icon

Môže byť negatívny krvný test a pozitívny tehotenský test?

Včera o 19:42

Ahojte vyšiel mi pozitívny test ale včera čo som bola na krv som mal 0 krvné hodnoty. Kramy mi meškajú 3 týždne a posledný sex sme mali pred 2 týždňami. Ostatné testy boli negatívne iba tento pozitívny. Je možné že včera som bola negatívna z krvi a dneska už pozitívna?

Môže byť negatívny krvný test a pozitívny tehotenský test?
2691
Včera o 19:44

Urob si ešte jeden z inej značky.Toto vyzerá veľmi pozitívne.

anonym_c93e1d
Včera o 19:46

Kúp digitálny

anonym_338277
Včera o 19:47

@anonym_autor koľko ti vyšlo testov neg?

anonym_69fed8
Včera o 19:47

Je odcitamy v casovom limite? Lebo uprimne v krvi je rozpoznatelne Hcg ovela skor ako z mocu takze ak vcera krv bola negativna tak velke sance by som tomu nedavala bola si na krv riadne u gynekologa? Ak ano, sanca, ze si tehotna je blizka nule. A tehotenstvo by bolo mozne len ak labak ktory vyhodnocoval tvoju krvnu vzorku urobil chybu.

autor
Včera o 19:53
@anonym_69fed8

Je odcitamy v casovom limite? Lebo uprimne v krvi je rozpoznatelne Hcg ovela skor ako z mocu takze ak vcera krv bola negativna tak velke sance by som tomu nedavala bola si na krv riadne u gynekologa? Ak ano, sanca, ze si tehotna je blizka nule. A tehotenstvo by bolo mozne len ak labak ktory vyhodnocoval tvoju krvnu vzorku urobil chybu.

@anonym_69fed8 no vyskočil hneď ; áno u gynekológa včera , ten mi aj robil ultrazvuk a nič tam nevidel iba cystu.

anonym_69fed8
Včera o 19:56
@anonym_autor

@anonym_69fed8 no vyskočil hneď ; áno u gynekológa včera , ten mi aj robil ultrazvuk a nič tam nevidel iba cystu.

@anonym_autor tak potom je minimalna sanca na tehotenstvo aj keby si otehotnela len pred 2 tyzdnami pri vasom posledom styku. Bola by si aktualne v 6tt a bolo by uz vidno plod alebo minimalne gastracny vak a s vepkou pravdepodobnostou by uz bola pritomna akcia srdca.

autor
Včera o 20:11
@anonym_69fed8

@anonym_autor tak potom je minimalna sanca na tehotenstvo aj keby si otehotnela len pred 2 tyzdnami pri vasom posledom styku. Bola by si aktualne v 6tt a bolo by uz vidno plod alebo minimalne gastracny vak a s vepkou pravdepodobnostou by uz bola pritomna akcia srdca.

@anonym_69fed8 ja som zle vlastne napísala , teraz pozerám menzes mi už približne neprísiel cca 27 dni. Cca pred 4 dňami mi vyskočila slabá čiarka a potom ostatné boli negatívne testy ale to bolo ešte pred odberom. Včera mi brali krv okolo pól 9 ráno a dnešný test bol takisto okolo 9. Nechce ss mi veriť že počas odberu bol negatívny výsledok a o 24 na to už aj na teste vyskočilo

danielad9
Včera o 20:26
@anonym_autor

@anonym_69fed8 ja som zle vlastne napísala , teraz pozerám menzes mi už približne neprísiel cca 27 dni. Cca pred 4 dňami mi vyskočila slabá čiarka a potom ostatné boli negatívne testy ale to bolo ešte pred odberom. Včera mi brali krv okolo pól 9 ráno a dnešný test bol takisto okolo 9. Nechce ss mi veriť že počas odberu bol negatívny výsledok a o 24 na to už aj na teste vyskočilo

@anonym_autor Cysta môže spôsobovať pozitívny test. Testovala si s rovnakými testami? Je to zvláštne lebo ak by to bolo tehotenstvo, krv by musela byť pozitívna.

anonym_b9df3d
Včera o 20:26
@anonym_autor

@anonym_autor však si písala,že máš zväčšený vajecnik a za ním sa skrýva plod,podľa lekára.teraz píšeš ,že nič nevidel iba cystu.tak ako teda??

autor
Včera o 20:40
@anonym_b9df3d

@anonym_autor však si písala,že máš zväčšený vajecnik a za ním sa skrýva plod,podľa lekára.teraz píšeš ,že nič nevidel iba cystu.tak ako teda??

@anonym_b9df3d nie on povedal že je to jedna z možnosti ; on mi nariadil že mám 3 dni prísť na to na odber a ten bol negatívny

domka222
Včera o 22:31

Ak je krv negatívna, nie si tehotná. Pozri si na teste,čo môže spôsobovať falošnú pozitivitu. Jedna vec medzi nimi je práve cysta.