icon

Vozenie na krúžky počas PN

nikiki29
19. aug 2023

Ahojte, predpokladám, že mimo vychádzok nemôžem dieťa nikam zaviesť. Tak ako ste to riešili vy ak ste boli PN dlhšie a dieťa malo krúžky mimo vychádzky?
Mám vychádzky 15-17 hod., doktorka to vidí ešte tak na 2 mesiace PN 😪 o 15:00 odchádzam z domu, 15:30 beriem syna, 16:00 začína krúžok, ktorý konci 17:00. Kým sa dostaneme domov je 17:30 😪 Manžel z práce žiaľ nemôže. Pomôže mi iba každý druhý týždeň.
Čo robiť?

Strana
z4
ptvw
20. aug 2023

Tak sa zakaždým zastavíš v lekárni ze si mala bolesti a bola si si kúpiť liek to by tuším mali akceptovať

patka06
20. aug 2023

@karinka223 Prečo niekoho urážaš keď má pravdu. v podstate máte pravdu obe
Ty, že existujú Dg. pri ktorých je obmedzená schopnosť viesť OMV
janage má pravdu, že je veľa Dg. pri ktorých schopnosť obmedzená nie je
Myslím, že autorka témy sa dozvedela riešenie a je zbytočné ďalej komentovať

iwesska
20. aug 2023

@janage Nie nebola som zdrava a ani som s nim nesportovala. Mam chronicke ochorenie,ktore ma velmi limituje v tom co a kedy mozem. Zabavala som ho doma roznymi aktivitami a chodili sme na prechadzky,max.ihrisko. Je hlupost,ze poistovakov nebude zaujimat pol hodina hore-dole ako tu bolo spomenute,lebo ma male dieta. Suseda len pocas obeda vybehla pre syna-prvaka do skoly a zrovna vtedy prisla socialka a bohuzial neuznali jej to.

lilope
20. aug 2023

@karinka223 myslím, že už si sa tu zhodila dosť, nie je potrebné pokračovať a utvrdzovať nás v tom.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
lilope
20. aug 2023

@karinka223 tvoje príspevky sú úplne mimo a pochopili to tu všetky okrem teba. Nie si policajt, neovládaš zákon a píšeš totálne nezmysly navyše na ktoré sa autorka nepýtala a ani sa jej netýkajú.

karinka223
Odpoveď bola odstránená
lilope
20. aug 2023

@karinka223 nemám vešteckú guľu, ale je to jasnejšie ako sklo.Človek znalý zákona sa nevyjadruje na takej mizernej úrovni. Práca z pohľadu fyziky je to isté ako práca z pohľadu zákonníka práce. Väčší nezmysel som ešte nečítala. Teraz sa darmo snažíš obhájiť svoje predošlé nezmyselné príspevky. Autorka nič o liekoch pri ktorých nesmie viesť vozidlo ani taký zdravotný stav, neuvádzala a ty si si hneď vyvodila, že taký má a poučovala že jazdiť nesmie. Opäť platí príspevok vyššie, ďalšie strápňovanie nie je nutné.
Žo si v omyle ďalej 🤣 bože, to je sen a že fórum pre dospelých 🤦‍♀️

karinka223
Odpoveď bola odstránená
janage
20. aug 2023

@iwesska nikde som nepísala, že poisťovákov nebude zaujímať pol hodina hore dole. navrhla som iné možnosti. A ja som teda mala tiež náročné dieťa a bolo by to takto zabvretí doma o držku.

lilope
20. aug 2023

@karinka223 Bože udri

sticker
Strana
z4