icon

Ako sa zmieriť s vekom?

14. aug 2023

Ahojte, baby ako prijať svoj vek to že roky pribudaju . Už sa zamýšľam nad nejakými úpravami napríklad kyselinu pichnúť atd. Jedna známa mi minule povedala , že som už “stará” bolo to od nej také splechnutie do tvare ako by mi chcela ublížiť a odvtedy sa len obzerám v zrkadle ci už som fakt na zahodenie 🤦🏾‍♀️ . Od rodiny tiez počúvam, že uz budem mať TOĽKO rokov akoby som uz oslavovala 60tku🤦🏾‍♀️

Strana
z3
beronsche
14. aug 2023

@dadis "stale je tu otazka, ze co sa zmeni v mojom zivote tym, ze by som vyzerala mladsie."
Presne tak! Uplne s tymto vyrokom suhlasim!

sono2
14. aug 2023

@76california ona je očna.
Ja mam viečka už urobene

oli18
14. aug 2023

V okruhu znamych mam 2 kocky (36 a 46) rokov, ktore maju na tvari nejake upravy. Nazivo som ich nevidela, ale na fotkach su uplne zmenene k horsiemu. A take pekne baby to boli. 🙉

sono2
14. aug 2023

@90909 môžem sa opýtať, načo si v skupine plastická chirurga?

denisah6
Autor odpoveď zmazal
sono2
14. aug 2023

@denisah6 900 to máš v ba s konzultáciou a to hovorím 3 roky starú cenu.
Nesmieš ale pliesť cenu očného a plastika tam je podiel aj v ba. V Žiline robí myslím nejaká Dr očná vyššie spomenutá cca za 400 opäť, je to stará suma. V takom dermapointe u plastika je to určite drahšie.

la_dolce_vita
14. aug 2023

mám čerstvých 50 a ešte mi nikto nepovedal, že som stará.. citím sa lepšie ako za mlada, mám lepšiu kondičku a vlastne najkrajšie roky, deti dospelé a konečne si užívam život... Samozrejme starám sa o seba, športujem, ale naozaj je vek iba číslo.

luccija
14. aug 2023

@zuzanockamt to je cena za jedno oko?
Chces to kvôli estetike či aj máš zdravotne problemy?Moja mama chodila k očnej, že určite potrebuje silnejšie okuliare, lebo ju bolia oči a dôvod boli viečka.Dali jej to zo zdr.problemov robil to plastický chirurg, ale väčšiu časť zaplatila poisťovňa možno to vieš...len informacne

la_dolce_vita
14. aug 2023

tiež som sa informovala na viečka a na očnom v nemocnici PP to robia naozaj za 400 e obidve samozrejme, treba ale lístok od očného. Tak som tam išla a doktorka mi povedala, že mám ešte počkať 🙂

90909
14. aug 2023

@sono2 pretože sa im nejak radikalne nebranim. Rada si citam a pozeram skusenosti zien. kedysi som napr. o nejakom zákroku bola presvedcena, ze by som si to dala niekedy spravit, tato skupina mi napriklad pomohla prehodnotit, ze to asi nebude dobry napad. Celkom sa mi napriklad paci, ked si zeny dajú spravit horne viečka, je to krásna premena. Je nikde nepisem, ze fuj plastika. Len, ze nechcem plastikou zakryt, tie obavy zo starnutia. Mne sa to tazko pise a stava sa mi, ze mi ludia casto nerozumeju, co chcem povedat, ale ze u mna to prijatie starnutia bezi ako komplexny proces, nie je to len o vzhlade. Napriklad minule som narazila na jednu herečku, ktorú som si pamätala z teenagerských filmov, dokonca som na to filme bola na SŠ v kine a pozeram na nu, ta žena ma pred 50tkou. A jasne, je to logicke, ale ten sok z toho, ze to sa kedy akoze stalo? A tých situácií a drobností okolo toho je veľa. Asi si chcem hlavne zatriediť v tomto procese samu seba a potom postupne mozno riesit nejakú tu upravu, ak to uznam za vhodne. Lebo som balancovala na prahu toho, ze som sa skoro do toho vrhla bezhlavo, ved boze ja som stara, musim ist na to a na to a este aj na hento a mozno by som nakoniec skoncila ako ta Madonna alebo Courtney Cox, ktorá sa niekde vyjadrila, ze vyplne a zakroky zacala riesit uz v case, kedy to este riesit nemusela a vidime ako to dopadlo, ak ju napriklad porovname s Lisou Kudrow, ktorá je mimochodom od nej podstatne starsia.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
luccija
14. aug 2023

@zuzanockamt a ja Ti píšem, že ak očny napíše, že máš ťažké oči vzhľadom k padnutym viečkam, tak u plastického chirurga Ti časť preplatí poisťovňa.Viem, že výkon nerobí ocny
Cena je dobrá tu sa platilo pred pár rokmi 500 za jedno

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
14. aug 2023

robia to aj na očnom oddelení v nemocnici za oveľa nižšiu cenu ako plastický chirurg

sono2
14. aug 2023

@90909 ma zaujímalo, lebo je veľa takých čo vodu kážu a víno pijú

dadis
14. aug 2023

@sono2 Nemyslim, ze ta niekto odsudzuje. Ja v okoli poznam par zien, co maju viditelne zakroky a podla mna im to vek neubralo (ale ktovie, mozno by vyzerali starsie bez zakrokov).Jednu zenu v okoli mam, co si zakrokmi uplne zhovadila vyzor, vyzera odstrasujuco. Preto som velmi opatrna v tomto. A tie, co zakroky maju dobre, asi rozoznat neviem 🙂

rawmamka
14. aug 2023

@dadis Súhlasím, dobre spravené zákroky by mali byť "neviditeľné", žena by mala po nich vyzerať výborne na svoj vek, nemal by byť rozpor medzi tvárou a zvyškom tela, čo je mega problém, pretože väčšina plastových žien má síce tvár bez vrások, ale na zvyšku tela to nezakryjú a potom to viac bije do očí ako keby žiadnu úpravu nemala. Mne sa v tomto páči napr. Paulína Pořízková, ktorá má teda vrások pred 60tkou požehnane (zrejme mala jemnú skôr suchú pokožku s minimom tuku), ale má výbornú postavu, stále pekné črty, iskru v očiach, temperamentnú mimiku a gestikuláciu, je vtipná, má svoje názory,.... a tým je zaujímavá, príťažlivá a zjavne aj mega aktívna pár rokov pred "dôchodkom". Teraz čerstvo randí s rovesníkom a vyzerá, že im to klape, má veľa pracovných ponúk, priateľov, záujmov.... Zjavne sa nebojí starnúť, pretože pochopila, že to je vopred prehratý boj a akékoľvek umelé zásahy ten strach iba prehlbujú a odsúvajú na neskôr s ešte väčším negatívnym dopadom na psychiku aj fyzické telo ženy. Nedávno sa vyjadrila, že v Amerike už pár rokov plastiky (+kačacie pery, prsia, zadky,...) "neletia", ľudia majú radi prirodzenosť, autentickosť, minimalizmus v každej oblasti života. Extravagantnosti typu umelé zásahy sú výsadou showbiznisu.

moonlight1210
14. aug 2023

@rawmamka tak taka dobra stavba tvarovych kosti lebky je dar z neba. To zena vyzera dobre v tvari, hoci i s vraskami, do vysokeho veku.

rawmamka
14. aug 2023

@moonlight1210 Ona bola prirodzene pekná aj ako mladá a s pribúdajúcim vekom starne do krásy 🙂.

shelby88
16. dec 2023

Ženy sú hnusné a zákerné... Ja mám 40 a vôbec si svoj vek nepripúšťam.

Strana
z3