icon

Môžem ísť s bolesťou ucha na pohotovosť v Pezinku?

27. nov 2022

Ahojte, vcera ma zacalo pobolievat ucho, myslela som ze to je len vnutorna podkozna vyrazka,lebo tak to bolelo. V noci sa to vsak riadne rozbehlo a boli ma vonkajsok aj vnutro ucha. Pred usnicou mam tvrde, bolave, vnutry opuchnute.. Je mozne ze to je zapal. Dala som si v noci Burrow kvapky, ale ziadne zlepsenie. Som tehotna v 26+5t a predstava velkej nemocnicnej pohotovosti niekde na Antolskej ci v Ruzinove, kde sa aj tak nedostanem na radu ma desi.... Neviete, ci pezinska pohotovost berie aj taketo pripady? Ja fakt neviem co s tym a dost to teda boli, neviem ci to vydzim do pondelka.

Strana
z2
asocial
15. dec 2022

@zoja1234 pani, a vy pracujete predpokladam len v PK. Hadam by ste nekradli pracovne miesta ludom z Ba. Predpokladam, ze ani vase deti nezahlcuju alebo nebudu zahlcovat ziadne skoly v BA. A pevne veriam, ze nakupujete len v PK! MATE.tam aj lidl aj vsetko.

vaneska
15. dec 2022

@zoja1234 😂 ja si ziadne plusko neplatim, ved si mi napisala vek mojej dcery co mam v profile cize je mi to jasne ze si sa pozrela. Viac sa tebou ani nemienim zaoberat, nespachala som ziaden zlocin tym ze som sla raz za zivot na pohotovost do PK

jana_eyre_2
16. dec 2022

@zoja1234 nemiešam, to bol príklad.. ale pekne si sa vyhla argumentu o bratislavskom kraji 😉

luliu
16. dec 2022

@zoja1234 ako osa si tu išla predovšetkým ty. Len sme zareagovali na tvoj útok. Prijmi kritiku ako pises, ty tu nemáš čo na niekoho útočiť, že šiel s dieťaťom na pohotovosť. Sa spamataj. Ak to má bližšie a ak to vyhodnotila ako lepšie pre jej dieťa, išla a basta. Ty ju nemáš čo za to hodnotiť

loliki
16. dec 2022

@zoja1234 Veľmi sa mýliš. Chýba Ti sebakritika. Ty sa nauč byť dobrým človekom. Útočíš horšie ako osa. Ľudský cit ti chýba, chápavosť, empatia. Tebe ani pohotovosť v tomto nepomôže. Nie je zakázané ísť na pohotovosť v PK, tak si tu nevymýšľaj vlastné pravidlá. Ak by si mala troška ľudskosti v sebe, tak si sa mohla už včera ospravedlniť. Jedine hanbiť sa môžeš za svoje úbohé správanie. 👎

Strana
z2