Ne! 😀 😀 😀 😀 😀 Už sa smejem z toho.. 😎

elena100
19. dec 2012

Treba odtialto odist, nech si pise sam a obcas si nieco zmaze, no pokeca si.

svetllana
19. dec 2012

@elena100 No veď mňa práve toto tak naštartovala, že si nenapísala NIČ zlé, urážajúce, ironické, sarkastické...proste NIČ v nesúlade s pravidlami! Preto ma to tak dostalo, pretože toto, čo sa tu deje, je presne taká istá špina, jak sa deje v predmete tejto diskusie - SS! 😔 😔 😔

sirinka
19. dec 2012

Ale ved vymazavaju aj alicu, ja si nemyslim, ze by jej cielene nadrzali, skor sa tejto tematike nevenuju a pokial su jej prispevky napisane slusne, aj ked veci znalym sa zdaju maximalne provokativne, tak ich admin nezmaze. Prosim vas nerobte si vrasky z tej zeny. Prikladate jej omnoho vasciu pozornost ako si vpbec zasluzi....

svetllana
19. dec 2012

Díky, admin, som vďaka Tebe rozvarila halušky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natas4
19. dec 2012

@martinjasen PROSIM VAS, "dama" pod nickom Alice107 mna osobne (a urcite nehovorim len za seba) tu neustale a kazdym jednym prispevkom uraza. Uraza ma z dovodu, ze nie som podla nej dost financne zabezpecena, aby som mohla byt matkou, uraza ma aj tym, podla jej vyjadreni, kedze pochadzam z vychodnej europy, tak som menejcenna.Vy tu mazete nase prispevky a ako dovod davate "neurazaj, neprovokuj"....bola by som ocenila, keby ste z tohto isteho dovodu vymazali prispevky aj tejto osoby. DAKUJEM

jankahn
19. dec 2012

baby, takže tie čo ste na FB, tak je tam skupina Bez detí neodídem, tam sa dá slušne rozprávať a nikto nikoho neuráža... No a na rodinke by som radila založiť tému rovno Slávke, nech môže v kľude debatovať bez zásahov admina... ☹ A teraz čo blokne ma, zruší ma? Veď to robí Alicin klon na FB, blokuje ľudí, ktorí majú iný názor...

elena100
19. dec 2012

@sirinka Neverim, ze maze Alicu. Ja nepisem nic zle a viackrat ma zmazal. On raz na tejto stranke vystupil z anonymity a prehovoril a veru Alicu si zastaval, aj ked tvrdil, ze nie.

natas4
19. dec 2012

@sirinka ja som si ozaj nevsimla, ze by jej prispevky vymazali

jankahn
19. dec 2012

@sirinka no ja tiež nevidím ani jeden z Aliciných príspevkov zmazaný a nahlásila som ich niekoľko. Nejaká Alica mňa ani nikoho ďalšieho nebude urážať... Bohužiaľ admin toto podporuje napriek tomu, že nás uráža v každom jednom svojom príspevku alebo píše úplne mimo tému...

sirinka
19. dec 2012

Ja som nasla minimalne dva a to som len tak narychlo presla trosku dozadu.... Ale mne osobne je to jedno. Moj nazor ci ju vymazu a ci nie to nijako nezmeni....

irriss
19. dec 2012

OKOLO 13:56hodin tusim zacinaji VYMAZANE prispevky NAS VSECH... 😉 ohledne Alice 😎

monikajaco
19. dec 2012

uvedomujete si ze ste uplne odbocili od temy a ze uz vobec sa nepise o tom o com by sa malo ale ze je to tu ako na jarmoku ? ....

mamutka
19. dec 2012

@monikajaco mas pravdu - cele to dosiahla jedna OSOBA. Cele dni jej baby vysvetlovali a ona len utocila a utocila, kazdy sa branil a z diskusie nic neostalo.......... a potom sa jej zastal admin, ze ved ona da nejake rady - sama pise, ze je pravnicka.................. fakt sila. Takze kecy typu - ak ste slovaci, poliaci a pod... a natrafite na SS, okamzite ich posluchajte a odovzdavajte deti, lebo tak to tam chodi a mate to respektovat, to sa tu povazuje za rady........
dakujeme admini za odolanie prosbam a nezablokovanie onej OSOBY pre tuto temu, podarilo sa vam to tu rozlozit...........

mamutka
19. dec 2012

lebo keby niekto cele tyzdne pisal do temy o peceni a do temy o porodoch kol dokola o neschopnosti matiek piect a rodit, tak by ste tam toho cloveka uz nepustili....... ale tu je to v pohode, tu ide len o deti.........

sisa1975g
19. dec 2012

aj mna uz napadlo, ze sa na nas admin zabava a ze on/ ona je ta virtualna osoba, co tu do kazdej z nas vyryva... len nedavno som sa tu zaregistrovala (minuly tyzden, kvoli tomu ze zijem v UK, mam 2 deti a silne sa ma dotkla Slavkina situacia), ale vidim, ze som o nic neprichadzala predtym ako nevedela o existencii MK :(

irriss
19. dec 2012

@mamutka
To snad nemyslis vazne?????????????
Kde se ji zastal admin ..prosim te..rekni mi blizsi udaj..
Ja bohuzel ted nemuzu "hledat".. 😉

zuzana581
19. dec 2012

****************************************************************************************************************************************************
Baby, inak už by ste sa mohli na to vykašlať, lebo toto nie je súboj, kto z koho!!!.. Diskutujúci z týchto vojen nikdy nevídu ako víťazi, tak čo takto sa vrátiť k téme???
****************************************************************************************************************************************************
http://www.cas.sk/clanok/238993/rodicia-rebeky-... @slavik79 vy ste velmi pekná rodinka.. Chcem sa len opýtať, ale samozrejme nemusíš odpovedať, ak to nie je na verejnú diskusiu, či budete posielať aj nejaké potvrdenia od SK lekárov do UK, na súd. Len tak zo zaujímavosti.. A veci, čo vám tam ostali.. viete sa k nim nejak dostať?

digysa
19. dec 2012

@slavik79 Hej mamicka, to si TY, co utiekla z anglicka s manzelom aj s babatkom na poslednu chvilu???

Tak predsa sa potvrdilo to, co ti pisali na prvej strane?? ("utekajte rychlo domov")

Wow,......mne prave oci vypadli na klavesnicu....

Drzim paste.....dobre, ze sa vam podarilo prist domov este pred Vianocami. 🙂

sirinka
19. dec 2012

@zuzana581 maximalne suhlasim, bola by som za, aby admini vymazali komplet vsetko, co nie je k teme....

rikarika
19. dec 2012

@digysa kde si o nich citala? Fakt spom zvedavá ako dopadli

mamutka
19. dec 2012

@miskap2111 dakujem, ja kym by som to nasla ... 😅 no, podla neho je v jej prispevkoch mnozstvo rad........ ja suhlasim - ak treba rozsirovat armadu rodicov, ktori roky bojuju aby dostali deti naspat, tak jej niet co dodat......... len podla jej rad bezat v ustrety SS, o ktorej uz sa velmi dobre vie, o co tam ide....