Môžem ísť s bolesťou ucha na pohotovosť v Pezinku?
Ahojte, vcera ma zacalo pobolievat ucho, myslela som ze to je len vnutorna podkozna vyrazka,lebo tak to bolelo. V noci sa to vsak riadne rozbehlo a boli ma vonkajsok aj vnutro ucha. Pred usnicou mam tvrde, bolave, vnutry opuchnute.. Je mozne ze to je zapal. Dala som si v noci Burrow kvapky, ale ziadne zlepsenie. Som tehotna v 26+5t a predstava velkej nemocnicnej pohotovosti niekde na Antolskej ci v Ruzinove, kde sa aj tak nedostanem na radu ma desi.... Neviete, ci pezinska pohotovost berie aj taketo pripady? Ja fakt neviem co s tym a dost to teda boli, neviem ci to vydzim do pondelka.
@zoja1234 nemiešam, to bol príklad.. ale pekne si sa vyhla argumentu o bratislavskom kraji 😉
@zoja1234 ako osa si tu išla predovšetkým ty. Len sme zareagovali na tvoj útok. Prijmi kritiku ako pises, ty tu nemáš čo na niekoho útočiť, že šiel s dieťaťom na pohotovosť. Sa spamataj. Ak to má bližšie a ak to vyhodnotila ako lepšie pre jej dieťa, išla a basta. Ty ju nemáš čo za to hodnotiť
@zoja1234 Veľmi sa mýliš. Chýba Ti sebakritika. Ty sa nauč byť dobrým človekom. Útočíš horšie ako osa. Ľudský cit ti chýba, chápavosť, empatia. Tebe ani pohotovosť v tomto nepomôže. Nie je zakázané ísť na pohotovosť v PK, tak si tu nevymýšľaj vlastné pravidlá. Ak by si mala troška ľudskosti v sebe, tak si sa mohla už včera ospravedlniť. Jedine hanbiť sa môžeš za svoje úbohé správanie. 👎

@zoja1234 pani, a vy pracujete predpokladam len v PK. Hadam by ste nekradli pracovne miesta ludom z Ba. Predpokladam, ze ani vase deti nezahlcuju alebo nebudu zahlcovat ziadne skoly v BA. A pevne veriam, ze nakupujete len v PK! MATE.tam aj lidl aj vsetko.