Koľko meralo vaše bábo v 20týždni?
ahojte babule, chcela by som vediet kolko vaše babulo meralo v 20týždni.. bo ja som dneska bola v Nijmegene a malý Nikolasko má asi 13,6cm.. aspon tak je na foto napísané čo nám dala, inak nepovedala kolko meria, iba povedala, že je malý, ale nie extremne.. o dva týždne mám ist na kontrolu znova,či rastieme ak nie idem ležat do nemocky...
no nas drobec meral 14 cm.. takze to nie je nic takeee 😉 teraz neviem kolko merame lebo som otvtedy na utz nebola, ale isto sme velky , lebo ma drobec kope aj uplne v pobrusku ale zaroven aj pod rebrom tesne... tak pocitam ze mame tych 30 cm 😅 inak v nijmegene som bola kedysi na diskoteke 😀 😀 😀 pracovala som vo Venle 😀 tak sa drz
Ja si už nepamätám rozmery, ale Sarah bola stále o 2tt pozadu. V 26tt na 3D už len o týždeň a nakoniec som zistila, že mi zle vypočítali termín a v podstate bola o týždeň väčšia ako by mala byť. Narodila sa podľa doktorov v 42tt a mala 50cm a 3330g.
ahoj,moje male meralo v 16tt 14cm [od hlavy po ritku]Dalsiu poradnu v 20tt mam za tyzden.Som zvedava kolko narastlo.Ak ten tvoj udaj o dlzke znamena od hlavy po ritku [asi ano]tak je trosicku pod priemer,no neboj on to dobehne.....
Aj o Davidkovi vraveli, ze je maly, rozmery si nepamatam, len viem, ze na grafe v tehu knizke bola znacka niekde tesne nad dolnou hranicou "normalneho" rozsahu, bola som z toho nestastna, dokonca este aj v den porodu mi dr. na prijme povedal, ze podla uzv bude mat max 2900g a cuduj sa svete narodil sa s mierami 51cm a 3200g. A teraz, napriek tomu, ze nema este ani dva roky, ma vysku trojrocneho dietata. Takze sa netreba stresovat, tie miery su viac menej orientacne.
JeeJ Tu v kanade nam take veci nehovoria, 20 tyzden je hodiny ultrazvuk... kde sa vsetko meria aj vsetko ale nic nehovoria, jedine pohlavie .
ale inak by som neverila ultrazvukom pretoze nas posledny ultrazvuk 5 dni pred porodom ukazal 40 cm a 3.5 kg
a maly sa narodil po 5 dni s mierami : 57 cm a 4.8 kg... 🙂)))
neviem kolko meral to nam nehovorili ale na 20tt mal 303g a v 30tt az 1920g, rychlo to dobehol a narodil sa a mal 4300g
moja mala v 20tt+3 dni vazila 310 gramov (+-45 gramov usg tolerancia) ale kolko merala neviem..... 😔
ten udaj na foto nie je cela dlzka babetka.... v 20 tt uz sa to cele takto nemeria a nedava na to foto... to ti musi povedat.. ten udaj su asi len nejaka cast... ja som bola vcera u doktora, som 20+1 (vcera) a moje meria 25 cm a vazi 290 g.... na fotke je udaj toho,co je tam presne odfotene... aj tvoje musi mat uz viac ako 20 cm
...ja som bola v 20tt na ultrazvuku a povedal mi, že malá má 20cm a 309g, že zodpovedá tomu 20tt, ale mne pritom pridal o 1týž.viac, to znamená, že som bola v 21tt. Nechápem, no vraj sa to stále mení, tak si netreba robiť starosti. Ja mám na tej fotke napísanú iba váhu dieťaťa, nie veľkosť, tak sa neplaš a najbližšie sa spýtaj, aby si sa nestresovala a mala istotu. Držím palčeky, nech je všetko ok a drobček rastie. 🙂

ahoj netrap sa moja mala sa narodila ako 41cm a 1kg600 takze aj tvoj maly dorast..mne tiez vravely ze moja je extremne mala od asi 4 mesiaca sa too zacalo no a skoncilo to tak ako som pisala..dnes ma 3 rocky a ma velkost aku ma mat na svoj vek..takze nesmut maly to dozenie keby si mala viac otazok napis Internu Postu 😉