Čo robiť s malým nudistom?
maminy poradte,moj synator sa stale povyzlieka a doma odmieta chodit obleceny,pomaly nas caka skolka,ako mu vysvetlit,ze tam jeho nudizmus tolerovat nebudu?Je velmi rozumny,no toto nejak nechce pochopit...
no, my mame doma to iste 😀 ...tiez nas caka skolka, ale hadam dovtedy ho to prejde 😉
to iste mame doma teraz s matkom 😉 ...presli mi tym dokonca vsetky deti...a len co zacala skôlka, tak to prestalo...v skôlke ich ani nenapadlo sa vyzliect, tam akoby zabudli, prisli novy kamarati, hracky, ...vsetko nove..tak myslim, ze to netreba tvrdo a nejak velmi to riesit.. 😉
Moja dcera je taka ista.. Minule sme boli v kupelnovom studiu, my sme sa bavili s architektom a ona sa tam zatial povyzliekala a poukladala veci do skrinky 😀 Nevedela som, ci sa mam smiat alebo plakat.. Ked pride zo skolky domov tak vsetko vyzlecie a chce behat hola - ci je zima ci leto.
Ale chcem ta ukludnit, v skolke to nerobi 😉 😀
u nás najstarší to má. My sa trasieme od zimy a on behá v tielku.
Školka robí divy, my sme mali problém s jedným škaredým slovom. V školke ho nepovedal a časom prestal aj doma.

aj ja mam takeho doma no v zime ma tvrdy rezim ale keby mohol tak snad aj v zim e beha nahy