Išli by ste na plastiku pŕs v mojom prípade?
Mám 21 rokov a viem že prsia už nenarástu.. vždy som chcela veľké .. čo si myslite ? Ja viem budete písať že ako sa ja cítim atd .. ale chcem vedieť názor keby máte takéto prsia (nosím športové podprsenky žiadny push -up)
Išli by ste na plastiku?
Nie, nedávala by som si. Veď máš dosť veľké prirodzené prsia. Väčšie ako väčšina žien. Vôbec netreba zväčšovať. Operácia má aj riziká.
@really8 ja som sem dala druhu diskusiu čo mám založený účet, vacsinou len čítam diskusie
No tak pošli som zvedavá
@lapersefona šak tá čiarka po bradu, jak dve vrecká od múky
Inak, to už je aký level brať vážne vymyslené témy a aj vážne radiť nejakej zufalke/zúfalcovi
no keď chceš mať také umelohmotné vemienka ako tu pridaná fotka nejakej ruže pre nevestu (nepoznám, nesledujem), tak jasné, plastiku treba🙄
No tak tá má od peknej ženy na míle ďaleko, ale ty budeš vtiez troll tak to je v konečnom dôsledku jedno
@nyusika vymyslená téma? A čo som si stiahla fotku z internetu? 🤣
@nyusika preco by mala byt zufalka ved je to diskusne forum . Su tu rozne temy. Ja to nevidim tak zle. Nie je pekne od teba davat take prirovnania .
@lapersefona dobre 😁😁😁😁
@nyusika kazdy mame inu optiku 😊 a je to ok
@lapersefona ked sa dobre poskladam ani moje nebudu ovisnute. Na tej fotke sa dobre poskladala aby ich hore vydrclo. Keby stala vystreta, tak ma ich niekde inde
A ovisnute ich naozaj teda nemám to ste asi ešte nevideli ovisnute prsia
A o čo ti vlastne úprimne ide? Lebo ak chceš pochváliť, aké máš veľké a neovisnuté prsia bez podprsenky, tak to treba rovno napísať. Vytrčíš tu fotku v malom tielku, prsia natlačené a akože máš pochybnosti, či netreba ešte zväčšiť.. Áno máš ich veľké.
Toto je level ako "všetci mi vravia, že som škaredá, fňuk" a fotka s nastajlovanou dračicou.
Tomuto tu sa hovorí attention whore.
@earlgrey však , Kamarád taky rád 😉
@princkrason A páčia sa kamarátovi alebo odporúča autorke plastiku na zväčšenie? 😀
@earlgrey vonku dnes mame 33 stupnov a autorka ma riflovu bundu , kamarat toho málo vidi vravi, že vela oblecenia ma na sebe ,tak nemoze hodnotit, ale taky je rád ...
@princkrason som na brigáde a tu strašne klimuju a mne je tu zima😂
vsak ked prides domov , mame casu dost , pockame 😉
moj kamarat by si musel utierat slinky pri tebe a nebolo by to jeho uz dochodkovym vekom 😁 Ja osobne preferujem mensie poprsie, ale urcite s tym terajsim by som ti neodporucal uz robit zmeny, nielen koli nevyhodam ako vacsia zataz chrbta a podobne, ale aj preto, ze myslim, ze sa ti ku postave viac hodia ako take, ktore by ta zacali prevazovat pri nahnuti sa po rozky v obchode...

@nyusika kde ich ma ovisnute?