icon

Názory na veľké pery. Je to estetický trend alebo prekážka?

2. okt 2025

Taká krasna žienka by to bola keby nema tie obrovské kačkoidne pery
Co myslite?
Nieje to hate

Názory na veľké pery. Je to estetický trend alebo prekážka?
anonym_f3ac3c
2. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka vzdy boli, aj budu zeny s uzkymi perami. To neznamena, ze maju mensi uspech u chlapov. A chlapi maju v pazi, ake mas pery. Prave naopak. Kacky sa maloktoremu pacia.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
maryetta
2. okt 2025

Al je to mierne este pochopim. My zeny mame rozne komplexy s ktorymi sa tazko vyrovnavame. Resp s tym bojujeme. Este je ista hranica kde ozaj ta plastika pomoze. Ale je tam "tenky lad" kedy to uz je potom skor na smiech. Alebo teda na plac.
Ja sa cudujem aj tej Julii(manzelka myself). Pamatam si ju ako krasnu zenu. Noooo teraz je tiez na nespoznanie.

autor
2. okt 2025
@maryetta

Al je to mierne este pochopim. My zeny mame rozne komplexy s ktorymi sa tazko vyrovnavame. Resp s tym bojujeme. Este je ista hranica kde ozaj ta plastika pomoze. Ale je tam "tenky lad" kedy to uz je potom skor na smiech. Alebo teda na plac.
Ja sa cudujem aj tej Julii(manzelka myself). Pamatam si ju ako krasnu zenu. Noooo teraz je tiez na nespoznanie.

@maryetta vedia sa riadne zošpatiť len čo je pravda
Mne to osobne nevadi, mam rada ked je zena pekná a a sebavedomá
Ale co je vela to je moc…

maminkadeticiek
2. okt 2025

Pre mna je to nechutne a nenormalne.Jemna hydratacia,ok,ale toto je nechutne.

tykat
2. okt 2025

@anonym_autor vsetky s "pichnutymi" vyzeraju rovnako, vzdy spoznam na prvy kuk, a mozu byt "len jemne..." vzdy je to ala "kačerenko". Mne to vyzorovo pride akoby mali alergiu alebo nejaky zapal.

maryetta
2. okt 2025
@anonym_autor

@maryetta vedia sa riadne zošpatiť len čo je pravda
Mne to osobne nevadi, mam rada ked je zena pekná a a sebavedomá
Ale co je vela to je moc…

@anonym_autor to ze ak to ma dodat sebavedomie. Ze ozaj napr uzke pery tak kusok ich "nadychnut". Ale ak uz su raz velke tak naco ich megavelke.

anonym_0e46af
2. okt 2025

Mne to je jedno nech si každy vyzera ako chce...a Plačková vyzera určite teraz lepšie ...Veď daj sem tvoju foto😁

bielasovicka
2. okt 2025
@anonym_b1824c

Fakt je toto pekné?

@anonym_b1824c nie

anonym_f22cac
2. okt 2025

Je to smiesne a svedci to o takej jednoduchsej mentalnej vybave nositelky, Este som nevidela nejaku serioznu uspesnu zenu s napichanymi perami.

autor
3. okt 2025
@anonym_f22cac

Je to smiesne a svedci to o takej jednoduchsej mentalnej vybave nositelky, Este som nevidela nejaku serioznu uspesnu zenu s napichanymi perami.

@anonym_f22cac toto si dokonale vystihla
Moj názor len som nechcela aby na mna začali káčerky útočiť 😅

autor
3. okt 2025

Ten názov témy😅😅že prekážka😅

pieces
3. okt 2025

Najhoršie je, že mnohé mladé dievčatá to vnímajú ako vzor...

yvanielka
3. okt 2025
@nicoletta98

@mirokub na prvej fotke je úplne iná osoba, keď už chces byt múdry 😂

@nicoletta98 asi mu to chat gpt neporadil 😀

20erika07
3. okt 2025

Je to hnusné ako tu zosmiesnujete tie ženy, ktore majú take pery. Nech to majú ako chcú mat, nosia to ony nie vy. Pohorsit sa, okomentovať je ine ako verejne zosmiesnovat skupinu žien, ktore tu komentované ani nechceli byt ,lebo sa sem samé nezapojili.

autor
3. okt 2025
@20erika07

Je to hnusné ako tu zosmiesnujete tie ženy, ktore majú take pery. Nech to majú ako chcú mat, nosia to ony nie vy. Pohorsit sa, okomentovať je ine ako verejne zosmiesnovat skupinu žien, ktore tu komentované ani nechceli byt ,lebo sa sem samé nezapojili.

@20erika07 dakujeme za prispevok
Začneme nad sebou uvažovať
Btw takej napr. Plackovej je to srdečne jedno kto si co o nej mysli .. nema problem hned poslat do pi..😅

anonym_a588ff
3. okt 2025

Môj muž keď takú vidí, vždy len oči prevracia. On za seba hovorí, že mužom sa to podľa neho absolútne nepáči. Že plne pery sú pekné, ale ten "zákrok" má vyzerať tak, že to nespoznáš, proste prirodzene. A väčšina tých báb to teda dosť prepískne.

brendaa
3. okt 2025

To je Zuza? Je rozdiel mať pichnuté pery a rozdiel, keď sa na seba nepodobaš... Pre mňa su najhoršie tie palcové titulky aké su krásne.... a potom si poviem ešte lajky, ktoré skedovatelky tak potrebujú k životu.... Toto virtuálne pokrivkáva na úmere - kvality a hodnoty človeka.....
Ani to nečítam
Inak len tak som si teraz pomyslela ako berie svoje dieťa, ktoré sa podobá sa ňu ešte pred zákrokmi.... Ked "seba" tak nemala rada.... detto Rolincova...
Ja plastické operácie vôbec nezatracujem... Pekne, jemne niečo urobiť / zmeniť k spokojnosti človeka...
No tento kult aj nafuknutych líc, viď tlučková/sládečková.... a podobných zákrokov kvalitnych herečiek stojí možno tiež za pozornosť...

anonym_386042
3. okt 2025

Umelé pery, umelé vlasy, umelé mihalnice, vypreparovaná tvár, umelé nechty, solárkové opálenie. V niektorých prípadoch by si domov chlap mohol priniesť aj gumenú anču a bola by prirodzenejšia.

mameha7
3. okt 2025

Každá doba so sebou prináša určité absurdity v oblasti módy. Kedysi minojské ženy na Kréte nosili odhalený hrudník. V Číne si zasa mladé ženy umelo zmenšovali chodidlá. Renesančné ženy si holili čelo,aby boli atraktívne. Francúzska pánska móda 17 storočia zasa kázala nosiť pančuchy s odhalenymi nohami a topánky na podpätku. Ženy 19. storočia si dobrovoľne deformovali telá korzetmi. V Mjanmarsku ženy nosili obruče na krku a zeny z africkeho kmeňa Mangbetu si predlžovali lebky (už malým bábätkám) 😃 A tebe prídu pery too much

autor
3. okt 2025
@mameha7

Každá doba so sebou prináša určité absurdity v oblasti módy. Kedysi minojské ženy na Kréte nosili odhalený hrudník. V Číne si zasa mladé ženy umelo zmenšovali chodidlá. Renesančné ženy si holili čelo,aby boli atraktívne. Francúzska pánska móda 17 storočia zasa kázala nosiť pančuchy s odhalenymi nohami a topánky na podpätku. Ženy 19. storočia si dobrovoľne deformovali telá korzetmi. V Mjanmarsku ženy nosili obruče na krku a zeny z africkeho kmeňa Mangbetu si predlžovali lebky (už malým bábätkám) 😃 A tebe prídu pery too much

@mameha7 Ach matka zem🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Oproti tomu su tie kačaciny fakt nič

nicoletta98
3. okt 2025

Inak sa mi páči ako polovica komentárov argumentuje, že mužom sa to absolutne nepáči. Chvala bohu 🙏🏼 ešteže to nerobia ženy pre nich, ale pre seba

autor
3. okt 2025
@nicoletta98

Inak sa mi páči ako polovica komentárov argumentuje, že mužom sa to absolutne nepáči. Chvala bohu 🙏🏼 ešteže to nerobia ženy pre nich, ale pre seba

@nicoletta98 ty mas take ako Zuzka alebo nedajbože horsie ?

nicoletta98
3. okt 2025
@anonym_autor

@nicoletta98 ty mas take ako Zuzka alebo nedajbože horsie ?

@anonym_autor pery mám ako Zuzka, ale nemám kurací mozog, aby som zakladala anonymne diskusie a honila si ego na iných ženách 🤭 mám prácu, školu a hobby čiže viem lepšie vyplniť svoj čas, ale chápem, že nie každý ma na to kapacitu

mmooly
3. okt 2025

je to hnus.. bol aj bude.. toť môj názor keď sa pýtaš

autor
3. okt 2025
@nicoletta98

@anonym_autor pery mám ako Zuzka, ale nemám kurací mozog, aby som zakladala anonymne diskusie a honila si ego na iných ženách 🤭 mám prácu, školu a hobby čiže viem lepšie vyplniť svoj čas, ale chápem, že nie každý ma na to kapacitu

@nicoletta98 tento komentár je za všetky drobné.. viac písať nemusis 🙂 pekny den

autor
3. okt 2025
@mmooly

je to hnus.. bol aj bude.. toť môj názor keď sa pýtaš

@mmooly veru je…. Zhodneme sa vsetky
🤦‍♀️

sevrin
3. okt 2025
@enmery

Hej hej,len tie pery sú problém...

@enmery to si ty enmery? Tá blondína. Na fotke.

anonym_5e105c
3. okt 2025
@sevrin

@enmery to si ty enmery? Tá blondína. Na fotke.

@sevrin 🤣🤣 to je Plačková pred plastikami tá blondína

sevrin
3. okt 2025
@anonym_5e105c

@sevrin 🤣🤣 to je Plačková pred plastikami tá blondína

@anonym_5e105c viem že na Slovensku existuje tvor s takým menom, ale táto oblasť slovenskej národnej kultúry je úplne mimo mňa.