Prečo ženy urážajú druhé ženy za estetické zákroky?
Ahojte veľmi by ma zaujímal Vás názor prečo zvyknú ženy komentovať výzor druhych žien, takých ktoré podstúpili estetické úpravy? Lebo poslednou dobou sa s tým veľmi často stretávam. Osobne patrím tiez medzi ženy, ktoré už niečo majú vylepšené, ale nikdy som nekomentovala ženy spôsobom “henta je kačica, umelina” a podobne. Vždy som otvorene povedala keď som take komentovanie počula, že mne sa to páči a bodka. Silikóny nemám, ale ak ich niekto ma pekne spravene, tak praveze nemám problém pochvalit- ale čo často počujem tak hneď osočovanie takej ženy, že ma silikonove cecky… No a najväčší gol pre mna, keď to počujem z niekoho úst a akonáhle sa dostane k peniazom, tak kam hneď uteká? Na estetickú kliniku… toto sa mi naozaj veľakrát stalo.
Sestra bývalého- neustale poznámky predo mnou ako ma henta a tamtá napichane pery a vyzerajú ako kačice (hoci som sedela pred ňou a tiež mam tento zákrok spravený). Dokym sedela na materskej tak boli všetky ženy “kačice”, akonáhle išla spat do prace, no hádajte kam išla po druhej výplate?…..áno správne, na pery!
To iste nevlastná sestra môjho muža. Neustaaaaaale poznámky, naschval predo mnou, ako sa niektoré ženy zhovadzuju a take mlade….kam išla hneď za pár mesiacov po tom čo dostala dedičstvo po svojom otcovi? 🙂 Na pery a botox
To iste známe alebo kamošky, pred všetkými urážajú tie “napichane” a ako by ony vzivote na nič take nesli a hneď keď je nejaka súťaž o zákrok zadarmo z rôznych kliník tak zdieľajú a komentuju ako besné.
Naposledy ma takto prekvapila ta Mirka z reality show Ruža pre nevestu. To iste. V telke len veľké reči “ako sú tie druhé napichane, umelé” a hneď ako dostala zadarmo pichanie pier na klinike tak bez váhania…
Naozaj nerozumiem tomu, naco to niektoré fakt hlupo komentujú a potom dobre že si nohy nepolamu keď majú možnosť…
@simona20201309 ja som nikde nenapisala primitivna ani zakomplexovaná ani sprosta ;) , použijem vaše “vyjadrila som svoj názor” o tom že si myslím že ste prazdne , v zmysle že nemáte empatiu ani respekt k druhym, keď sa vyživate v kritizovaní výzoru druhych, lebo áno pôsobí to tak že vám to robí dobre a vyživate sa v tom. A áno takí ľudia sú podľa mna aj nešťastní a to nieje tiež urážka ani nadávka.
@simona20201309 ale hej, boli označené za umeliny s komplexami, ktorým chýba sebavedomie, nevkusné, povrchvné a mnoho ďalšieho, čo sa mladej matky, manželky, sestry atd prirodzene dotkne ešte od osoby, ktorá ich vôbec nepozná..nech si názor každý povie, ale téma autorky je iná a tým aj niektoré komentáre zbytočné..
Máš pravdu, dá sa to ešte prirovnať k viedenskym parkam.
@aylinn píšem všeobecne o všetkých napichanych perach ktoré nevyzerajú prirodzene. Ty to máš ešte v relatívne OK.
@macatt no mňa sa to napríklad vôbec nedotkne, obzvlášť ak to napíšu ženy ktoré ma nepoznajú. Ak si som niečím istá a som o to presvedčená tak sa nenechám vytočiť tak ze sa tu rozculujem na 7stran.
Ja mám trošku odpor k takýmto "vylepšeniam", ale nikdy som to nikomu nedala najavo. Úprimne, myslím, že tie peniaze by sa dali použiť inak, koľko ľudí nemá čo do úst a niekto rieši, že má prsia dvojky a nie trojky. A tak či tak bohužiaľ všetci starneme a zomrieme, prírodu jednoducho človek neoklame.
Mám pocit, že niektorí ľudia by si mali trošku upratať v hlave a neobetovat celý život kultu tela. Musí to byť dosť obmedzujúce 🙄.
@aylinn tak za mňa napr je vidieť, že to nie sú prirodzené pery, na hornej pere to je vždy vidieť najviac.
@veronicka1901 ja som ale nikdy nikomu koho som stretla netvrdila že sú prirodzene a ani som si ich nedala robiť preto aby vyzerali prirodzene. Každý kto do toho ide musí byť uzrozumený s tým že to je vždy vidno , aj 0.3ml je vidno.
@aylinn jasné, vsak v pohode, ja to neodsudzujem
Každého vec, ako nakladá s vlastným telom
@simona20201309 tak ale dievčatá tu fotky majú aj ich zrejme dosť ľudí pozná tak to jednoducho nešlo len tak nechať👩🏼🔧
@simona20201309 kde som ti ja napisala niečo z toho vo si ty vymenovala ?
@simona20201309 Ja napriklad vobec nechapem tomu, z akeho dovodu ta tato tema tak startuje. Uplne penis v prejavoch “svojho nazoru”. Az je to trapne. Ako keby bol nan niekto zvedavy. Najskor by clovek tipoval, ze by si si rada dala nejaku tu upravu, len na nu nemas korunky. Alebo ze manzelovi obcas ocicka ujdu smerom k takto upravenej zene.
@drahomirrra mňa štartuje? 😆 zábavam sa na reakciách. Ja som v absolútnej pohode.
Okrem toho, že úpravu skutočne nepotrebujem, mam aj korunky navyše 🙂
A manžel nech sa pozrie, načo ma oči? Ibaže manžel tieto úpravy komentoval ešte keď sme žili v Rusku. Tu o tom nebolo ešte ani počuť a po Moskve sa už tieto dámy prechádzali vo veľkom. Už vtedy nechápal ako sa môže žena takto zhovadit. Našťastie ma triezvy názor na tieto veci.
@simona20201309 Ano, startuje. Inak by si cele vlakno neopakovala, ako prejavujes tvoj nazor a ako sa maju ine zeny s tym zmierit, lebo su v teme, kde sa vlastne okydavaju esteticke upravy, ci uz prehnane, alebo neprehnane. Ja teda upravy nemam, nie som na ne odkazana, nos mam dobry, aj pery plne od prirody, ale v zivote by som si nedovolila inej zene napisat, ze “uz je to prilis”. To je otrasny priklad absolutnej nevychovanosti, vulgarnosti a arogancie.
Najviac dokáže žene ublížiť druhá žena, svätá pravda. Čo už je koho po tom, či má niekto zväčšené pery alebo iné úpravy... Fakt nechápem, mať tak Vaše starosti a plat prezidenta, krútim sa jak rybka. A ja tiež idem na pery 😛
Ono možno by aj pomohlo, keby ženy s vylepšeniami tiež tolerovali tie druhé, ktoré sú možno nie úplne dokonalé, ale vylepšenia nemajú. Lebo tiež sa treba pozrieť na veci aj z druhej strany...
Ja som minule skoro výbucha od smiechu, priznávam sa. Žena mala také pery ako keby jej ich včely dobodali. Podľa mňa v jej prípade už ani úsmev a mimika neboli možné. A vyzeralo to hrozne. Myslím ze je bežné u žien že komentujú, porovnávajú. Ja sa snažím toho vyvarovať, hlavne ak niekto sa "taky narodil" . Skôr mi hlava neberie keď niekto sa dá upraviť a vyzerá horšie. Áno to komentuje. Asi to je prirodzené
Pozri, ja by som tiež vedela na sebe meniť veci . Hlavne zmenšiť nos, odsat tuk na bruchu, trosku napichnut pety, vyrovnať vrásky. Ale nikdy si to nedám. Chcem svojim deťom ukázať to ze sú krásne také ako sa narodili. Ze ta farba vlasov ktorú majú im pasuje viac ako akákoľvek umelá. Ze pery im ladia k tvári, že vrásky sú sympatické a ze starnutie je úplne prirodzene . A ze ten tuk musia proste zhodiť.
A ten kult dokonalej krásy je podľa mňa nebezpečný, hlavne pre psychiku dospievajúcich.
@drahomirrra že o vulgarnosti a arogancii hovoríš práve ty? Hahahh, tak toto je už iný level. Naozaj si o sebe myslíš, že si vždy slušná, tolerantná a nekonfliktna diskutujúca? Mrkla som si pár tvojich tém a teda o nevychovanosti by sme sa mohli baviť na ďalších 10str. Tiež si vieš ten SVOJ názor ostro presadzovat.
Ja popravde nepoznam takych ludi.. to je akoby som ja povedala, ze ta kabelka je otrasna, nechcela by som ju ani za svet a potom by som si ju kupila 😀 no co uz, vela ludi si se*ie do ust.. ale pri najblizsej prilezitosti by som sa ich spytala, ci to uz pokladaju za pekne, alebo chcu byt otrasne ako vsetky ostatne 🙂
@simona20201309 Jej, ale si mi nalozila, idem sa vyplakat. 🥹🥹

@simona20201309 tebe príde slusne vôbec hocikoho prirovnávať k zvieraťu? či pri žene ktorá ma spravene pery je slusne prirovnať ju ku kačici? tak je to v poriadku podľa teba? a keby sa to povie na ženu ktorá je prirodzená že vyzerá ako *doplň si** - tak to uz by zrazu v poriadku nebolo však?
nemáš sa vôbec do nikoho navazat a kopať do jeho výzoru - a je úplne jedno či to je žena s alebo bez úprav. je to nevhodne a primitívne. a neschovávaj svoje hlúpe osočovanie druhych za “vyjadrila som iba svoj názor”. naživo by si si to asi tazko dovolila ale tu sa budeš povysovat nad ostatných ako anonym.