Splnil Som Podmienku Trestu, Ak Nesplatil Celú Pokutu?
Zdravim ludia,
Nie uplne lahko sa mi toto pise ale ako 19 rocny som sa dopustil trestneho cinu ublizenia na zdravi po bitke s mojim kamaratom pod vplyvom alkoholu. Bola to moja prva bitka v zivote a dopadla ako dopadla. Velmi sa za svoj cin hanbim a stratil som nie len kamarata ale aj velku cast rodiny kedze bol moj bratranec. Lutujem to a trest si zasluzim. Ale uz to nenavratim aj ked sa za to konstatne neznasam a kompletne ma to polozilo psychicky na kolena. Dostal som rozsudok na 6 mesiacov odnatia slobody s tym ze mam dva roky skusobny dobu podmienky pocas ktorej som mal navstevovat psychriatria pravidelne a brat lieky na bipolarnu poruchu,depresiu , navstevovat probacneho úradníka, nepit alkohol, a splatit podla svojich moznosti 5000 eur obeti a 650 eur za poistovnu. Podmienka sa mi blizi ku koncu no a ja som skoro od zaciatku podmienky na urade prace. Nemam maturitu lebo ma vyhodili za nedostatocnu dochadzku cize to mi tiez zrovna v zivote nepomaha. Nedokazal som si najst pracu dlhe mesiace az kym som si nasiel v gastre kde som bol par dnoch podal vypoved pretoze som pracu nezvladal naivne si mysliac ze si najdem taku ktora mi viac vyhovuje. Podmienka je takmer u konca a ja mimo zaplatenie sudu (ktory som splatil z tej malej vyplaty za par dni co som tobil v gastre v podobe 250 eur) a 300 eur za poistovnu obeti som nedokazal splatit viac. Nemam ziadny majetok na rozpredanie, nemam ziadne peniaze na ucte a neviem ci si stihnem najst pracu , posledne dni posielam žiadosti kde sa len da vzhladom na moje takmer 0 pracovne skusenosti,skolu atd. Vsetky ostatne podmienky som splnal, az na jeden incident kde kvoli obave s vedlajsich ucinkov som nebral pravidelne lieky a v krvnych testoch mi vysiel takmer ich nulovy vyskyt no dalsie krvne testy vysli pozitivne a nakoniec som mal z liekov pozitivne ucinky. Ake su moje moznosti a co mi hrozi? Vopred vďaka za odpoveď.