icon

Sused z bytovky bije svoju družku

lauriema
10. aug 2020

Dievcata, sused z vedľajšiej bytovky starší Pán už na dôchodku strašne bije svoju družku. Pani je už staršia bojím sa o ňu. Ten Pan už raz sedel za to ale jeho družka potom stiahla trestné povedala ze spadla. Vodí si tam frajerku takú socku, chlascu spolu a potom bije tetu. Neviem ci volať políciu alebo co keď prídu a ona povie ze spadla budem za hlupanu.... Joj ťažká situlacia nerada sa o čítam v takejto ale nedá sa to ignorovať sak pred týždňom jej hlavu rozbil. Poraďte prosím Vás ako sa zachovať za všetky reakcie ďakujem

Strana
z3
lauriema
autor
12. aug 2020

@elisskah on je od nej mladší myslím ze o dosť cez 15 rokov asi. Vieš aká zlata teta je to? Občas ma poprosila aby som jej kúpila niečo. Možno jej nedáva ani jest co ja viem....

lilitela
12. aug 2020

@caroline_ ach jaj, a to kvoli alkoholu? Aky je teraz stav?

lilitela
12. aug 2020

@mila23 Ja to chapem, ak to trva roky, je to strasne energiuodcerpavajuce, ak vidis, ze to nema vyznam a efekt.

biela_sova
12. aug 2020

@0silvia0
@lauriema Lauriema, toto sa aj mne zda ako achodna cesta, co napisala Silvia.

maaserkaa
12. aug 2020

Zavolať policiu. Že počujete odtiaľ hluk krik plač. Opakovane budú o ňom vedieť.

miskaradko
12. aug 2020

@lauriema jednoznacne nahlasit ako anonym. Chuda zena...

0silvia0
12. aug 2020

@biela_sova super tie linky, ci si dala. Treba skusit zavolat, mozno budu vediet lepsie nasmerovat👍

biela_sova
12. aug 2020

@0silvia0 ved to, toto nemoze ostat tak

biela_sova
12. aug 2020

Tu je problem popisany, seniori, tak ako deti a hendikepovani, patria do "vulnerable group", zranitelnej skupiny obyvatelatva, nakolko este alebo uz nezodpovedaju mentalne plnou mierou za svoje rozhodnutia. O to viac by sa na nich malo prihliadat. Skusila by som aa asi spojit este raz s jej dcerou a spolu s nou by som zavolala na linku zachrany. Cisla som Ti poslala vyssie. Nahraj aj na mobil svedectvo o tyran, sle teda nemusis cakat na dalsi incident, a na linke vam poradia, ako dalej.
http://www.domdochodcov.sk/novinky/tyranie-seni...

maris5
12. aug 2020

Pani sa hanbi, ze ju bije partner. U nas sa o tom velmi nehovori, nevedia ake maju moznosti. Teraz ked poda TO a chce ho stiahnut, tak sa neda stiahnut (ak si dobre pamara )
Policajtov by som volala, oni uz maju predstavu kto ako zije...

tncka
12. aug 2020

Stale nechapem preco nasuilu pomahat niekomu kto o to ani nestoji. Fakt nechapem preco tetucha takto reaguje,ale jej vec. Preco mam riesit a ona potom povie ze spadla?! No nech sa necha mlatit ked sa jej to paci😅

iva812
12. aug 2020

Uz len pocuvat to musi byt strasne, ked uz pani nechce ist proti nasilnickemu partnerovi a ani jej dcera nič nerobi - najma ona ta dceera , tak kvoli sebe by som to urobila , lebo pocuvat . este raz to napisem , tu hrozu , nasilie , nespravodlivost to by bolo na nevydrzanie , a by som aj vypovedala na policii, ta zena je zastrasena a je v uzavretom kruhu . a nema kam ist.

lilitela
12. aug 2020

A myslim ze dobry napad je to napisat aj na miestny urad, lebo tym rozlozis to bremeno. jednoducho keby sa nieco stalo, boli by v tom zatiahnuti, ze o tom boli informovani a to si dobre uvedomia, takze by sa mohli pokusit tomu predist, napr. ponuknu jej miesto v domove dochodcov.
A ta dcera co povedala, preco ta matka odmieta akukolvek pomoc? Zo strachu? Vzdala to? Alebo ma snad pocit ze si to zasluzi?

dilino
12. aug 2020

Tak že ked stará pani má 84 rokov a chrápuň 69 rokov policia je slepá.A prepity chuj sa dopušťa trestného činu nad 60 je chránena osoba to znamena ked bije 84 ročnu ožran pachá trestny čin čo ostatný sa len prizerajú ja by zo starým chujom narobila take poriadky že by vzal dalšie schody a oblečenie vyhodila z balkona rovo na ulicu .A susedia sú tiež asi teľce okrem teba a ta dcéra veľa rozumu tiež nepobrala že jedna dcéra predpokladam má už asi cez 50 a viac si nevie rady z mamou starou ženou.Starý je asi kurevník a ona mu to toleruje prepity rozum asi.A dcéra čo to vzdala keby moju mamu bil muž tak sedim v base čo by som s nim narobila poriadky.A ona sa tiež prizera jej povinosťou je náhlasiť že je pachaný trestny čin na jej matke ktorá je chranena osoba a nie zatvarať oči čo je to dcéru že necha aby jej mame bolo ubližovane.Ja by som zavolala do medii nech to ukažu v TV deti by sa malý starať nielen finánčne o svojich rodičov ked trpia núdzou ale aj tým že im pomôžu ked sú v ťažkej situácii ako vzdala ako jedna dcéra može toto povedať.Nechápem je to trestný čin hromadne sa spojiť a riešiť to za pomoci jej dcéry.Teraz každý predtým zatvara oči ale ak by ju zbil nešťastne spadne udrie si hlavu zomrie tak každý bude múdry že čo sa to neriešilo a už budu predvolavať susedov a pýtať sa či nič nevydeli nepočuli na to by ich bolo potom.Ked nepride policia alebo nič nevyiešia pisala by som na ministerstvo nadriadenemu orgánu že je taký problém a že sa stalo že ani neprišli poprípade že nič neurobili len sa prizerali.Vždy sú možnosti v takej situáci ked je to starý človek by policia mala zakročiť.A staremu tak nastrieľať po tme po papuli traja ,štyria, že by sa viac nepokusil zbiť bezbranu ženu.Ked ju bije ako pišeš ved musi mať monokle, zlomenu ruku, vybite zuby, alebo ja neviem čo takže známky nasilia musia byť na jej tvári vydno.Nasilim by som ju odtiaľ vzala a nie že nechce ísť že sa hanby.Staré hovädo nech sa hanby a nie bezbrana žena.Som za názor ostatných poriadne mu naložiť tak nečakane ked pôjde domov s krčmi spity a ked bude fajna tma.A čo nech hľadaju kto to urobil ja by ho tak skopala a zlamala ruky žeby už nikdy viac na tu bezbranu ženu nesiahol.A tu jej dcéru tej by som tiež hanbu narobila v obchode že či jej to neprekaža že jej mamu otlka jej druh a má veľa rokov a ona s tým nič nerobi len povie že to vzdala kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod a ona vždy len že to vzdala och ta by mala tiež vystarane ja som v takých veciach veľmi zlá.Aka hanba ked jej niečo narobi a budu to vyšetrovať dcéra povie čo že vedela o tom a nič tvárila sa ako by sa nechumelilo.Chrápuňovi no ten by mal vysrate časy hajzel prepity.Vo väzbe môže skončiť raz dva a nie že má veľa rokov.Nahrať ho ked ju bude biť ja v tu chviľu by som vtrhla do bytu a taku mu dala kopačku do zadku že by letel hrdina zavolať nanho dvoch poriadných chlapov v tme a zmastiť ho že ho ani poznať nikto nebude čo som sa len nasrala.Rob všetko preto aby si jej pomohla možnosti sú len treba hľadať spôsob a nie že nechce.Prikazom ideš a hotovo.Boji sa možno aj preto že nema kam ísť čo ked ju dcéra nevezme k sebe kde pôjde aj to je jeden z dôvodov a starý vie že nemá kam ísť tak robi toto.Do basy by som ho dostala ked ako pišeš dcéra poriadne nezakročila tak asi ju to veľmi nezaujima a netrápi že jej matku bije hovädo.Pane bože ako môže byť niekto taký ľahostajný vlastna dcéra vôči matke, miestny úrad tiež tam náhlasiť ale ja by som išla do extrému uplne na doraz media volala ked to ide cez media hned by s avšetko pohlo neboj veľa krát pomohli.Ked ju bude biť nahrať ho pri dverách a dať to redaktorom no to by bolo neboj hned by policia maja stiahnutu riť.Preverovali čo urobila policia ked by ni oni by sa išli opytať na prislušne ministerstvo treba zakročiť ty a tvoja rodina robite správne.Držim palce potom napiš čo si poriešila.

Strana
z3