icon

Upozornenie na nesprávne parkovanie

marcella84
27. aug 2025

Zdravím. Dnes som si našla za stieračom takýto oznam, pravdepodobne od súkromnej osoby. Na druhej strane papiera bolo perom napísané telefónne číslo. Podotýkam, že to bolo v extraviláne pri Vážskej hrádzi, kde som išla venčiť psa a vozidlo som odstavila pozdĺž kamenistej cesty. Síce po ľavej strane (viem že správne by bolo po pravej), pričom žiadna zákazová značka tam nie je a bežne tam parkujú aj ostatní, keď idú venčiť psov, alebo sa na hrádzu korčuľovať či behať. Stalo sa mi to úplne po prvý raz. Ako mám reagovať? Má na to vôbec dotyčný právo dávať takéto oznamy?

Upozornenie na nesprávne parkovanie
Strana
z2
simca06022011
28. aug 2025

tak najlepise by bolo zavolat a spytat sa kde je problem. Priklanam sa k otmu, ze ak to bol sukromnik kto to riesi = tak tam bude mat pozemok, na ktorom mu takto ludia parkuju, ked si idu vencit psov, alebo na hradzu atd... a vadi mu to. Okrem toho ak si stala tam kde je ta sipka, tak to je aj dost blbe miesto na "krizovatke" aj ked teda s "cyklotrasou" a niekto mohol mat problem ist okolo, niekam... (?). Inak parkovanie na lavej/prave strane mi nepride nieco co by clovek riesil vopred vytlacenym papierom...

jankasmejka
28. aug 2025
@marcella84

Pre ilustráciu môžem dať aj foto z Google Maps, kde to presne bolo. Cesta vedie rovno k Váhu a pretína ju cyklohrádza. A fakt som si žiadnu dopravnú značku nevšimla, teda aspoň doteraz tam nebola, chodievam tam pomerne často.

@marcella84 nie je to v križovatke?

marcella84
autor
28. aug 2025
@jankasmejka

@marcella84 nie je to v križovatke?

@jankasmejka nie, bolo to kúsok za.

Tiež sa prikláňam k tomu, že pravdepodobne to bol niekto, kto tam má súkromný pozemok a vadilo mu, že tam parkujú autá. Doteraz s tým problém nebol.

Volať som nakoniec nevolala, ale preverila som si, komu patrí uvedené číslo a vyskočilo mi, že dokonca nie je bezpečné. Tak som radšej nevolala. A ukázalo mi, že pozrelo si to číslo dokonca viac ľudí, takže evidentne som papierik od dotyčnej osoby nevyfasovala jediná.

123profil321
28. aug 2025
@nenne27

@123profil321 v nitre mame :D

@nenne27 ešte som ich nevidela

nenne27
29. aug 2025
@123profil321

@nenne27 ešte som ich nevidela

@123profil321 si z nitry?chod v pracovny den doobeda na farsku alebo parovce.maju zelene vesticky s napisom parkovaci asistent a kontroluju ci maju auta zaplatene parkovne.su dosledni :D radsej malo dat mesto par hliadok s poriadne ostrymi psami ktore by sa prechadzali po pesej, vedla trznice a mlynov.

Strana
z2