Je zväčšenie pier pre 16-ročnú vhodné?
Dnes za mnou dcera prisla ze by si chcela dat napichat pery.Nie moc,iba trosku aby to stale vyzeralo prirodzene.Nepaci sa jej ze su velmi male/úzke no ja si myslim ze ma uplne normalne pery a ze sa este vyvíja a v 16 rokoch to urcite nieje vhodne.Mam pocit ze my ked sme mali 16 sme taketo veci vobec neriešili... Chcem pocut iba vas nazor
@babulkomale jasné, baví.
Nedovolila by som a v 16 pochybujem ze jek to aj spravia,myslim si ze take nieco az od 18.Ale aj v 18 by som sa snazila ju id toho odbovorit.
Nedovolila a nezaplatila. Je to otrasné.
@0silvia0 😆🙏😪 neviem ci sa mam smiať alebo plakat
@cimage 😂👍
myslím ze v pohode. Ja by som ju v tom podporila. Vzdy lepsie ako si zarabat na komplex v takom veku...daj jej to na narodky, ale priprav ju aj na bolest, lebo bezbolestne to teda nie.
Pre boha... Nie
@simsalabim 🤣😅😅🙈
Pamätám si v skole dievčatá ktorým nebolo skoro vôbec vidno pery doslovne tenká čiarka. Ak by moja dcéra mala také a v 16 chce tak najprv prebrať komplikácie, vymedzila by som 12 mesiacov na to či jej to neprejde. Popracovala v tom čase na jej sebavedomí a ak by to po roku fakt neprešlo šli by sme na konzultáciu ale k lekárovi a nie kozmeticke.
ked chce mat prirodzene nech si necha take ake ma nepotrebuje ich zvacsovat
By som sa jej opýtala či na to má peniaze keď to chce
Povedať dcére a často že je pekná aká je, aj keby mala pery ako 2 čiarky...
Nie nedovolila. Nikdy nevieš ako to dopadne.

@fido69 myslím si že áno lebo neverím že sebavedomá žena (dievča) by si dala túto úpravu 🙄