Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?
Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…
@iwesska presne ako pises. Zena, ktora sa da prerobit ma komplexy sama zo seba. Registrujem tu jednu na koniku. Uplne cela dogabana. Ak jej napises co i len najmensiu kritiku, tak vymaze cely komentar. To je proste nizke sebavedomie a komplex.
@lonely66 a prečo by si ta žena nemohla dopomôcť k sebavedomiu? to čo je pre teba pekné pre iných nemusí byť a to čo sa tebe nepáči sa iným naopak môže páčiť. Alebo ako by si ta žena mala zvýšiť sebavedomie podľa teba? Lebo to čo je pre vás zbytočný zákrok je pre niekoho veľká pomoc.
Tak krásne by sa žilo na tomto svete keby ľudia pochopili že každý sme iní.
@lonely66 myslim, ze piseme o tej istej 😁😁😁
No ja som sa stretla s tým, že už aj veľa mužov estetické zákroky schvaľuje svojim priateľkám, manželkám a chodia na ne tiež☝️
Chodia takí, čo by ste to na nich nepovedali..pozrela by som, či ten Váš niekde na IG takú umelinku nesleduje, ale nie preto, že je otrasná, ale že sa mu páči.. je to trend, ktorému podľahli aj muži.. jasné, že sú skôr za také tie jemné korekcie😅 ale ťažko sa tam odhaduje tá hranica u chlapa, veľa zákrokov si ani nevšimnú..
@iwesska presne toto ps s tebou zdieľam. Žijem v zahranici a tam veľa žien neriesi svoj vzhľad a starnu prirodzene. Teraz som bola na dovolenke a stretla som 3 Slovenky a tie boli aj napichujeme so silikónmi. Skor sa zamýšľam nad tým co je naozaj toto potrebne xeby sme boli krajšie?
Co sa tyka napichanych 💋 tak vsetky vyzeraju rovnako a vsetky ich maju ako 🦆... napichane pery spoznam 100%, na prvy kuk.
@aylinn Ja poznam babu,co si dala upravit spicku nosa. Nepotrebovala to,mala normalny nos,len par stupnova nerovnost,volnym okom nebadatelna. Muz jej to schvalil a bol rad,ze ma zenu s dokonalym nosom. Jej sestra ma vacsi nos,je dlhodobo slobodna a on je presvedceny,ze to urcite "kvoli tomu nosu". Proste zatazeny na sumerne nosy. No,ale snazia sa dlho o dieta,nedari sa im a velmi zle znasa,ze ja s takym velkym ratafakom deti mam. Zivot nie je len o dokonalosti zovnajsku. Mna moj muz lubi aj s tym nosom,aj s malou bradou aj s A-ckami,co je napr.pre teba nepredstavitelne. Paci sa mi v tomto Adela,ako do nej furt dzubu,ze si ma dat spravit nos,vsak penazi ma dost. Lebo len clovek s dokonale rovnym nosom ma asi pravo zit. A ona povedala,ze jej je s jej nosom dobre a nechysta sa ho menit😊 Mna by fakt zaujimalo,ze preco tie vylepsene maju potrebu hodnotit prirodzene zeny,ked oni tu krasu tiez nemali,kym si ju nekupili? 🤔
Lebo kazda druha vyzera rovnako🤢
Som za, ak to nie je viditeľné a ženu to omladlí, skrášli, ale keď ma baba 30, a vyzerá po zákrokoch na 45 tak to už je čo povedať teda… 😂
Ja som ešte vážne nevidela ,,umelu"zenu komentovať prirodzene vyzerajucu ženu negativne. Za to tie prirodzene si to komentovanie uzivaju😂
@rebekamarcusko ja zas ano, pravidelne ma komentuje moja znama, ktora ma x zakrokov, kedze je kozmeticka a ma k nim jednoduchsi pristup. Pravidelne si vypocujem, kde mi co ovisa a preco si to nedam urobit. Ja som jej nikdy nepovedala, ze ma dvojitu bradu, po nadpojenych vlasoch plesiny a usta ako spekacky.
@mandzula tak zas ono záleží aj od človeka dosť.
@mandzula ale tak to je podľa mna choroba z povolania , tak ako lekar by ta upozornil ja neviem že máš spuchnuty krk že si máš dať vyšetriť štítnu , automechanik by ťa upozornil že ti pískajú brzdy atď😁 alebo možno to ani vôbec nepotrebuješ a iba chce zarobiť na tebe tak ti to akože odporúča 😄