icon

Ako si vyberať kandidátov do samospráv?

Dnes o 05:52

Pytala som sa podla akych kriterii volite ĺudi do samosprav. Ked ich človek nepozna, sĺubovat a rozpravat sladke reĉi vie každý.Pytala aom janinah v jej vlastnej diskusii,kde riešila ako budu ĺudia voliť - neodpovedala. Każdy sa prezentuje ako uvedomely človek, ktoremu zaleẓ̌i na smerovani krajiny, ked teda davam konkretne otazky ako to dosiahnut, okrem unbeholfena, na ktoreho každy nadava mi nikto neodpovie..Čo som si všimla Peticia na zachovanie Zlatych Pieskov bola komentovana až jednym č̣lovekom, pritom to posledny prirodny areal nedotknuty v Bratiaslave .Teraz sa k moci dostali ĺudia, ktori idu zastavat Štrkovec, Kuchajdu, Zlate Piesky..Su to arealy na relax, tu ide niekto stavat mrakodrapy a robit si biznis, z ktoreho profituje len on. Pre mňa je neakceptovateĺne, aby takyto ĺudia v samospravach este niekedy v źivote dostali k moci. Ĺudia su radi klamanì a potom na to doplacaju všetci

biba_18
Dnes o 05:58

do samosprávy volím ľudí presne tak ako do parlamentu - podľa volebného programu… a ak ma daný človek či subjekt sklame, nasledovné voľby ho nevolím…

anonym_2bd50e
Dnes o 06:30

@anonym_autor no ja úprimne idem tento rok voliť PROTI určitým ľuďom. U nás je to divoké, takže sa hlavne potrebujeme zabezpečiť, aby sa určitá tlupa ľudí nedostala, lebo amen tma s nami. Inak bežne volím do samospráv len tých, ktorých poznám, aj keď nevykrúzkujem všetko. Sme malé mesto, kde sa ľudia väčšinou poznajú. Primátora som volila podľa programu vždy.

anonym_efb699
Dnes o 06:57

sme väčšia dedina
už 30r sa točia dookola tí istí dôchodci - už sú , pred 30r boli mladí. poznám ich osobne. Jeden týpek je zakaždým v strane ktorá je momentálne pri koryte. za 30r vystriedal asi 4 strany.
ak budú zas ma kandidátke títo starci - porozmýšľame či vôbec pôjdeme.

anonym_6a38b1
Dnes o 08:35

Ľudia nieze sú radi klamaní ale sú takí istí
Veď to vidíš aj tu aj všade
Stále sa odvolavame na politikov čo robia zle a pritom nikto si neuprace sám v sebe
Pokial spoločnost sa nezmení,nebude mať iné priority,tak stále to bude o tom istom

ljmmm
Dnes o 09:28

ahoj. Ja v prvom rade pozrem, ktore politicke strany kandidata podporuju a to je prve sito. Potom podla programu a prihliadam aj na to, kto ma vacsiu sancu

eva8
Dnes o 09:58

Ked volim, pozeram aj na vzdelanie a kde sa angazoval.. Ak nemam cas, spravim prieskum medzi tymi, s ktorymi mam podobne zmyslanie. Alebo nevolim