icon

Ako riešiť rodinnú nezhodu kvôli plastickej operácii?

4. apr 2025

Ahojte, ako ste reagovali keď vaša rodina nevedela prijať že idete na plastiku? Často krát zabúdajú že už dávno som dospelá a môžem si robiť čo chcem. Veľa krát som im povedala že to je všetko moja vec a moje telo ale stále si potrebujú do mňa kopnúť.

Strana
z2
dadis
4. apr 2025

Chcu ti len dobre, ver tomu

zmrzlinka2021
4. apr 2025

Plastiku čoho?

tess123
4. apr 2025

Poriadne si to rozmyslí je to na celý život a neskôr to môžeš banovať ver mi

januska12323
4. apr 2025

No ak to nie je nutné aj ich chápem. Ale máš pravdu tvoje telo tvoja vec, oni sa s tým zmieria.

ssimusska
4. apr 2025

@autorka ignoruj ich, niesi mále decko aby ti kázali čo máš robiť so svojim telom a svojimi peniazmi 😄 A keď si 100% rozhodnutá, tak do toho choď.

laila22
4. apr 2025

Ešte som na žiadnej nebola. Nepotrebujem to 🙂.

mamamasama
4. apr 2025

@laila22 komentár úplne k veci 👌🏻😅

deti95060810
4. apr 2025

načo im to rozprávaš.. ak si dospelá tak nepotrebuješ ich súhlas...

danniiee8
4. apr 2025

Možno si predstavujú, že budeš vyzerať ako nejaká umelá playmate, nejaká Queen. Podľa mňa ak chceš niečo normálne a nie veľmi extra tak sami pochopia že ti to pristane a aj ty si viac spokojná a budú aj oni ok

babushkaem
4. apr 2025

tak musis ratat s tym, ze to to s niekym budes zdielat, bude ti chciet vyjadrit svoj nazor.. alebo ich postavit pred hotovu vec, ja som hned povedala, ze dokojim a idem na prsia :D

silvike
4. apr 2025

To je kopnutie si ked niekto vyjadri svoj nesuhlasny nazor na urcitu vec ? Snad ti za to vulgarne nevynadali, ci ?

ivik4
4. apr 2025

Preco to musia prijat ? 😃
Nemusia nic
Rovnako ako ty to nemusis s nimi riesit, mozes povedat komu chces a bodka. Sa Ti cudujem ze riesis niekoho nazor
Keby chcem plastiku idem , mozno poviem a tym to konci

tina1549
4. apr 2025

moja rodina to prijala super :D dokonca mi rodičia požičali na ňu peniaze a aj keby nesúhlasili išla by som lebo som to ja sama chcela

pribinak
4. apr 2025

Zak podľa toho o čo ide. Ak vyzeráš ako kačica, alebo z noví fo rana ti “nárastu” prsia väčšie o 3 čísla, tak potom musíš počítať, že tie komentáre jednoducho budú

jaass
4. apr 2025

@laila22 haha 😅 pridaj fotku my ti povieme, či netreba ;) tvoj koment tak odveci 🤦‍♀️

sisska96
4. apr 2025

Tak im nehovor. Proste choď a dovidopo

tina1549
4. apr 2025

@pribinak pery ako kačica sa nerobia operáciou :D

pribinak
4. apr 2025

@tina1549 no a? Pointa je inde

katkaseiner
4. apr 2025

plastiku coho si ides davat?
ja mam plastiku usi... vsetci sa cudovali ze som do toho isla po 40ke - nikto v tom problem nevidel, len ja... cize asi zavisi aj od toho o co ide...

ariannazara
4. apr 2025

@katkaseiner ja som si dala spraviť teraz po 5 rokoch od pôrodu plastiku vaginyyyy😉)) každý sa čudoval načo mi to je, ale zle ma zosili po porode a proste sa mi to nepáčilo a každého mam v prdeli. Momentálne som 2 dní potom a bolesti sú to neskutočne, snáď to zato stalo 😆

babushkaem
4. apr 2025

@ariannazara a boli to viac, ako po porode?

ariannazara
4. apr 2025

@babushkaem nemám taky pocit, ale horšie je to ze som po tom celom ochorela 2 dní kašlem dnes som si musela nasadiť antibiotika lebo mam pocit ze si vykaslem stehy. Ale spravili mi to super, je to všetko zošite z vnútra stehy ani nevidno, ako za mlada 🤣

merrysa
4. apr 2025

@ariannazara ,,každý sa čudoval "..to si preboha koľkým o tom vravela? 🤭

ariannazara
4. apr 2025

@merrysa tak páru kamošiek to vie, rodina a tak. Zas som sa tým netajila.

7lenka11
4. apr 2025

Vôbec by som na ich názor neprihliadala. Tvoje telo, tvoje rozhodnutie, tvoja vec.. Nič viac, nič menej.
Mňa vždy pobaví, ako sa všade káže o tom, že netreba ľudí súdiť na základe zovňajšku, ale akonáhle ma niekto plastiku, tak je terčom posmechu. Veď to je každého osobná vec. Každý sa ma cítiť dobre sám so sebou a byť vyrovnaný.

muchotrafka298
4. apr 2025

Absolutne nevidim najmensi dovod riesit s niekym plasticku operaciu, nech je akakolvek. Je to moja osobna vec a nepotrebujem to zdielat s nikym. Ani s pribuznymi ani kamaratmi alebo susedmi ci kolegami. Dam si urobit za svoje peniaze co ja uznam za vhodne. Neriesim, nehovorim a nepotrebujem nazor nikoho ineho. Pretoze ak som rozhodnuta, ze chcem nieco na svojom tele zmenit, je to cisto na mne.

nin12345
4. apr 2025

@ariannazara kde si si to dala prosim robit? Zvazujem tuto plastiku taktiez po porode

ariannazara
4. apr 2025

@nin12345 normálne u nas v porodnici mi to robil primar v celkovej narkoze 1 dňová chirurgia.

rozculena
4. apr 2025

@ariannazara tak plastiku vagíny by som rozhodne nepotrebovala rozoberať s nikým🙄

rozculena
4. apr 2025

načo im to hovoríš? Daj si to urobiť a môžu ťa bozať

Strana
z2