icon

Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?

14. aug 2023

Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…

la_dolce_vita
14. aug 2023

Autorka ja som ta pochopila, ale ostatne asi nie 🙂

mandzula
14. aug 2023

@autor ked na tuto otazku nutne potrebujes odpoved, opytaj sa dotycnych zien, tu najdes len dohady.

aeruginosa
14. aug 2023

@la_dolce_vita suhlasim, ja som sa tiez vyjadrovala k tej skupinke, o ktorej sa rozpisala autorka v uvodnom prispevku. To by ale niekto musel vediet citat s porozumenim a nie tu este vypisovat, ze som mimo… 🤦🏼‍♀️😂

la_dolce_vita
14. aug 2023

@aeruginosa sme mimo a zavidime 🙂)

hladamematku
14. aug 2023

Tak týmto veciam čo píšeš naozaj nerozumiem...ja som tá čo ju napne na zvracanie keď vidím na.prsiachn okraje silokonov, keď. Vidím ústa ako z trúby z y vysávača a mám na tieto zákroky do konca života peniaze a neviem si predstaviť stav mojej mysle aby som na to šla. Na Slovensku je to pásová výroba hocijaká žena si da hocičo a je to často hnusné.ALE nikdy som to nahlas neokomentovala kamarátke ani nikomu kto bol pri.mne, len mi prišlo nevoľno alebo niekedy pozrieme na seba s človekom a myslime si svoje...moja lekárka sa dala na tieto veci, pred týždňom som.sa jej spýtala ci padla mala.hnusne nerovnomerne opuchnuté ústa, nevedel a som že robí tieto zákroky..jednu stranu mala väčšiu nez druhu, no hanba strašná...pre.mna 😃. Včera som videla ženu bez podprsenky mala padnuté prsia z kojenia bola veľmi sexi, vyžarovanie postava..pol hodinu po nej rapava z vlasmi ako seno žalovaná a prsia tak že jej boli žily vidieť, telo bey kúska svalu be kriviek no hnus...okomentovala som si pre seba lebo mám na to právo 😃. Ale nie nahlas len tuná na anonym fóre aby som.nikoho nezranila..určite takto komentujú aj.mna 😃. Ver.mi že je nas veľa ktoré.na to nepôjdeme nikdy z estet dôvodov alebo dôvodov komplexov aj keď na to máme. ❣️ Drž sa hlavne nech si ty šťastná..

lunademonica
14. aug 2023

@colsami 😂 ano, aj tento scenar mi napadol, len som sa bala to napisat.

kiwi3
14. aug 2023

mne sa nepaci nic, co na metre krici, ze to tam niekto vlozil, vpichol, nalepil... nechapem vlastne, co je celkom zmyslom, ked kazdy hned vidi, ze to tam nepatri. ale cudzi vyzor zasadne nekomentujem a nijak mi to neublizuje, takze to nie je moj problem. len som proste nechopila, preco z niecoho prirodzeneho pekneho treba spravit nieco neprirodzene a casto nepekne

miadi
14. aug 2023

Osobne nemam Nic proti zenam co maju silikon ale ked nad tym Niekto uvazuje odradzam , Lebo som videla nestastny pripad kde silikon vytekal do tela vyzeralo to hrozne Akoby ju Niekto dobil a nechapala som ze sa to neriesilo ako pohotovost ale ta dievcina šetrila na opravu xx nasobne drahsiu ako bol povodny zakrok. Mohla mat za to auto nove luxusne. Exteticky mi nevadi ze to vidno a ze to neposobi realisticky to je uz kazdeho vec co sa im paci. Ale tie zdravotne rizika Aj ked zriedkave nestoja za to, Umeliny je dost hnusne slovo stale su to ludske bytosti. Tie usta su vacsinou prehnane ale Hlavne ked su stym spokojne ich majitelky. Nemyslim si ze je to o tom ze ked maju $ tak to musia mat. V dnesnej dobe ked si kazdy moze splnit sny je to lahko dostupne. Niekedy jednoducho zeny hovoria fuj fuj ked to mà ina a potom zrazu je to mnam ked to mà ona 🤣.

lauriik
14. aug 2023

Pokial to komentovali najprv, ze je to skarede a potom si to sami dali napichat tak je to zavist. Ja si komentujem len v hlave, ze je to otras 🤣 Peniaze na to mam ale nesla by som ani keby to bolo zadarmo. Inak ked som v zahranici a nejake botoxove strasidlo ide oproti mne tak 90% pripadov slovenka 🤦🏼‍♀️ Neviem, ci v zahranici to robia prirodzenejsie alebo preco to tak je 🤷🏼‍♀️

mima172
14. aug 2023

Podľa mňa estetické zákroky rozhodne nie sú estetické, no nikoho za žiadny z týchto "estetických" zákrokov neurážam. Každý si zodpovedá za svoje telo a čo s ním dorobí je len a len jeho vec 🙂

simca06022011
14. aug 2023

je zakrok a zakrok.... ja nekomentujem ani prsia, ani kacicky,dokonca ich mame casto aj v rodine, nemat zdravotne problemy prsia mam aj ja nove :DD .. a napriek tomu sem tam tam okomentujem stavnato vylepsenia niektorych slecien :D lebo ked je niecoho vela, je toho dost. Jedna znama sa tak zhovadila za par rokov, lebo na to ma, ze vyzeraa ako chodiaca matoha a este s obrovskymi novymi nie velmi podarenymi zubami atd. Cize cela dopichana, nafukana, usmev umely kockaty a nadhera :D nezavidim, neriesim, je tojej vec, pokecam s nou a vyjdem, proste nechapem ako sa krasna baba dokaze tak zhovadit. fakt bola krasna aj bez tychto vylepseni. Ano ked si dala pery raz dorobit este to bolo velmi vkusne. Odvtedy to nema konca kraja.

ankare
14. aug 2023

Podľa mňa umelé ženy vyzerajú smiešne. A horšie. Ja som radšej prirodzene škaredá ako neprirodzene smiešna.

mandzula
14. aug 2023

@autor este mi napada jedna vec - vzdy ked pride nejaky modny trend, mnohi ludia si vravia, ze ja si toto nikdy neobleciem, nedam na hlavu, nedam si tetovanie atd., pricom ked to na niekom vidia, fujkaju. Casom, ked sa trend stane beznou vecou a je pomerne dostupny, mnohi fujkajuci nan pristupia. Kedysi, ked sa nosili siroke gate a potom prisli skinny, vravim si, ze je to hnus - a zrazu mam roky same skinny a teraz sa mi zdaju divne tie zvonaky a opakujem sa, ze si ich nikdy nedam. A ktovie...

lalenka33
14. aug 2023

A prečo sa to teda nespýtaš ich? Či máš pocit, že sú tu a na základe anonymnej diskusie ťa spoznajú a odpovedia ti? Tu sú buď ženy, ktorým sa to páči a dali/dajú si to spraviť, alebo také, ktorým sa to nepáčí.
Ja nemám v okolí žiadnu ženu, ktorá by povedala, že sa jej to nepáči a zrazu si to dá spraviť lebo má prachy.
Sú ženy, ktoré to majú vkusne a pekne spravené, ale väčšina aspoň v mojom okolí to má ako káčer. Keď mám investovať peniaze do krásy, tak chcem aby som bola po zákroku krajšia a nie ľuďom na smiech. Ja radšej investujem do kozmetiky, kaderníčky, oblečenia, masáži atď.. než mám chodiť jak kačka. Klobúk dole pred všetkými, ktoré to majú vkusné a nedusia sa tým, že im vrchná gamba upcháva nosné dierky.

lenkakravcova
14. aug 2023

Práve dnes som čítala článok, že ako hlasovali muži, že čo sa im najviac nepáči na dnešných trendoch. Vyhrali do napichane pery. 😂

mandzula
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
14. aug 2023

@mandzula no a si vezmi aká je to davova psychóza medzi mladými ženami. Takmer každá pozná nejakú co si dala pery napichať. Celebritky zaradom 😀
Ešte aj niektoré muslimky 🤔 (čo teda už vôbec nepochopím) 😀
Všetko, žeby boli sexi a kraaaasne a ono sa to tým chlapom nakoniec ani nepáči. 😂

mandzula
14. aug 2023

@lenkakravcova ja som sa pred mesiacom prestahovala do BA a len kukam, kolko mladych dievcat (povedala by som, ze mnohe ani nie su plnolete) je napichanych. Ja rozumiem tomu, ze ako zeny starnu, chcu so sebou nieco robit, ale preco mlade, prirodzene krasne baby?

moonlight1210
14. aug 2023

Zeny si komentuju najcastejsie vyzor, lebo muzov v prvom momente uputa najprv vzhlad. Potom skumaju charizmu a osobnost.
Takze komentuju na pomyslenej superke to, co ich moze pripadne znevyhodnit.

Muzi si zas komentuju postavenie a majetok, resp to, ako kto k comu prisiel. Od pracovnej pozicie, cez dom, po napriklad auto.
Lebo vedia, ze okrem povahy, zeny na muzoch zaujme aj ich uspesnost v spolocnosti.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
luteam
14. aug 2023

No proste ti tie konkretne zeny o ktorych pises zavidia. Vsak ak sa s nimi este stretavas tak prehod nejaku poznamku typu vidim ze si si dala napichat pery ved si hovorila ake je to otrasne a uvidis co mudre ti odpovedia 😀

luteam
14. aug 2023

@mandzula tak lebo mlade viac podliehaju trendom a vsade to vidia na soc. sietach a hned maju pocit ze to tiez potrebuju

aylinn
14. aug 2023

estetické zákroky sú super ja som veľmi rada že žijeme v dobe kde mame možnosť si niečo vylepšiť, čo nás trápi/ z čoho mame komplex.
Hlavne v tejto dobe plnej šikany 😉

@lonely66 Takého muža by som poslala tam odkiaľ prišiel. Neviem si predstaviť že by som zdedila po otcovi orlí nos napríklad , bola by som sikanovana na všetkých školách a stretnem takéhoto “uprataneho vyzretého” muža a ešte by mi zakázal ísť na operáciu nosa lebo on je upratany a je proti plastikam a úpravám , alebo že by som vôbec nemala pery alebo bradu. Alebo ze by som mu porodila a odkojila dve deti s Áčkami prsiami a nedovolil by mi si dať spraviť prsia.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
14. aug 2023

Stacila mi prechadzka po bratislavskom nakupnom centre a polovica mladeho osadenstva totalne dopichana a vykuchana. Hromadne prsia, hromadne pery, hromadne vlasy, mihalnice a botox. Isli ako cez kopirak jedna po druhej. Bolo to az trapne, ako sa hrali na nenapadne ale upravy z nich striekali na 100 krokov. Pises, ze tu a tam nieco mas. Kolko mas rokov? Predpokladam, ze dost malo na to, aby si mala xy uprav ktore ti vobec netreba. Ked sa pozeram na zeny ktore maju upravy 10 a viac rokov vypadaju ako plastove Ance jedna ako druha. Nekomentujem - len si v duchu pomyslim, ake su blbe, ze sa zbytocne zhovadia.

aylinn
14. aug 2023

@lonely66 a napadlo ti niekedy že ženy to nerobia kvôli mužom ? Že sú ženy ktorým je u prdele názor muža , ak tým cely život trpí? Myslím že pre väčšinu žien je podstatne ráno vstať pozrieť sa do zrkadla a byť spokojná sama so sebou. A keď sa niekto cíti byť spokojný s perami ako klobásy tak nech ich má

mamamasama
14. aug 2023

Nemam nič proti zákrokom pokial zenu urobia krajšou. Velakrat vsak zeny stratia súdnosť a naozaj potom vyzerajú ako kačice.

mandzula
14. aug 2023

@aylinn treba rozlisovat medzi upravami a upravami. Uprava kriveho nosa ci k telu primerane prsia su pre mna a tych muzov, ktorych spomina @lonely66 prijatelne, skor su proti na sto honov kriciacim extremom.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
Autor odpoveď zmazal