Vaše názory na plastické operácie
Ahojte, čo si myslíte o tom keď si dá žena urobiť prsia, prípadne nejaký facelift alebo tak? Aký máte na to názor?
Prečo ste si to dali?
Jedine, že to musíš implantáty každých 10 rokov meniť, to ma dosť odradilo. Inak som za. A ešte môžeš stratiť v nich citlivosť..
Treba myslieť aj na to, že to nie je doživotné, čo sa týka pŕs. Tam treba výmenu po životnosti. Teda teraz dáš 4000, o 10-15 rokov musíš opäť a tam dáš možno 6000.
Plastická operácia je za mňa úžasná vec, ktorá, keď sa neprezenie tak má skvelý účinok. Mala som veľké komplexy z nosa už od puberty. Bol dedicne obrovský a krivý. Strašné. Po operácii sa cítim ako nový clovek, načo sa trápit keď sa to dá zmeniť? A chápem to aj u iných ľudí ktorí chcú vylepšiť iné veci napríklad prsia niečo na tvári a tak 🙂 som rada že máme takúto možnosť i keď ceny su prehnane
@mirokub to čo je za názor. Bozkával si ženu s napichanymi perami keď tvrdis že sa taká žena bozkáva zle? Tak očividné sa ti páčila keď si ju bozkával. Nemám napichane pery ale má to toľko žien že to podľa mňa už chlap ani nerieši respektíve lepšie povedané to ani nerozozná keďže normálna žena si to dá urobiť prirodzene
Nemyslim si nic. Jedine,co nechapem,ze zeny zacinaju velmi skoro s kadejakymi upravami. Mnoho dievcat uz po 20tke riesi upravy a v tom nevidim zmysel,ak to ma byt z estetickeho hladiska. Ak si zrela zena pomoze upravami,to beriem. Ale ze sa mlade baby takto znicia,to mi rozum neberie.
Mne sa to nepáči. Ja som za to podstúpiť plastickú operáciu len v prípade úrazu alebo nejakej vady. Proste každý mám byť sám sebou. Ale keď niekto chce a má na to tak nech si dáva kadejaké úpravy. Pokiaľ ho to urobí šťastným.

Ja som si vzdy chcela dat zmensit prsia (80I), ale potom co nedavno moj muz skoro zomrel pri obycajnej operacii slepeho creva, tak ma to odradilo. Ide "len" o estetiku.
Ale zas nemam k tomu nejaky extra nazor, ano poviem si niekedy ak to ma niekto "az moc" ci je to naozaj to, co ta osoba chcela, ale ona s tym musi zit.
Na druhej strane, ak by mojmu dietatu odstavali usi a prisla by s tym, ze chce korekciu, s tym by sme asi suhalsili.
@banalu co sa stalo pocas operacie?