Odstránenie prsného tkaniva v podpazuší: Skúsenosti a rady
Ahojte, niekto z Vás podstúpil odstránenie prstného tkaniva z oblasti podpazušia, pretože to bolo bolestivé pri nosení napríklad ruksaku alebo aj spodného prádla rôznych strihov. Ak áno tak ako to operovali a aká bola rekonvalescencia a podobne. Ďakujem za všetky odpovede
Ja nerozumiem ani otazke. Ako ta moze tlacit ruksak a co to ma s prsiami. Ved tam mas chrbat a pazuchy
@lola555511 nestacilo by schudnut?
@anonym_a33561 z tej časti čo ona piše to neschudneš proste ,
Ja nerozumiem ani otazke. Ako ta moze tlacit ruksak a co to ma s prsiami. Ved tam mas chrbat a pazuchy
@anonym_f831e1 no môžu ju tlačiť popruhy na ruksaku.
@anonym_f831e1 no môžu ju tlačiť popruhy na ruksaku.
@anonym_544fda tak moze mat zle popruhy/zly ruksak.
Autorka pise spravne, prsne tkanivo moze byt rozlezene az do podpazusia. A potom to robi problemy. Nijak to nesuvisi s hmotnostou cloveka.
Ja to mám tiež, dokonca to mám aj operované, vyberali mi odtiaľ tuk, chvíľu som mala pokoj. Potom, po pôrode, keď sa mi spustilo mlieko som mala v podpazuší hrču veľkú ako vajce, teda to bolo prsné tkanivo, dokonca aj s prsnou žľazou. Mám to síce teraz už menšie, ale stále to tam mám. Nemôžem nosiť podprsenky z kosticami, pretože ma to tam tlačí, áno, tlačia ma aj popruhy na batohu a nehovorím o tom, že celý život nenosím ramienka, preto lebo to vyzerá nepekne, proste vidno, že mám niečo v podpazuší a k tomu ešte aj jazvu z operácie.
A váha na to nemá žiadny vplyv.
To nebude prso. To bude proste tuk.
@mvagusta je to proste prsne tkanivo, mam to potvrdene zo sona ked mi robili
Autorka pise spravne, prsne tkanivo moze byt rozlezene az do podpazusia. A potom to robi problemy. Nijak to nesuvisi s hmotnostou cloveka.
@valiant tak, mam to proste v takom mieste ze nemozem si dat akukolvek podprsenku, a popruky z tahsieho ruksaku idu presne cez to, a zalezi jasne niekedy to menej tlaci niekedy viac aj od toho ako je taky ruksak spraveny
@lola555511 nestacilo by schudnut?
@anonym_a33561 nie nestacilo, mam to odkedy si pamatam tam, aj ked som mala 50 kil aj ked som mala 90 kil, proste je to akoby nijaky vacok navyse v jednom podpazusi, a bola som na sone prsnikov a tam mi vlastne doktorka potvrdila ze mi tkanivo orsnika zasahuje az do cca polky podpazusia a da sa to odstranit ak to robi problemy, cez vymenny listok a pod ale som chcela vediet ze ci niekto sa s tym nestretol... viem ze to zeny mavaju, videla som to uz par zenam a aj doktorka na sone vravela ze je to pomerne caste, len to je to ze zle to vyzera, nevhodne oblecenie a boli to, nemozem nosit tielka lebo sa na to kazdy kuka jak keby tam mam nador alebo co a som chcela vediet ci si to niektora davala realne odoperovat a ako to robili a aka bola proste rekonvalescencia dlha... a to este poznamenam ze momentalne mam antikoncepciu takze poviem ze reakcie toho tkaniva na moj cyklus prakticky niesu, inak to malo proste typicke reakcie pri PMS ako standardne v prsnikoch
Ja to mám tiež, dokonca to mám aj operované, vyberali mi odtiaľ tuk, chvíľu som mala pokoj. Potom, po pôrode, keď sa mi spustilo mlieko som mala v podpazuší hrču veľkú ako vajce, teda to bolo prsné tkanivo, dokonca aj s prsnou žľazou. Mám to síce teraz už menšie, ale stále to tam mám. Nemôžem nosiť podprsenky z kosticami, pretože ma to tam tlačí, áno, tlačia ma aj popruhy na batohu a nehovorím o tom, že celý život nenosím ramienka, preto lebo to vyzerá nepekne, proste vidno, že mám niečo v podpazuší a k tomu ešte aj jazvu z operácie.
A váha na to nemá žiadny vplyv.
@rusalinka dokonca, nad buducim tehotenstvom som sa este ani nezamyslela ze aj to moze mat na to vplyv a bude to horsie ako to je teraz, neviem si to predstavit ake to bolo ked sa vam to dialo hkavne ked mne uz toto prekaza aj bez tehotenstva

Prstného🤦♀️?