icon

Ako môžeme dosiahnuť predčasné voľby?

10. sep 2025
markusrasford
10. sep 2025
@pako24

@markusrasford
@markusrasford tak mi prosím tých 250-300e rozpíš konkrétne

@pako24 hneď ti to napíšem ako ty mi napíšeš podrobné aké reformy urobil Robko. V tom momente ti pisem

vladuska20
10. sep 2025
@pako24

@markusrasford

@pako24 ano ale poplatky platis uz teraz,v oktobri je uz vsetko poplatene,kupene a hotovo.Takze taki,ktory su v hmot.nudzi napr.alebo proste maju tych koruniek menej budu mat stale problem.

pako24
10. sep 2025
@vladuska20

@pako24 ano ale poplatky platis uz teraz,v oktobri je uz vsetko poplatene,kupene a hotovo.Takze taki,ktory su v hmot.nudzi napr.alebo proste maju tych koruniek menej budu mat stale problem.

@vladuska20 budú ☹

pako24
10. sep 2025
@markusrasford

@pako24 hneď ti to napíšem ako ty mi napíšeš podrobné aké reformy urobil Robko. V tom momente ti pisem

@markusrasford použi AI alebo si vygoogli ich stránky, ak seriózne chceš vedieť...

markusrasford
10. sep 2025
@pako24

@markusrasford

@pako24 a tie reformy som ti už raz písal len si ich prehliadol. To voliči Smeru dokážu. Desať rokov po odchode Rádicovej z postu premiérky tento komunista svojim ovciam hovoril lebo Radičová

vladuska20
10. sep 2025
@pako24

@vladuska20 budú ☹

@pako24 takze skor ako v oktobri to malo byt v septembri,tam by im to velmi pomohlo.My sme dostali 100eur,do obalky v prvy den prveho rocnika.

markusrasford
10. sep 2025
@pako24

@markusrasford použi AI alebo si vygoogli ich stránky, ak seriózne chceš vedieť...

@pako24 to ze ty potrebuješ Al aby si vedel aké reformy urobil to ešte neznamená ze všetci sme nato prinuteni. 0 reforiem za 4x vlad

pako24
10. sep 2025
@markusrasford

@pako24 a tie reformy som ti už raz písal len si ich prehliadol. To voliči Smeru dokážu. Desať rokov po odchode Rádicovej z postu premiérky tento komunista svojim ovciam hovoril lebo Radičová

@markusrasford vieš, rád by som volil tých najlepších, ale ešte som ich na kandidátkach neidentifikoval... ale daj mená, možno ma inšpiruješ....

anonym_d0708d
10. sep 2025
@anonym_autor

Tak sa reálne nedá robiť nič aby táto vláda už dala pokoj? Ja politiku nesledujem ale tieto Ficove ťahy a konsolidácie sa ma dotýkajú

@anonym_autor a naco budu predcasne volby, ked si tato tupa slovac zas zvoli len to, co voli uz pomaly 20 rokov.
nevynechala som ani jedny volby, ani nikto z rodiny a aj tak je to h*vno platne

markusrasford
10. sep 2025
@pako24

@markusrasford vieš, rád by som volil tých najlepších, ale ešte som ich na kandidátkach neidentifikoval... ale daj mená, možno ma inšpiruješ....

@pako24 tu hru ktorú hráš môžeš hrať doma v obývačke nie somnou. Ja nie som volič zlodejov, kurevnikov, opilcov, plagiatorov, bitkarov, DPC karov

pako24
10. sep 2025
@markusrasford

@pako24 tu hru ktorú hráš môžeš hrať doma v obývačke nie somnou. Ja nie som volič zlodejov, kurevnikov, opilcov, plagiatorov, bitkarov, DPC karov

@markusrasford
@markusrasford škoda, s prázdnotou v tvojich odpovediach k riešeniam neprídeme

markusrasford
10. sep 2025
@pako24

@pako24 a som zabudol birmovaneho komunistu

anonym_86e1b2
10. sep 2025
@pako24

@anonym_autor nesnívaj o predčasných voľbách, nie sú ničoho zárukou, zárukou tvojho blahobytu bude len a len tvoje pracovné úsilie a pracovné úsilie všetkých v tomto štáte, nič viac, nič menej...
to už Jan Kollar pravil v Slávy dcére:
Ne z mutného oka, z ruky pilné naděje kvitne,
tak jen může i zlé státi se ještě dobrým.

@anonym_42063f, @maca1984, @aalt, @chrobak7, @anonym_0fcfac, @hopatko, @evcagabi, @michaelam2, @anonym_e6a1d3, @anonym_ffecef, @senta_sofia, @diewcatqoo, @markusrasford, @sevrin sociálne istoty tu budú preferované dovtedy, kým väčšina obyvateľov z nich bude profitovať, keď sa naša spoločnosť pretransformuje do tej miery, že tu budú prevládať živnostníci a rodinné firmy, kde sa ľudia živia svojim úsilím, nespoliehajú na sociálne dávky a podpory, tak začne mať prevahu podpora štíhleho štátu, nízkych daní, malého prerozdeľovania... ale z pozorovania vývoja v tejto spoločnosti mi vychádza, že to tak skoro nebude... a ešte k tým predčasným voľbám, dobre sa vládne, keď je kasa plná, vládnuť tak, aby sa z prázdnej kasy stala plná je kumšt, veda i umenie v jednom, niekde treba obozretne a s víziou pridať, niekde ubrať... áno, môžu byť k tomu rôzne nástroje i cesty, niektoré ťažšie znášané jednou, iné inou skupinou v spoločnosti, každopádne to niekto v spoločnosti musí pocítiť, ale je lepšie sa vylízať z dlhu skôr ako neskôr, lebo aj dlh niečo stojí a tie peniaze potom niekde chýbajú... viď dianie vo Francúzsku, kde už len na úroky z dlhu potrebujú ročne miliardy... a konsolidácia nemá podporu... kvôli nedôvere pre návrh konsolidačných opatrení padla v poradí tretia vláda počas jedného roka... takto majú nastúpené ku? pokračujúcej nadspotrebe oproti výkonu? ekonomickému krachu?

@pako24 waw👍

anonym_3e1f95
10. sep 2025

Nevidím vobec ziadny dovod na dotácie pre rodičov.. na pomôcky. Ziadny. Ak nejde o ľudí v hmotnej núdzi, ktorých by mal riesit napr upsvar podobne ako ked riesi dávku v hmotnej núdzi. Rodicia sa o svoje deti maju vedieť postarať a školy maju mat primerane nároky na materiály a pomôcky.

anonym_86e1b2
10. sep 2025

Zastrngajte si klucikmi a potom sa nezabudnite posťažovať ako sú byty drahé všetko drahé a prosíme generačné hypotéky a úvery na hordu majetku
Ani tak ani tak
A hlavne vy super férovi ludia co nekradnú neklamú len sa pozrite na svoje diskusie a na vase životy
A toto mňa najviac na tom celom štve, že nadavate na cudzích ľudí ale vy vo vlastnej rodine a v okolí sa neviete správať prikladovo a to sú vaši blízki 😉

hopatko
10. sep 2025
@anonym_86e1b2

Zastrngajte si klucikmi a potom sa nezabudnite posťažovať ako sú byty drahé všetko drahé a prosíme generačné hypotéky a úvery na hordu majetku
Ani tak ani tak
A hlavne vy super férovi ludia co nekradnú neklamú len sa pozrite na svoje diskusie a na vase životy
A toto mňa najviac na tom celom štve, že nadavate na cudzích ľudí ale vy vo vlastnej rodine a v okolí sa neviete správať prikladovo a to sú vaši blízki 😉

@anonym_86e1b2 dobre...

markusrasford
10. sep 2025
@anonym_3e1f95

Nevidím vobec ziadny dovod na dotácie pre rodičov.. na pomôcky. Ziadny. Ak nejde o ľudí v hmotnej núdzi, ktorých by mal riesit napr upsvar podobne ako ked riesi dávku v hmotnej núdzi. Rodicia sa o svoje deti maju vedieť postarať a školy maju mat primerane nároky na materiály a pomôcky.

@anonym_3e1f95 a vidíš dôvod aby poslanci mali asistentov? Aby mali poslanecke kancelárie ktoré sa nevyužívajú ale sa platia. Vidíš dôvod na bujari aparát na úrade vlády? A bujaré oslavy a nákup alkoholu? Vidíš dôvod aby plieskac na oslavách SNP dostal 8000 tisíc euro.

autor
10. sep 2025
@anonym_d0708d

@anonym_autor a naco budu predcasne volby, ked si tato tupa slovac zas zvoli len to, co voli uz pomaly 20 rokov.
nevynechala som ani jedny volby, ani nikto z rodiny a aj tak je to h*vno platne

@anonym_d0708d ja veľmi dúfam že nie

anonym_d0708d
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d0708d ja veľmi dúfam že nie

@anonym_autor ja som dufat uz prestala. Ved Fica volia uz 15rokov ci kolko… ja vravim, ze musi asi az umret, aby sa to pomenilo. Ale dovtedy sme v obrovskych s*ackach a s muzom uz hladame moznosti, ci by sme aj so synom sa neodstahovali do ciech radsej

anonym_d0708d
11. sep 2025
@pako24

@vladuska20 budú ☹

@pako24 boze ty si ale idiot…

bosorkabb
11. sep 2025

Predčasné voľby sú nereálne. Poslanci si ich neodhlasuju a referendum nieje právne možné. A vďačíme za to pani Čaputovej a politikom ktorý vládli v roku 2023.
A to nie som Ficov volič.
Trebalo v minulosti viac rozmýšľať.
Ku konsolidácii len toľko že je celá zbabrana.

aalt
11. sep 2025

Ku konsolidacii len tolko, ze toto nie je konsolidacia, ale obycajne zdieranie obyvatelov. Ak by to mala byt konsolidacia, tak by museli aj setrit na vydavkoch. To nerobia, cim viac vyberu, tym viac minu. A to este nie sme pred volbami, ked vzdy rozhadzovali najviac. Cielom konsolidacie malo byt znizenie deficitu a zadlzenosti. Nic z toho sa neudialo.

kremlicka250
11. sep 2025
@bosorkabb

Predčasné voľby sú nereálne. Poslanci si ich neodhlasuju a referendum nieje právne možné. A vďačíme za to pani Čaputovej a politikom ktorý vládli v roku 2023.
A to nie som Ficov volič.
Trebalo v minulosti viac rozmýšľať.
Ku konsolidácii len toľko že je celá zbabrana.

@bosorkabb to je sice pravda, ale myslim, ze aj keby to boli odhlasovali v minulosti, Robert by si aj tak vylozil zakon posvojom a obisiel ho...ved to uz urobil parkrat...takze je jedno, co kto urobil ,neurobil v minulosti....Robert si upravuje zakony tak,aby mu pasovali....

bosorkabb
11. sep 2025
@kremlicka250

@bosorkabb to je sice pravda, ale myslim, ze aj keby to boli odhlasovali v minulosti, Robert by si aj tak vylozil zakon posvojom a obisiel ho...ved to uz urobil parkrat...takze je jedno, co kto urobil ,neurobil v minulosti....Robert si upravuje zakony tak,aby mu pasovali....

@kremlicka250 je to možné. Ale momentálne žiadna šanca nieje. A to preto že niekto sa tak rozhodol v minulosti a treba to jasne napísať/povedať.

betulinka1
11. sep 2025

@anonym_autor

anonym_67d216
11. sep 2025

Mohli sa ukazat aj mnohi terajsi opozicni politici. Zial, je to rovnaka cvarga ako ti co su tam teraz, len zabaleni do krajsieho obalu. Ciny jednych aj druhych nie su v prospech tohto statu. Ja osobne, nemam koho volit. Volit vzdy chodim, aj pojdem zas, ale s pocitom, ze v tomto state nemame nikoho, komu by na nas naozaj zalezalo. 4roky je pramala doba na to, aby nemali chut nabalit len svoje vacky a len co-to urobit aj pre stat, aby sa nepovedalo.

anonym_3e1f95
11. sep 2025
@anonym_86e1b2

Ani tak ani tak

@anonym_86e1b2 co a koho myslis teraz tymto vylevom? skus byt kontretna/y,

simca06022011
11. sep 2025
@betulinka1

@anonym_autor

@betulinka1 paci sa mi tato iniciativa, len kam taky strajk bude viest? Co chce dosiahnut strajkom proti "ozobracovaniu", ze vlada nieco zmeni? navrhy nejake boli ? kde? Vela ludi to nebude brat vazne, kym nepridu s konkretnymi krokmi, viac ludi by zmobilizovali, keby chceli kontretne kroky presadit.. aspon snahou. Vela ludi to berie zase len ako stvanie ludi a nevidia v tom zmysel.

pako24
11. sep 2025
@simca06022011

@betulinka1 paci sa mi tato iniciativa, len kam taky strajk bude viest? Co chce dosiahnut strajkom proti "ozobracovaniu", ze vlada nieco zmeni? navrhy nejake boli ? kde? Vela ludi to nebude brat vazne, kym nepridu s konkretnymi krokmi, viac ludi by zmobilizovali, keby chceli kontretne kroky presadit.. aspon snahou. Vela ludi to berie zase len ako stvanie ludi a nevidia v tom zmysel.

@simca06022011 presne vystihnuté... súčasná opozícia ponúka len nenávisť , nič viac... protest... proti... ale za aké uveriteľné riešenia pre reálne zlepšenie života ľudí?

magdalienka11
11. sep 2025
@michaelam2

@magdalienka11 spytaj sa podnikatelov co musia riesit v ramci obchodov veci so statom ze ako to fungovalo za matovica a ako teraz (a predtym) za fica. Cim to je ze teraz bez uplatku nevybavis absolutne nic a za matovica vsetko slo tak ako ma? To len k tomu ze kradnu vsetci…to je taka cyhovorka pre ludi co volia tuto bandu a nemaju vhodny argument

@michaelam2 túto bandu som nevolila...aj teba sa spýtam na emisné povolenky.. to je v pohode? Je to z opačnej strany.