icon

Je zväčšenie pier pre 16-ročnú vhodné?

13. apr 2024

Dnes za mnou dcera prisla ze by si chcela dat napichat pery.Nie moc,iba trosku aby to stale vyzeralo prirodzene.Nepaci sa jej ze su velmi male/úzke no ja si myslim ze ma uplne normalne pery a ze sa este vyvíja a v 16 rokoch to urcite nieje vhodne.Mam pocit ze my ked sme mali 16 sme taketo veci vobec neriešili... Chcem pocut iba vas nazor

Strana
z2
zuzanka.zuzu
13. apr 2024

@fido69 myslím si že áno lebo neverím že sebavedomá žena (dievča) by si dala túto úpravu 🙄

letfenixa
13. apr 2024

@babulkomale jasné, baví.

ktochytavzite
13. apr 2024

Nedovolila by som a v 16 pochybujem ze jek to aj spravia,myslim si ze take nieco az od 18.Ale aj v 18 by som sa snazila ju id toho odbovorit.

cimage
13. apr 2024

@mirkam3 ved aj Lela Vemolova (tusim) to ma len tak decentne. Keby o tom nepisali, tak by sme ani nevedeli, ze ma nieco porobene na sebe 🙈

janinah
13. apr 2024

Nedovolila a nezaplatila. Je to otrasné.

simona20201309
13. apr 2024

@0silvia0 😆🙏😪 neviem ci sa mam smiať alebo plakat

babulkomale
13. apr 2024

@cimage 😂👍

barborachors
13. apr 2024

myslím ze v pohode. Ja by som ju v tom podporila. Vzdy lepsie ako si zarabat na komplex v takom veku...daj jej to na narodky, ale priprav ju aj na bolest, lebo bezbolestne to teda nie.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
13. apr 2024

Pre boha... Nie

dominikamacakova
13. apr 2024

@simsalabim 🤣😅😅🙈

kvetinka_andrejka
13. apr 2024

Pamätám si v skole dievčatá ktorým nebolo skoro vôbec vidno pery doslovne tenká čiarka. Ak by moja dcéra mala také a v 16 chce tak najprv prebrať komplikácie, vymedzila by som 12 mesiacov na to či jej to neprejde. Popracovala v tom čase na jej sebavedomí a ak by to po roku fakt neprešlo šli by sme na konzultáciu ale k lekárovi a nie kozmeticke.

kacena4
13. apr 2024

ked chce mat prirodzene nech si necha take ake ma nepotrebuje ich zvacsovat

lilian183
14. apr 2024

By som sa jej opýtala či na to má peniaze keď to chce

marcellka32
14. apr 2024

Povedať dcére a často že je pekná aká je, aj keby mala pery ako 2 čiarky...

kamatopo
14. apr 2024

Nie nedovolila. Nikdy nevieš ako to dopadne.

Strana
z2