icon

Čo obliekate deťom na denný spánok?

nanulik
14. okt 2011

🙂

Strana
z2
martaniana
14. okt 2011

náš malý od marca do novembra spí na terase, takže ja ho nababuším do kočíka a tak spinká na čerstvom vzduchu 🙂

katren
14. okt 2011

Dominicku spava v postielke a vyzliekam ju iba do bodyniek a Misko spava vonku v kociku, take podla pocasia 😉

k_a_j_k_a
14. okt 2011

Adelka ma uz svoju hlavu a chce aj na obed pyzamko. Natalka chodieva spinkat v body s dlhym rukavom a teplakoch.

hoogy
14. okt 2011

ked bol maly mensi tak som mu nechala tricko co mal na sebe a pancusky som mu prezliekla lebo si myslim,ze teplacky tlacia. teraz vsak mu byva stale teplo takze len v tricku a slipkoch

exupery
14. okt 2011

V tom co je,maximalne dam dolu teplacky a spinka len v body a ponozkach...niekedy musia ist dolu aj tie,nakolko ich moc nemusi na nozickach.

iwuskaaa
14. okt 2011

Tak môj sa práve zobudil a pozerám, čo má na sebe 🙂 .
Body s krátkym rukávom, na tom tričko s dlhým rukávom a pančuchy. Stiahnem len tepláčiky a ide sa spinkať 🙂

ikke
14. okt 2011

na denny spanok neobliekam, ale vyzliekam (teplaky).
cize cez den spava iba v body, kedze spava v izbe so zatvorenym oknom (byvame blizko skoly a spava akurat v case, ked maju decka velku obedovu prestavku)

radlinka
14. okt 2011

My spinkame vonku v zahrade, takze tak akoby sme isli na prechadzku v kociku, podla pocasia 🙂

mojmacik
14. okt 2011

No my sme spavali tiez v tom v com sme boli cez den,len bez teplacikov a v lete podobne ako pise traktor kubko uplne nahy a baby v tielkach,no teraz praktizujeme (cca od 2,5 roka) uz pyzamko aby pomaly prechadzali na rezim ako byva v skolke

fialkaa
14. okt 2011

moj syn spi na obed v bodynku a v spacom vaku, teraz ked mal par dni sopliky, som mu nechavala aj ponozky, inak mu ich vyzliekam. teraz ma obdobie, ked mu spaci vak pomaha zaspat, navyse v nasom byte je vecne zima. v lete spal len v tricku s kratkym rukavom a v plienke.

anjelik2509
14. okt 2011

aj moja spinkáva v tom, čo má práve oblečené, keby som ju mala prezliekať hore dolu na hodinku, čo ona spí, len by som ju naštvala, keď už je unavená a chce sa jej spať....podľa mňa je to zbytočné...😉

zuzanka.h
14. okt 2011

náš Jurko si sám pýta na spanie vak, v ktorom spáva v noci takže ho iba povyzliekam do plienočky oblečiem mu čisté tričko a ten spací vak... 😉

beruska.zuzanka
14. okt 2011

spávala v tom, v čom bola cez deň, ale keďže zvykne cez obed "kvalitne okydať" všetko okolo seba a aj seba, tak pyžamo a po prebudení čisté 🙂

bellugia
15. okt 2011

moja, čo má práve na sebe - bodynko s polodupkami, alebo pyžamko... 🙂 a šup do spacieho vaku

heni79
20. okt 2011

Pyžamo a spací vak.
Príde mi samozrejmé, aj v zmysle vytvárania návyku, dieťa na spanie vždy prezliecť. Či už ide o spánok denný, alebo nočný. Veď v noci tiež nespí v teplákoch. 😕

inffinity
20. okt 2011

když bylo ještě teplo tak jsem ji nechala tričko co měla ale sundali sme spoodek a ponožky (malá tomu říkala že chce spinkat s nohama - jako hole nohy 😀 ) takže jen v tričku a plince tedka jak uz je chladneji tak v tom co je na doma ale davam pozor at nema kapuci na triku nebo silnou gumu na teplackach..

martina149
21. okt 2011

Cez deň spí v pančuškách a body s dlhým rukávom,pyžamo dávam len na noc.

lji
21. okt 2011

cez leto opalovačky,teraz dlhe body a pancusky alebo kratke body a hole nohy ale teplejsia deka....

adri2211
21. okt 2011

body s dlhym rukavom a pancusky,to co mala na sebe.

katka3012
23. okt 2011

asi sa budem opakovat,ale tiez ,co mala na sebe,cize body s dlhym rukavom a pancusky 😉

siusinocka
23. okt 2011

pyžamko, aby vedel že sa ide spať

Strana
z2