icon

Išli by ste do plastickej operácie s tým, že manžel nesúhlasí?

28. jún 2023

Konkrétne sa jedná o silikony do prs, lebo ich mám malé a dosť ma to roooky trápi.
Išli by ste aj keby muž nesúhlasí, je dosť proti tom?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jún 2023

@jj298 Ja odpoviem na to čo ja budem chcieť

777januska777
28. jún 2023

Presne, ze nikto nevysvetli. Su veci co nevieme pomenovať v sebe a vysvetliť, ale ich tak berieme. Preto si sama porozmýšľaj co chceš, môžeš to s nim prebrať znovu, ale pochybujem ze sa to zmení a tak je už na tebe co si vyberieš. Baby ti povedia, že je to tvoje telo a ze on nemá právo o tom rozhodovať, ale už ide o to, ze ty s tými dôsledkami budeš žiť. Môjmu partnerovi tie veľmi veľa veci nevadí a nerieši, keby mi však povedal ze sa mu niečo hnusi, tak si porozmýšľam ci mi ta vec za to stojí.

autor
28. jún 2023

@basulaak Nemusíš písať čo konkrétne ale mohla by si mi napísať jeho rekciu ked sa o tom dozvedel? Aké mal slová, ako to komentoval?

anjelicek26
28. jún 2023

Pozri konecne rozhodnutie je na tebe... ale vzhladom na to, ze je to zakrok, kde potrebujes relativne dlhu dobu zotavovania, tak by bolo mat pomoc partnera po ruke fakt na mieste... nie, ze bude ako zduty holub, ze toto nechcel... krasne zdrave (aj ked mensie) prsia... a co sa tyka dojcenia, bud dojcit nebudes, alebo budes po musiet ist po este raz na upravu, malokedy to ostane take pekne ako pred tym...fakt odporucam - babo a potom prsia... to by mal byt kompromis, ktory by vyhovoval aj partnerovi.

autor
28. jún 2023

@777januska777 Určite to s ním preberiem, aj by som ho vzala na tú konzultáciu a nemala by som problém s ním pozerať nejaké foto pred a po

jj298
Odpoveď bola odstránená
777januska777
28. jún 2023

No to všetko urob. Ak sa jeho pohľad zmení tak fajn, ak nie uvedom si, ze to môže znamenať koniec.

autor
28. jún 2023

@anjelicek26 Nooo ja som mu aj toto povedala, že po dieťati, ale tiež je proti, že ,,umelé" a zase pomôcť mi môžu aj iný ľudia

autor
28. jún 2023

@jj298 Ty tiež ale dobre nechajme to tak nerozumieme si...

autor
28. jún 2023

@anjelicek26 A zase sú aj umelé mlieka, to nie je problém, keby nekojím dá sa to riešiť

kvetinka75
28. jún 2023

@777januska777 koniec to môže byť aj v tom prípade, ak nepôjde na tú operáciu. Kto jej zaručí že bude s ňou roky? Aby sa nestalo, že nakoniec bude s nejakou prsnatou s umelými a on chudáčik ani nespozná že sú umelé. A keď bude autorka nespokojná so sebou, myslíš že sa to neodrazí na tom vzťahu?

darinaslay
28. jún 2023

@sheila121 vy o com meliete ?

tamitamitami
28. jún 2023

Jasne že do toho choď, je to tvoje telo. Dôležité je aby si sa v ňom dobre cítila ty. Keď sa môžeš cítiť dobre nevidím dôvod si to nedopriať.
Môžeš mu navrhnúť že môže ísť na konzultáciu s tebou a pomôcť ti vybrať taký materiál implantátu aby vyhovoval aj jemu na dotyk.

Komentáre že to môže zmeniť jeho pohľad na teba a nebodaj to byť koniec vzťahu si neber k srdcu....veď je to smiešne aby otázka vzťahu stála na niečom takomto.

lalala94
28. jún 2023

@777januska777 uprimne, ak sa vztah rozpadne preto, lebo zena si da urobit vkusne silikony, tak ten vztah je uplne na*ovno. Ja si neviem predstavit, ze som s muzom x-rokov a rozviedli by sme sa kvoli tomuto. 😅

autor
28. jún 2023

@tamitamitami Toto presne chcem, mu aj navrhnem, aby išiel so mnou, ja dokonca som aj chytila raz také silikonové :D a nepoznala som to, vôbec. Možno aj keby to počuje od chirurga tak zmení názor

zejdlikova
28. jún 2023

@tamitamitami konečne to niekto napísal...je to trápne aby vzťah stál na tom aké má prsia :D

777januska777
28. jún 2023

@kvetinka75 ja nevravím, ze nie. Samozrejme môže. Ja vychádzam z toho co autorka hovorí dnes. Lebo zas keby sme mali hovoriť co sa môže stať v budúcnosti mali by sme asi milión možnosti.

autor
28. jún 2023

@tamitamitami Jeden z najlepších komentárov 🙂

sticker
777januska777
28. jún 2023

@lalala94 ty si to nevieš predstaviť, každý sme iní nemôžeš to brat podľa svojho pohľadu. Kazdy ma hranice niečoho co vie akceptovať inde. Mne sa napriklad nehnusi sa mi fajčenie. Manzelovi sa fajčenie hnusi a keby som sa rozhodla fajčiť, nás vzťah by skončil. Dala som príklad úplne mimo, ale ide o to, ze nemôžeš sa na vzťah autorky a jej partnera pozerať cez tvoju optiku.

autor
28. jún 2023

@lalala94 ,,ak sa vztah rozpadne preto, lebo zena si da urobit vkusne silikony, tak ten vztah je uplne na*ovno." super veta 🙂, za mňa ak je to vkusné tak nevidím dôvod, beriem extrémy, alebo 2 čísla a viac ale jedno číslo, plus ked sa nezmení tvar prs, len trochu veľkosť tak neviem asi... je to divný vzťah

kvetinka75
28. jún 2023

a hlavne dobrý chirurg to spraví tak, že človek ani nemusí vidieť a ani cítiť že sú v prsiach silikony. Možno keby ste sa spoznali po, ani by nezistil. Teraz má len ,,silné,, reči. Skôr si myslím, že žiarli. A okrem toho, on bude chytať pokožku a nie silikony, takže na dotyk nebude nič cítiť. Žiadny iný materiál.

777januska777
28. jún 2023

@tamitamitami existuje veľmi vela možnosti pre ktorých sa vzťah rozpadne a pre ktoré nie. Určovať kvalitu vzťahu na základe jednej požiadavky partnera je scestné. Nechápem prečo ma každý potrebu generalizovat vzťahy a nesnažit sa na ne pozerať individuálne. Pre niekoho by napríklad fajčenie nebol problém, pre mňa by bol problém a teraz by to znamenalo, že nedokážem akceptovať partnera?

katarinka89
28. jún 2023

Ako sa mu môže niečo tak hnusit- ? Mal frajerku, bývalú, ? Ktorá mala umelé? Alebo mu dala omakat ta kamarátovi žena? Prepáč za iróniu ale takého blbá, ktorý dopredu z toho robí vedú a bez skúseností, mi príde zvláštne. Ty urob ako chceš....nedávaj na neho, ty so svojim telom budeš žiť ale on už pri tebe nemusí byť za mesiac, rok, ....držím palce

autor
28. jún 2023

@katarinka89 Kamarat má ženu čo má silikonky a vraj je to ako balonik čo mu teda on povedal, 99,9% stavia na tomto

@kvetinka75 S tou žiarlivoťou je to možné, lebo zvyknú ma chváliť jeho kamaráti aj rodina, akože hlavne chlapi, že som veľmi pekná, asi sa bojí, že by ma stratila lebo by som bola krásna pre iného ?

kvetinka75
28. jún 2023

autorka - príde mi to tak, lebo ten argument - hnusí sa mu silikon, je dosť detská výhovorka.
A ty mu zase povedz, že tebe povedali ženy, ktoré majú silikony, že muži si to ani nevšimli.

autor
28. jún 2023

@kvetinka75 A plus je dosť pravdepodobné, že bude pod svalom, čiže silikon nemôže citiť, bude citiť kožu

ndrag
28. jún 2023

Ja by som asi aj isla, robis to pre seba hlavne a ked to bude prirodzene vyzerat... Keby som si mala nechat vsetko schvalovat od muza, tak by bola zo mna akurat tak jedna z tych prirodnych zien, co odmietaju makeup a kazde vylepsenie, co by som teda nechcela :D. Btw moj vzdy frfle a potom sa mu to zrazu zacne pacit.

autor
28. jún 2023

@kvetinka75 Ozaj otázka :D čo si myslíš o argumente, že sa mu hnusí predstava, že s tým budem kojiť dieťa? :D Lebo toto mi už príde, ako...ani to neviem pomenovať