Aká je veľkosť nôh v 26 mesiacoch?
ahojte, viete mi poradit,ze zhruba aku velku nozku maju dievcatka v 26 mesiacoch? dakujem
neda sa to vseobecne povedat, tipovala by som tak 21 - 24, zalezi ake velke je dieta.
Moja má 15 mesiacov a má nôžku 20-21 podľa strihu - asi podľa toho, aké je celkovo veľké bejby... 🙂 (moja je väčšia, vyššia a aj ťažšia, ako jej rovesníci)
To zavisi aj od toho, ake je dieta velke, ze ano.. nas nosi uz pol roka 23-ky..cakam, kedy poskoci... ale stale nic.
to sa neda absolutne povedat...moja mala mala v 26 mesiacoch 23 - ky a moj maly ma teraz v 21 mesiacoch uz 25/26 😅 😅
nechcem vidiet 😅 , kde mu budem boty kupovat na maturity 😝 😀 😀 😅
kazde dieta je ine , je to individualne , zbytocne nerozmyslaj a hlavne netreba porovnavat 🙂
@ani2 https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybava-pre-babatko/velkost-nozicky-aku-velkost-ma-ked-zacina-chodit/
a treba ist zmerat do obchodu, kazde ma inu....my sme to absolvovali dnes, bo som jej chcela kupit cez net lacnejsie a som nevedela aku velkost....a teta predavacka este aj ochotne poradila navyse 😉
nasa ma 29mes. a velkost 25
no my sme mali 23 ale kamoškin malý o 4 dni starší od našeho že 30 🙂 len čumím, že aké veľké nôžky má 😀
@pipka podobne aj moj syn - 21 mesiacov a topky velkost 25 😀 ... a kukam, ze aj tvoj syn je narodeny 13.09.2010 🙂
aj ja chcem taku popolusku... 😅 😵
moj big foot ma v 27. mesiacoch nohu 26/27 a toto cislo nosi uz pol roka... 😕 /ale je to teda chlapec 😉 /
v 26 mesiacoch sme mali vel. 23, teraz v 33 mesiacoch nam konecne trosku narastala noha a uz nosime 24tku
tak ta nasa ma potom laby.... 🙂 ako 27 mesacna mala24- 25 a teraz ma 4 roky a kupujem jej protetiky a 30-31.... o chvilu jej aj puzdra na gitaru budu male....
My mame teraz v 5tich rokoch velkost 26 takze je to podla mna velmi individualne - nasej malej aj rok nerastie noha a potom za 2 mesiace aj o 2 velkosti - teda ako ona cela... pritom nie je malicka
Ja sa snazim moc dopredu nekupovat...

moja mala v tom veku v. 21-22 podľa strihu topánok...teda neviem či sa pýtaš veľkosť alebo centimetre, myslím, že na centimetre to bolo nejako 14 cm...