Vaše názory na plastické operácie

4. máj 2025

Ahojte, čo si myslíte o tom keď si dá žena urobiť prsia, prípadne nejaký facelift alebo tak? Aký máte na to názor?
Prečo ste si to dali?

balerina2025
4. máj 2025

@banalu co sa stalo pocas operacie?

mirokub
4. máj 2025

Chceš názor muža ako vidí ženu?

Zväčšenie poprsia - voperovaný silikón - radšej nech nemá žiadne ako tieto umelé. Je to identické s tým, ako keby si muž nechal voperovať silikónové kocky pod kožou na bruchu a tváril sa, že to má svaly.

Korekcia na poprsí - zmenšenie, symetria, bradavky, atď., proti tomu asi nikto nebude namietať, ak to sama žena chce.

Facelift - ten je v poriadku, ak je urobený správne a žena po ňom túži vo vyššom veku.

Viečka - ak vám padajú, je to dokonca medicínsky odporúčané. Výsledky sa však rôznia, lebo niektorí lekári vyberú celé tie vrchy a ostane tam akoby taká diera, také psie oči (nebudú prirodzené ako mala žena za mlada), musí to byť ozaj šikovný odborník aby to urobil dobre.

Nos - možno dobre, ak je to urobené pekne, ale dobre by som si to rozmyslel lebo výsledok môže byť horší ako stav predtým.

Tvárové výplne - ženy sú "lekárkami" oklamané, že kyselina hyalurónová sa síce časom vstrebáva a výplne sa iba doplnia a vyrovnávajú vrásky. Je to čiastočná pravda, lebo v skutočnosti sa pod touto kožou, kde bola daná výplň, tvorí zápalové tkanivo, ktoré zatvrdne a ostáva tam trvalo. Tvár takýchto žien extrémne zväčší svoj objem a chudá žena potom vyzerá komický s obrovskou "prifúknutou" hlavou, ktorá akoby svoj objem ďalej zväčšovala. Toto zatvrdnuté podkožné tkanivo je potom veľmi náročné (a nebezpečné) vyoperovávať preč a je to nutná procedúra pre takú ženu, ktorá si chce dať urobiť facelift. Tento facelift sa však už ani tak nepodarí, lebo to tkanivo sa nedá až tak dobre odstraňovať a veľa ho tam ostane. Výsledok je potom škaredý, ako môžete vidieť na tej Carmen Geiss, ktorá vlastnými slovami a presne z tohto dôvodu odrádza ženy od týchto výplní. Takže výplne určite nie, radšej si počkajte a ak už budete zúfalé tak si dajte facelift, ktorý sa na "nenapichanej" tvári často podarí.

Zväčšené pery kyselinou hyalurónovou: Toto je humus z pohľadu muža. Okrem toho že to je škaredé, tak pery sú navyše tvrdé, stratili svoju pôvodnú hebkosť a muž má pri bozkávaní pocit, akoby bozkal dve spojené klobásky. Takže určite nie.

miramia
4. máj 2025

Jedine, že to musíš implantáty každých 10 rokov meniť, to ma dosť odradilo. Inak som za. A ešte môžeš stratiť v nich citlivosť..

dominikakoll
4. máj 2025

Treba myslieť aj na to, že to nie je doživotné, čo sa týka pŕs. Tam treba výmenu po životnosti. Teda teraz dáš 4000, o 10-15 rokov musíš opäť a tam dáš možno 6000.

rozkvet1
4. máj 2025

Plastická operácia je za mňa úžasná vec, ktorá, keď sa neprezenie tak má skvelý účinok. Mala som veľké komplexy z nosa už od puberty. Bol dedicne obrovský a krivý. Strašné. Po operácii sa cítim ako nový clovek, načo sa trápit keď sa to dá zmeniť? A chápem to aj u iných ľudí ktorí chcú vylepšiť iné veci napríklad prsia niečo na tvári a tak 🙂 som rada že máme takúto možnosť i keď ceny su prehnane

rozkvet1
4. máj 2025

@mirokub to čo je za názor. Bozkával si ženu s napichanymi perami keď tvrdis že sa taká žena bozkáva zle? Tak očividné sa ti páčila keď si ju bozkával. Nemám napichane pery ale má to toľko žien že to podľa mňa už chlap ani nerieši respektíve lepšie povedané to ani nerozozná keďže normálna žena si to dá urobiť prirodzene

mirokub
4. máj 2025

@rozkvet1 Inak by som to asi nenapísal, ale neprišiel som tu prepisovať moje príbehy. To "zatvrdnutie" (fibróza, zjazvenie) po viacerých napichnutiach vznikne trvalé aj v perách a nedá sa to len tak rozpustiť (ako si niektoré myslia). Tiež som tu neprišiel presviedčať a dávať rady už presvedčeným ženám. Takže rozumné si zoberú ponaučenie, a tie tvrdohlavé si aj tak pôjdu svoju cestu.
https://theconversation.com/the-hidden-health-r...

marca12
4. máj 2025

Nemyslim si nic. Jedine,co nechapem,ze zeny zacinaju velmi skoro s kadejakymi upravami. Mnoho dievcat uz po 20tke riesi upravy a v tom nevidim zmysel,ak to ma byt z estetickeho hladiska. Ak si zrela zena pomoze upravami,to beriem. Ale ze sa mlade baby takto znicia,to mi rozum neberie.

tassyn
5. máj 2025

Mne sa to nepáči. Ja som za to podstúpiť plastickú operáciu len v prípade úrazu alebo nejakej vady. Proste každý mám byť sám sebou. Ale keď niekto chce a má na to tak nech si dáva kadejaké úpravy. Pokiaľ ho to urobí šťastným.