Čo obliekate deťom na denný spánok?
🙂
pančušky a body.. alebo tričko dlhý rukáv.. a ak sa pri obede kvalitne "naje", tak pyžamo a poobede do čistého
ja ju obliekam do pyzamka,ako keby isla spinkat vecer, lebo ona sa vie dost spotit...a radsej nech spoti pyzamko,ako veci,do ktorych sa obliekla rano...napr.si neviem predstavit,zeby spala v pancuskach :-O
syn ma tie body a pancusky, co ma na sebe, alebo body a pyzamove nohavice. ale inak ho neprezliekam. dame dole teplacky a ide spat.
nic 😀 ..a to myslim vazne..maťko je doma stale holy. / je velky otuzilec, vecne mu je teplo a oblecenie mu zavadzia /.aj ked cez den spinka..ked mal este plienocku, tak spal len v plienke..ked sa mi obcas podarilo ho obliect tak mal take tie tesco dupky s dlhym rukavom, tenucke, pohodlne..tie som vyuzivala aj pri prvych detoch..ked bolo horuco, tak len tricko s kratkym rukavom a plienka..
Nemusí to byť zrovna pyžamko, čo na noc, ale určite niečo pohodlne. (napr. niečo bez kapucne, bez tesnej gumy na teplákoch atd...proste pohodlné veci na príjemne ležkanie) 🙂
moja spí v tom, čo práve je... 😉 nevidím veľmi zmysel v prezliekaní, keďže mi nespí už dávno v postieľke, cez deň si len tak na hodinku schrupne na gauči (posteľ akceptuje iba v noci) 😀
body a pancusky, co ma prave na sebe, v lete len body, alebo body a pyzamove gate 😀
ahoj,nas spi v tom,co ma na sebe na doma,ak ma nahodou nejake teplejsie teplaky,tak mu dam tensie,lebo sa niekedy stane,ze sa budi spoteny... 😉
v jaslickach spava poobede v pyzamku a doma cez vikend spava poobede v tricku a slipikoch. V teplakoch mu pride spat neprirodzene, tak si ich dava sam dole.
Ahoj. Tak nakoľko som zástanca hygienických návykov u detí, jednoznačne malú prezliekam do pyžamka. Aj keď si ide len tak poležkať. Je vo veku, keď si už má uvedomiť, čo je pre jej zdravie správne, a myslím si, že to prezliekanie k tomu patrí. Ale samozrejme neodsudzujem žiadnu maminu 😵
no kedze my mame tiez roblem aby sa vobec cez den nieco na sebe nechal oblecene tak vacsinou len v tricku ale ak sa podari tak ma este slipy 😉
body ktore ma momentalne na sebe a supnem ho do spacieho vaku teplaciky alebo pancusky davame dole pri prebalovani 😉
ked sa vecer kupeme obleciem mu ponožky dupačky a body a v tom je aj cez den neprezliekam ho každu chvílu detičky to nemajú radi a na co ked je dieťa čisté? ked sa ušpiní tak ho prezlečiem 🙂 a nepreferujem ani original pyžamko na noc na čo..... takto je spokojný a nešabrnkujem s ním stále nerád sa oblieka mám čo robiť ke dmu obliekam nejaký vršok..
na denny spanok neprezliekam. po byte beha v pohodlnom obleceni, vacsinou pancuchy a body, v tom poobede aj spi. pokial sa spoti, prezleciem, ked sa zobudi. na noc davame do pyzamka. ale vo veku tvojho dietata ked sme este len boli, tak sme to robili tak, ze vecer po kupani som obliekla v podstate to, v com na druhy den dieta behalo po byte. vecer som to opat vyzliekla, slo to do prania a znova ciste a zase to malo cely druhy den. tiez som vo veku do 1 roka nevidela nejaky vyznam stale dieta prezliekat, pokial nebolo spotene ani spinave 🙂
sme vacsinou vonku a spi sa v kociari,deti maju cez den stale tie iste veci.
ked chcem aspon trochu ekologicky dodrzat prat raz za tyzden, prezliekaju sa len na noc.
denny spanok mame po vychadzke a obede, teda nechavam pancuchy a body z vychadzky,navleciem nohavice a tricko a ide spinkat...ale v zasade v tom spi co ma akurat na sebe, ak to netlaci a je to natahujuce,teda pohodlne......nie som zastancom prezliekania unaveneho dietata...zbytocne.....
máme rituál- pyžamko, krátka rozprávka- pri tom spapá plievočku, vycikať sa na nočník, plienočka a spinkať. O 12 tej a aj o 20tej. Mala si na to zvykla a chodi pekne spinkat.
starsia ak ide spat siestu tak sa vyzlecie a pyta si vzdy tielko 😀 manie nasej slecny a mensia spava v kociku a zvycajne odkvycne este pred prichodom domov cize spi v tom co ma na sebe:DD
Nas spi v tom, v com prave je, prezliekat ho neprezliekam, na postielke ma "dennu" deku, prikrytu, a spi na tom, takze je to jedno. Len vyzleciem nohavice a svetrik ak ma, aby mu nebolo teplo + ponozky dolu, to neznasa pri spinkani.
ahoj ja malemu davam dole teplaky alebo pancuchy a spinka len v dlhorukavovom bodicku... 🙂 - to cez den a v noci samozrejme pyzamko...
Na denny spanok vždy prezliekam. Dam body s dlhym rukavom, keď je chladno, tak aj tielko, k tomu tenučke pohodlne teplačky a ponožtičky. Zakryjem.Na noc samozrejme pyžamko a spaci vak 🙂
no tak my dáme dole iba tepláky a svetrík, teda deti spia v tom v čom sú, teda body/tielko, tričko s dlhým rukávom a pančušky
nase dieta spi v pyzamovych nohaviciach, lebo chce mat bose nozky a vrch bud bodynko co ma na sebe alebo tiez pyzamko, ak je vrch mokry od polievky. v lete spaval holy v plienke.

nic mala spi v tom co je 🙂