Názory na veľké pery. Je to estetický trend alebo prekážka?
Taká krasna žienka by to bola keby nema tie obrovské kačkoidne pery
Co myslite?
Nieje to hate

Keď sa im to páči , nech majú huby aj cez pol ksichtu . Jedine , čo mi je ma to smiešne a vyskytuje sa to aj tu na koňovi , keď tu kačice dávajú rady , ako si treba dať pichnúť len toľko , aby to bolo pôsobilo prirodzene a väčšina z nich ma tu “krasnu “ ryhu medzi nosom a hornou perou 🤣 .
@anonym_autor a veď ma pravdu a slusne ti napisala prečo sleduješ ľudí čo sú ti proti srsti
@minenkaa kde som napisala ze mi je ako človek proti srsti ?
Keď sa im to páči , nech majú huby aj cez pol ksichtu . Jedine , čo mi je ma to smiešne a vyskytuje sa to aj tu na koňovi , keď tu kačice dávajú rady , ako si treba dať pichnúť len toľko , aby to bolo pôsobilo prirodzene a väčšina z nich ma tu “krasnu “ ryhu medzi nosom a hornou perou 🤣 .
@lenka.25 presme ha ha
@anonym_autor rit namiesto pyskov. Nepoznam normálneho chlapa, ktorému by sa to páčilo.
@anonym_autor a veď ma pravdu a slusne ti napisala prečo sleduješ ľudí čo sú ti proti srsti
@minenkaa ja ti takto poviem
V zivote neexistuje človek s ktorým sa zhodnes na 100% vo vsetkom.. kazdy mame iny vkus a napriek tomu ich teraz nevyhodis zo svojho zivota ci Ano?
ma vela tej kyseliny, zachadza jej mimo pier a robi jej to fuziska
Skoda, ze si nevie dat mozog implantovat. Vzhlad to len podtrhuje
@malinkajozka Dakujem za komentár k veci
Myslis ze s jej príjmom by isla k nejakému amatérovi? Fakt by bola celkom kočka keby jej to trosku vyfúkli
Inak na tej fotke je to celkom pekne, takto sa mi to paci
Ja tenké pery nemam preto som to nemusela riešiť ale niekedy sa zeny brali take ake su
@malinkajozka aj tu vidiet zmeny nielen na hube ale aj nose.A to pocitam,ze sa akoze neusmieva a snazi sa tvarit ako na fotke vedla.No este jej treba schovat tie mimicke vrasky dalsim botoxom.Nech uz sa ani nesmeje prirodzene.
Akože úplne každého vec
@anonym_autor k nej sa to hodí.
@anonym_bf10f8 toto sa nehodi nikomu🤣
@anonym_autor tak že mi to je jedno .. akým právom používaš fotku cudzej ženy a vešaš na fórum. Máš lepší deň ? Výhovorka čo je na internete ostane na internete. Choré riešiť niekoho pery. Keby ich ma 3x väčšie je to jej starosť nie tvoja
@minenkaa ja ti takto poviem
V zivote neexistuje človek s ktorým sa zhodnes na 100% vo vsetkom.. kazdy mame iny vkus a napriek tomu ich teraz nevyhodis zo svojho zivota ci Ano?
@anonym_autor ja som sa ešte nikdy s nikým vo svojim živote nezhodla na 100% ale ak by som na niekoho takto kydala ,za jeho osobne rozhodnutie,tak ho nechám na pokoji ,už len koli tomu aby sa zbavil jedného blbci
@anonym_bf10f8 toto sa nehodi nikomu🤣
@zuzinka888 načo to píšeš mne? Mňa tvoj názor fakt že nezaujíma 😄
@anonym_autor tak že mi to je jedno .. akým právom používaš fotku cudzej ženy a vešaš na fórum. Máš lepší deň ? Výhovorka čo je na internete ostane na internete. Choré riešiť niekoho pery. Keby ich ma 3x väčšie je to jej starosť nie tvoja
@mia667 ja komunikujem slušne aspon na rozdiel od teba
Vyhnal by som ju z toho auta.
Staci mi pozriet spravy na Durianovu,ta uz sa na levicu zacina podobat a vsetky tieto napichane umeliny,si vsimnite,co to s nimi robi ked to robia tolke roky.No fuj,proste.
@vladuska20 veď Ďurianová vyzerá výborne. Šak má pomaly 50.
@vladuska20 veď Ďurianová vyzerá výborne. Šak má pomaly 50.
@koniarova no jak levica,sa budu tieto botoxove kralovne podobat jedna ns druhu.
@mirokub na prvej fotke je úplne iná osoba, keď už chces byt múdry 😂

@anonym_b1824c čo je pekne?
@minenkaa Ty