icon

Uvažujete o umelých prsiach na splátky?

8. apr 2025

Dievcata. (Prosim nesudte). Dali by ste si z kozmetickych dovodov upravit prsia? Ze polku by ste zaplatili a polku na splatky? Ci radsej nevyskakovat a riesit prsia az po skonceni rodicaku, ked sa vratit do prace....

Strana
z3
balerina2025
9. apr 2025

@cecilia29 presne.

deedol
9. apr 2025

@lizatko1009 dala som link na studiu.

kiki68
9. apr 2025

Keby mam 26 a tento problem a naozaj to berie sebavedomie, tak preco nie. Keby mas 45 je to ine zvazovanie, to uz tie kozy su take trosku do srotu 😀 Ale 26 je taky vek, kde naozaj mas roky pred sebou. Musis zvazit

lizatko1009
9. apr 2025

@deedol to su bludy, viac si to nastuduj
@kiki68 presne tak, ja som si dala v 26 na 40 vymenim a este si uzijem do 65 tky a snad sa v 45 nebudem citit do srotu

balerina2025
9. apr 2025

@lizatko1009 na co, si pekna zena. nechapem. ale OK moj nazor. tebe lepsie k zivotu. len ked pekna zena nema sebavedomie na tolko ze si musi dat robit prsia, uz potom nechapem. viem a vidim ze si chuda. ale.....prepac nechcem sa ta dotknut

deedol
9. apr 2025

@lizatko1009 nepotrebujem si to nastudovat, lebo som spokojna so svojimi. ale ten moj link nie je blud, pise o tom vela relevantnych zdrojov, staci pogooglit.
https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/wo...
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
presne sa tam pise o tej rakovine okoliteho tkaniva, resp. jaziev (alcl). ano, je to zriedkave, ale netvarme sa, ze to neexistuje. teda ja som za to, aby mal kazdy vsetky informacie, nie len jednostranne.

mk22
9. apr 2025

@balerina2025 co ma s tým spoločne, že je chudá? Ze ked je chudá, je aká?

lizatko1009
9. apr 2025

@balerina2025 prepac, ale nevidela so realitu, 25kg pribrat, 32kg schudnut kojenie a ostali mi len kozicky a strie, ani plavky, ani bluzka ani nic a nie nemam bomby, mam len vyplnenu tu kozu, ktora len ostala visiet. Mna si sa nedotkla, nie kazda zena je godzila, ja tukova nikdy nebudem a to, ze som stihla, neznamena, ze nemam mat prsia, mam ich akurat k postave 🫡 a nehanbím sa vyzliecť do plaviek a citim sa perfektne.

sashabb
9. apr 2025

@balerina2025 mamografia sa robí normálne, stroj sa len prepne a prsník sa nestlačí tak veľa ako pri prirodzených prsiach.
A ešte dodám ohľadne toho sebavedomia. Ono to ani o tom byť nemusí, skús fungovať s viditeľnou asymetriou. Nie je to sranda ak si ani len podprsenku nevieš kúpiť.

jovka
9. apr 2025

@lizatko1009
@mk22 sa dalo cakat , ze to zas sklzne k tomu aka je to blbost a nezdravé a ani zadarmo...takto to väčšinou skonci pri teme súvisiacej so silikonmi aj ked otazky su ine ,odpoved ziadna a mudrovanie 😬

balerina2025
9. apr 2025

@lizatko1009 mnohe z nas dopadnu inac , ako vyzerali pred porodom...do 30tky krasne pevne prsia a zrazu gravitacia pritahuje,.,

ale uz som napisala ze ked to zene ma psychicky pomoct OK. kazda mame rozum.

mojmu partnerovi to nevadi a mne tiez nie, dokazem chodit aj bez podprsenky. nehanbim sa za to co urobila priroda a materstvo. ale to som ja

balerina2025
9. apr 2025

@sashabb fungujem tak, maloktora zena ma = prsniky.ale vies co, vazim si zivot a nepodstupujem nezbytne zakroky. vobec mi nevadi ze jedno prso je mensie ako druhe 🙂

lizatko1009
9. apr 2025

@jovka asi tak, zi a nechaj zit je najlepšie a to este keby som sa inac priznala, to by bolo🫣

lizatko1009
9. apr 2025

@balerina2025 kazda zena je ina a ma ine meritko ako sa citi dobre, to, ze tebe to neprekaza, ja ti to neberiem, ale inej to moze prekazat a treba sa naucit tolerovat.

balerina2025
9. apr 2025

@lizatko1009 to som napisala.ale viac si vazim zdravie ako fyzicku schranku.

lizatko1009
9. apr 2025

@balerina2025 aj ja, vsetko je len tolerancia.

44janica44
9. apr 2025

Nič na úver okrem bývania by som si nezobrala.
Pri 2 deťoch by som najskôr nasetrila na finančnú rezervu na neočakávané výdavky- myslím ze to je pre rodinu dôležitejšie.
Pokiaľ ide o prsia tak max zo zdravotných dôvodov by som riešila zmenšenie a moduláciu - ale za vopred nasetrene peniaze co by rodine nechýbali. Nikdy by som si do tela nedala kus plastu - stačí si prečítať príbehy žien kde telo odmietlo silikóny a koľko ich to stalo peňazí navyše- operácia, reoperacia, liečenie... kde by si na to zobrala keď už operáciu chceš na splátky?

mattuliatko30
28. máj 2025
@lizatko1009

@balerina2025 aj ja, vsetko je len tolerancia.

@lizatko1009 pisem spravu

Strana
z3