Ako riešiť rodinnú nezhodu kvôli plastickej operácii?
Ahojte, ako ste reagovali keď vaša rodina nevedela prijať že idete na plastiku? Často krát zabúdajú že už dávno som dospelá a môžem si robiť čo chcem. Veľa krát som im povedala že to je všetko moja vec a moje telo ale stále si potrebujú do mňa kopnúť.
Plastiku čoho?
Poriadne si to rozmyslí je to na celý život a neskôr to môžeš banovať ver mi
No ak to nie je nutné aj ich chápem. Ale máš pravdu tvoje telo tvoja vec, oni sa s tým zmieria.
Ešte som na žiadnej nebola. Nepotrebujem to 🙂.
@laila22 komentár úplne k veci 👌🏻😅
načo im to rozprávaš.. ak si dospelá tak nepotrebuješ ich súhlas...
Možno si predstavujú, že budeš vyzerať ako nejaká umelá playmate, nejaká Queen. Podľa mňa ak chceš niečo normálne a nie veľmi extra tak sami pochopia že ti to pristane a aj ty si viac spokojná a budú aj oni ok
tak musis ratat s tym, ze to to s niekym budes zdielat, bude ti chciet vyjadrit svoj nazor.. alebo ich postavit pred hotovu vec, ja som hned povedala, ze dokojim a idem na prsia :D
To je kopnutie si ked niekto vyjadri svoj nesuhlasny nazor na urcitu vec ? Snad ti za to vulgarne nevynadali, ci ?
Preco to musia prijat ? 😃
Nemusia nic
Rovnako ako ty to nemusis s nimi riesit, mozes povedat komu chces a bodka. Sa Ti cudujem ze riesis niekoho nazor
Keby chcem plastiku idem , mozno poviem a tym to konci
moja rodina to prijala super :D dokonca mi rodičia požičali na ňu peniaze a aj keby nesúhlasili išla by som lebo som to ja sama chcela
Zak podľa toho o čo ide. Ak vyzeráš ako kačica, alebo z noví fo rana ti “nárastu” prsia väčšie o 3 čísla, tak potom musíš počítať, že tie komentáre jednoducho budú
Tak im nehovor. Proste choď a dovidopo
plastiku coho si ides davat?
ja mam plastiku usi... vsetci sa cudovali ze som do toho isla po 40ke - nikto v tom problem nevidel, len ja... cize asi zavisi aj od toho o co ide...
@katkaseiner ja som si dala spraviť teraz po 5 rokoch od pôrodu plastiku vaginyyyy😉)) každý sa čudoval načo mi to je, ale zle ma zosili po porode a proste sa mi to nepáčilo a každého mam v prdeli. Momentálne som 2 dní potom a bolesti sú to neskutočne, snáď to zato stalo 😆
@ariannazara a boli to viac, ako po porode?
@babushkaem nemám taky pocit, ale horšie je to ze som po tom celom ochorela 2 dní kašlem dnes som si musela nasadiť antibiotika lebo mam pocit ze si vykaslem stehy. Ale spravili mi to super, je to všetko zošite z vnútra stehy ani nevidno, ako za mlada 🤣
@ariannazara ,,každý sa čudoval "..to si preboha koľkým o tom vravela? 🤭
@merrysa tak páru kamošiek to vie, rodina a tak. Zas som sa tým netajila.
Vôbec by som na ich názor neprihliadala. Tvoje telo, tvoje rozhodnutie, tvoja vec.. Nič viac, nič menej.
Mňa vždy pobaví, ako sa všade káže o tom, že netreba ľudí súdiť na základe zovňajšku, ale akonáhle ma niekto plastiku, tak je terčom posmechu. Veď to je každého osobná vec. Každý sa ma cítiť dobre sám so sebou a byť vyrovnaný.
Absolutne nevidim najmensi dovod riesit s niekym plasticku operaciu, nech je akakolvek. Je to moja osobna vec a nepotrebujem to zdielat s nikym. Ani s pribuznymi ani kamaratmi alebo susedmi ci kolegami. Dam si urobit za svoje peniaze co ja uznam za vhodne. Neriesim, nehovorim a nepotrebujem nazor nikoho ineho. Pretoze ak som rozhodnuta, ze chcem nieco na svojom tele zmenit, je to cisto na mne.
@ariannazara kde si si to dala prosim robit? Zvazujem tuto plastiku taktiez po porode
@nin12345 normálne u nas v porodnici mi to robil primar v celkovej narkoze 1 dňová chirurgia.
@ariannazara tak plastiku vagíny by som rozhodne nepotrebovala rozoberať s nikým🙄
načo im to hovoríš? Daj si to urobiť a môžu ťa bozať

Chcu ti len dobre, ver tomu