Uvažujete o umelých prsiach na splátky?
Dievcata. (Prosim nesudte). Dali by ste si z kozmetickych dovodov upravit prsia? Ze polku by ste zaplatili a polku na splatky? Ci radsej nevyskakovat a riesit prsia az po skonceni rodicaku, ked sa vratit do prace....
@lizatko1009 dala som link na studiu.
Keby mam 26 a tento problem a naozaj to berie sebavedomie, tak preco nie. Keby mas 45 je to ine zvazovanie, to uz tie kozy su take trosku do srotu 😀 Ale 26 je taky vek, kde naozaj mas roky pred sebou. Musis zvazit
@lizatko1009 na co, si pekna zena. nechapem. ale OK moj nazor. tebe lepsie k zivotu. len ked pekna zena nema sebavedomie na tolko ze si musi dat robit prsia, uz potom nechapem. viem a vidim ze si chuda. ale.....prepac nechcem sa ta dotknut
@lizatko1009 nepotrebujem si to nastudovat, lebo som spokojna so svojimi. ale ten moj link nie je blud, pise o tom vela relevantnych zdrojov, staci pogooglit.
https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/wo...
https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
presne sa tam pise o tej rakovine okoliteho tkaniva, resp. jaziev (alcl). ano, je to zriedkave, ale netvarme sa, ze to neexistuje. teda ja som za to, aby mal kazdy vsetky informacie, nie len jednostranne.
@balerina2025 co ma s tým spoločne, že je chudá? Ze ked je chudá, je aká?
@balerina2025 prepac, ale nevidela so realitu, 25kg pribrat, 32kg schudnut kojenie a ostali mi len kozicky a strie, ani plavky, ani bluzka ani nic a nie nemam bomby, mam len vyplnenu tu kozu, ktora len ostala visiet. Mna si sa nedotkla, nie kazda zena je godzila, ja tukova nikdy nebudem a to, ze som stihla, neznamena, ze nemam mat prsia, mam ich akurat k postave 🫡 a nehanbím sa vyzliecť do plaviek a citim sa perfektne.
@balerina2025 mamografia sa robí normálne, stroj sa len prepne a prsník sa nestlačí tak veľa ako pri prirodzených prsiach.
A ešte dodám ohľadne toho sebavedomia. Ono to ani o tom byť nemusí, skús fungovať s viditeľnou asymetriou. Nie je to sranda ak si ani len podprsenku nevieš kúpiť.
@lizatko1009
@mk22 sa dalo cakat , ze to zas sklzne k tomu aka je to blbost a nezdravé a ani zadarmo...takto to väčšinou skonci pri teme súvisiacej so silikonmi aj ked otazky su ine ,odpoved ziadna a mudrovanie 😬
@lizatko1009 mnohe z nas dopadnu inac , ako vyzerali pred porodom...do 30tky krasne pevne prsia a zrazu gravitacia pritahuje,.,
ale uz som napisala ze ked to zene ma psychicky pomoct OK. kazda mame rozum.
mojmu partnerovi to nevadi a mne tiez nie, dokazem chodit aj bez podprsenky. nehanbim sa za to co urobila priroda a materstvo. ale to som ja
@sashabb fungujem tak, maloktora zena ma = prsniky.ale vies co, vazim si zivot a nepodstupujem nezbytne zakroky. vobec mi nevadi ze jedno prso je mensie ako druhe 🙂
@jovka asi tak, zi a nechaj zit je najlepšie a to este keby som sa inac priznala, to by bolo🫣
@balerina2025 kazda zena je ina a ma ine meritko ako sa citi dobre, to, ze tebe to neprekaza, ja ti to neberiem, ale inej to moze prekazat a treba sa naucit tolerovat.
@lizatko1009 to som napisala.ale viac si vazim zdravie ako fyzicku schranku.
@balerina2025 aj ja, vsetko je len tolerancia.
Nič na úver okrem bývania by som si nezobrala.
Pri 2 deťoch by som najskôr nasetrila na finančnú rezervu na neočakávané výdavky- myslím ze to je pre rodinu dôležitejšie.
Pokiaľ ide o prsia tak max zo zdravotných dôvodov by som riešila zmenšenie a moduláciu - ale za vopred nasetrene peniaze co by rodine nechýbali. Nikdy by som si do tela nedala kus plastu - stačí si prečítať príbehy žien kde telo odmietlo silikóny a koľko ich to stalo peňazí navyše- operácia, reoperacia, liečenie... kde by si na to zobrala keď už operáciu chceš na splátky?
@balerina2025 aj ja, vsetko je len tolerancia.
@lizatko1009 pisem spravu

@cecilia29 presne.