icon

Išli by ste na plastiku pŕs v mojom prípade?

31. júl 2024

Mám 21 rokov a viem že prsia už nenarástu.. vždy som chcela veľké .. čo si myslite ? Ja viem budete písať že ako sa ja cítim atd .. ale chcem vedieť názor keby máte takéto prsia (nosím športové podprsenky žiadny push -up)
Išli by ste na plastiku?

lapersefona
31. júl 2024

@nyusika kde ich ma ovisnute?

estellas
31. júl 2024

Nie, nedávala by som si. Veď máš dosť veľké prirodzené prsia. Väčšie ako väčšina žien. Vôbec netreba zväčšovať. Operácia má aj riziká.

autor
31. júl 2024

@really8 ja som sem dala druhu diskusiu čo mám založený účet, vacsinou len čítam diskusie
No tak pošli som zvedavá

nyusika
31. júl 2024

@lapersefona šak tá čiarka po bradu, jak dve vrecká od múky

Inak, to už je aký level brať vážne vymyslené témy a aj vážne radiť nejakej zufalke/zúfalcovi

0silvia0
31. júl 2024

no keď chceš mať také umelohmotné vemienka ako tu pridaná fotka nejakej ruže pre nevestu (nepoznám, nesledujem), tak jasné, plastiku treba🙄

lonely66
Odpoveď bola odstránená
matullienka
31. júl 2024

No tak tá má od peknej ženy na míle ďaleko, ale ty budeš vtiez troll tak to je v konečnom dôsledku jedno

autor
31. júl 2024

@nyusika vymyslená téma? A čo som si stiahla fotku z internetu? 🤣

lapersefona
31. júl 2024

@nyusika preco by mala byt zufalka ved je to diskusne forum . Su tu rozne temy. Ja to nevidim tak zle. Nie je pekne od teba davat take prirovnania .

nyusika
31. júl 2024

@lapersefona dobre 😁😁😁😁

lapersefona
31. júl 2024

@nyusika kazdy mame inu optiku 😊 a je to ok

viestta
31. júl 2024

@lapersefona ked sa dobre poskladam ani moje nebudu ovisnute. Na tej fotke sa dobre poskladala aby ich hore vydrclo. Keby stala vystreta, tak ma ich niekde inde

viestta
31. júl 2024

@lonely66 to skor uz delta, ked nie epsilon

autor
31. júl 2024

A ovisnute ich naozaj teda nemám to ste asi ešte nevideli ovisnute prsia

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ina2405
31. júl 2024

A o čo ti vlastne úprimne ide? Lebo ak chceš pochváliť, aké máš veľké a neovisnuté prsia bez podprsenky, tak to treba rovno napísať. Vytrčíš tu fotku v malom tielku, prsia natlačené a akože máš pochybnosti, či netreba ešte zväčšiť.. Áno máš ich veľké.
Toto je level ako "všetci mi vravia, že som škaredá, fňuk" a fotka s nastajlovanou dračicou.
Tomuto tu sa hovorí attention whore.

fido69
31. júl 2024

@autorka @earlgrey
Máš veľmi pekné prirodzené prsia, tak si toho váž a neblbni. Tvoje prsia nepotrebujú žiadne umelé zásahy, aby ich krásny look pokazili. Sú krásne presne také aké sú. 😉
Dnes sa mi bude ťažko zaspávať. Uff. 😂

earlgrey
31. júl 2024

@fido69 Potešila som ťa? 😀

viestta
31. júl 2024

@earlgrey ked sa nam @fido69 par dni neozve, tak sa lieci. Ked zena zbada nad cim travi cas na MK tak bude u nich husto 😅 Mokry orgazmus mu este presiel bez povsimnutia ale dudy na fotke, to uz bude pruser

earlgrey
31. júl 2024

@viestta 😀 😂

princkrason
31. júl 2024

@earlgrey však , Kamarád taky rád 😉

earlgrey
31. júl 2024

@princkrason A páčia sa kamarátovi alebo odporúča autorke plastiku na zväčšenie? 😀

princkrason
31. júl 2024

@earlgrey vonku dnes mame 33 stupnov a autorka ma riflovu bundu , kamarat toho málo vidi vravi, že vela oblecenia ma na sebe ,tak nemoze hodnotit, ale taky je rád ...

autor
31. júl 2024

@princkrason som na brigáde a tu strašne klimuju a mne je tu zima😂

princkrason
31. júl 2024

vsak ked prides domov , mame casu dost , pockame 😉

egonsk
31. júl 2024

moj kamarat by si musel utierat slinky pri tebe a nebolo by to jeho uz dochodkovym vekom 😁 Ja osobne preferujem mensie poprsie, ale urcite s tym terajsim by som ti neodporucal uz robit zmeny, nielen koli nevyhodam ako vacsia zataz chrbta a podobne, ale aj preto, ze myslim, ze sa ti ku postave viac hodia ako take, ktore by ta zacali prevazovat pri nahnuti sa po rozky v obchode...

slovakboy
1. aug 2024

@earlgrey určite nechoď na plastiku. Máš ich pekné a dosť veľké.

fido69
1. aug 2024

@slovakboy Ty vieš niečo viac než ostatní? 🤔

slovakboy
1. aug 2024

@fido69 vidím, nie? 😊

fido69
1. aug 2024

@slovakboy Ty si videl prsia @earlgrey ? Pretože tie na fotke sú nejakej anonymnej dievčiny... 😉