icon

Riešenie problémov s výzorom intímnych partií

14. dec 2025

Je úplne jasné, že toto je vec, ktorú nemôžem len tak niekomu povedať. No nepáči sa mi, ako tam vyzerám. Som mladá, mám len 22 ale vyzerám tam už ako nejaká stará žena. Také vyťahané to je, nie síce nejak moc, ale keď čo i len trochu rozkrocim nohy tak to tam vyzerá úplne,,,otvoreno,,,. A vytahano plus tie väčšie pysky ako by normálne malo byť. Cítim sa za to veľmi zle, sexuálne nežijem ani na to nepomyslim kvôli tomuto. Myslíte si že labioplastika môže výrazne pomôcť?

Strana
z2
moonlight1210
15. dec 2025
@anonym_6a4e34

niekedy sa ozaj zamyslam, o com je tento svet ked riesite svoje vaginy. esteze existuju aj ludia, co maju ovela vaznejsie problemy.

@anonym_6a4e34 nechces skor povedat, skoda ze jedine, co musia ludia riesit, nie je iba vzhlad vaginy?
To co je za vetu “esteze existuju aj ludia, co maju ovela vaznejsie problemy”? Akoze chvalabohu, ze ich maju?
Stylistika, stylistika.

brontofuz
15. dec 2025

naj skor ju ukaz nejakemu muzovi a nie tu na MK vykecavas o nej =) myslim si ze bude vsetko OK

anonym_c6c9d4
15. dec 2025
@brontofuz

naj skor ju ukaz nejakemu muzovi a nie tu na MK vykecavas o nej =) myslim si ze bude vsetko OK

@brontofuz no jasné, stiahne gate dole že kukni Fero, či to vyzerá ok? Si normálny? Cíti sa zle, sexuálne nežije, ale bude sa ukazovať chlapom🙄

cutespider
15. dec 2025
@anonym_c6c9d4

@brontofuz no jasné, stiahne gate dole že kukni Fero, či to vyzerá ok? Si normálny? Cíti sa zle, sexuálne nežije, ale bude sa ukazovať chlapom🙄

@anonym_c6c9d4, aj tu sa nájdu muži, tiež mi napadlo, prečo to opisuje a nedá sem radšej fotku 🙃

@anonym_autor, takého detaily s kamarátmi neriešime. Okrem toho svoj výzor väčšinou dedíme po predkoch a keby to bol skutočný problém, nebola by si na svete.

brontofuz
15. dec 2025
@anonym_c6c9d4

@anonym_c6c9d4 tak nech ide za psychologom alebo nech si necha poradit anonymom ako ty na MK

anjelicek26
15. dec 2025
@brontofuz

@anonym_c6c9d4 tak nech ide za psychologom alebo nech si necha poradit anonymom ako ty na MK

@brontofuz ty ides dneska prvu ligu, co sa tyka empatickych komentov🙄

anonym_c6c9d4
15. dec 2025
@cutespider

@anonym_c6c9d4, aj tu sa nájdu muži, tiež mi napadlo, prečo to opisuje a nedá sem radšej fotku 🙃

@anonym_autor, takého detaily s kamarátmi neriešime. Okrem toho svoj výzor väčšinou dedíme po predkoch a keby to bol skutočný problém, nebola by si na svete.

@brontofuz
@cutespider nerobte tu hanbu mužskému pokoleniu 🤒

anonym_1e09ae
15. dec 2025
@anonym_0adfae

@anonym_autor chlapom to je podľa mňa úplne jedno. A žiadna vulva nie je pekná podľa mňa. Len chlapi to vidia ze áno

@anonym_0adfae Vobec im to nie je jedno, neokomentuju, ked sa im zosunie rozum do nohavic. Dalsi krat si uz vyberaju..

alantroj
15. dec 2025

Su chlapi co to riesia. Jeden pripity kolega sa pytal ostatnych zien si maju salat alebo su na babiku. Mne to vtedy prislo smiesne, nenapadlo by ma ze to niekoho trapi ako vyzera dole. Ak sa tym trapis tak si to pories. Ak to vyvolal napr nejaky prihlupy komentar skus porozmyslat co to bol za chlap a ci ti jeho nazor stoji za plastiku.

anonym_c6c9d4
15. dec 2025
@alantroj

Su chlapi co to riesia. Jeden pripity kolega sa pytal ostatnych zien si maju salat alebo su na babiku. Mne to vtedy prislo smiesne, nenapadlo by ma ze to niekoho trapi ako vyzera dole. Ak sa tym trapis tak si to pories. Ak to vyvolal napr nejaky prihlupy komentar skus porozmyslat co to bol za chlap a ci ti jeho nazor stoji za plastiku.

@alantroj no dúfam, že sa ho ženské osadenstvo spýtalo, či má vajcia po kolená alebo mu bimbas ide dolava😉

autor
15. dec 2025
@anonym_28abd1

@anonym_autor tu sa môžeš pozrieť,aké je to rôznorodé,a všetko to je normálne
https://vulvarium.com/gallery-and-stories/

@anonym_28abd1 po pozretí týchto fotiek veru niekedy premýšľam ako sa tam dole vôbec môžme mužom páčiť

anonym_d147c6
15. dec 2025

@anonym_autor kamoska si dala spravit a ma ako keby menej citive.... Nerob to.

anonym_28abd1
15. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_28abd1 po pozretí týchto fotiek veru niekedy premýšľam ako sa tam dole vôbec môžme mužom páčiť

@anonym_autor ja som spokojná s tým,čo mám,nikde mi nič netrčí

anonym_29ef05
15. dec 2025
lenik98
Včera o 21:47

Podla mňa kašli na to. Žiadna oná není pekná, proste fakt to není pekný orgán. Ibaže by ti to ozaj ničilo psychiku

autor
Včera o 22:13
@lenik98

Podla mňa kašli na to. Žiadna oná není pekná, proste fakt to není pekný orgán. Ibaže by ti to ozaj ničilo psychiku

@lenik98 jasné že to nie je pekný orgán, nerozumiem čo na tom muži vidia, no niektoré vyzerajú aspoň trocha lepšie.

lenik98
Dnes o 07:56
@anonym_autor

@lenik98 jasné že to nie je pekný orgán, nerozumiem čo na tom muži vidia, no niektoré vyzerajú aspoň trocha lepšie.

@anonym_autor na orgáne ako takom určite nič nevidia. Ide o dieru 🤷 a tú má každá nech vyzerá hocijak

Strana
z2