icon

Ako to bolo s Korčokom a Juhosláviou?

26. mar 2024

Ahojte, ako to bolo s korcokom a juhosláviou ? Ozaj súhlasil a bol za aby sa zbombardovali nevinný ľudia ? Celkom ma to zmestilo ale Pelleho voliť nechcem

evika80
Autor odpoveď zmazal
evika80
Autor odpoveď zmazal
evika80
27. mar 2024

@veronika19895 nemas stipku ucty k tym dvom zavrazdenym nevinnym ludom, ked pises taketo bludy...

nika3136
28. mar 2024
tetapetra
28. mar 2024

@veronika19895 kebyže všetky info nie sú dohladatelne na nete,nepoviem ani slovo.

araxes
28. mar 2024

@evika80 Fico s Pellegrinimu sú podľa vás zodpovedný za Kuciaka? A kde bol vtedy Korčok ? Ako reagoval ? 🤣🤦Ľudia veď si zisťujte informácie

araxes
28. mar 2024

Áno Korčok bol v Dzurindovej vláde a súhlasil s bombardovanim a samozrejme vzhľadom na jeho pozíciu tie rokovania museli ísť aj cez neho čiže z tohto sa nevyvlečie. Rozprávať tu len o jednej strane mince že Srbi boli zlý a trebalo ich zabíjať a bombardovať aj civilistov je veľmi zjednodušene. Konflikty medzi krajinami v Juhoslávii majú dlhodobú históriu. Samozrejme že tí čo sa snažia ospravedlňovať Dzurindovu vládu sa tvária že iba Srbi robili čistky no ako píšem treba si naštudovať históriu. Napríklad koncentračný tábor Jasenovac ktorý Chorvati využívali na likvidáciu Srbov dokonca mal povesť že aj nacistom bolo zle z toho čo tam robia čiže nemalujte si to tu na ružovo že to bol správny zásah proti Srbom. Tak isto vymyslená zámienka USA na inváziu do Iraku bola podporovaná Dzurindovou (Korčok)

araxes
28. mar 2024

@nika3136 Mňa fascinujú ľudia ktorí si z histórie vyberajú len to čo im vyhovuje 🤷

apolka77
28. mar 2024

@araxes áno fascinuje to aj mňa ako to dokážeš . 😀

araxes
28. mar 2024

@apolka77 čiže ty tvrdíš že pohľad na vojnu je Srbsko zle ? 🤣 Tak mi povedz že ako to začalo teda keď ja si vyberám len to čo chcem 😀 pouč má z histórie

apolka77
28. mar 2024

@araxes absolútne nejdem míňať energiu , vyhľadaj si v predošlých príspevkov , . Mne stačí keď napíšeš že Fico nie je zodpovedný za vraždu Kuciak...mám dosť.

araxes
28. mar 2024

@apolka77 presne takto sa vyhovárajú ti čo nemajú argumenty 🤣 Tu aspoň vidieť a každý kto má rozum to musí vidieť že ktorá strana vie argumentovať a ktorá strana nie lebo jej stačí jeden povinný názor.
Ako môže Fico za smrť Kuciaka ? A AK áno tak Korčok predsa musí byť rovnako zdiskreditovany áno človek ktorý bol súčasťou Ficovej vlády, ako človek ktorý sa v tej dobe voči Ficovi nevyhranil dokonca naopak prejavil záujem byť aj v Pellegriniho vláde čo aj bol. A dnes zrazu je Korčok dobrý🤦🤣

bubuzu
28. mar 2024

Podľa mňa treba trošku rozlišovať, že vtedajšie rozhodnutie umožniť prelet predsa nebolo Korčokovo osobné rozhodnutie. Rovnaké by urobil hoc aj Pelle, ak by bol na jeho mieste.

araxes
28. mar 2024

@bubuzu prečo by to mal spraviť aj Pellegrini? Veď u nás nebol nato rovnaký názor ani dnes nie je. Veď samozrejme že Korčok vládu neriadil ale tak ako každý predsa pokiaľ nesúhlasí a má nato názor tak má právo ho vyjadriť a odísť či nie ? Netvrdí náhodou v kampani že slušne ale rázne ? Tak mohol slušne ale rázne povedať že sorry Mikulaš tohto ja súčasťou nebudem a toto ja vyjednávať nebudem. A ani dnes predsa netvrdí že bombardovanie ktoré bolo namierené aj na civilné objekty bola chyba.

evika80
28. mar 2024

@araxes riadne vieš poprekrúcať moje slová. Písala som že Fico a spol. vytvorili taký systém, kde sa oligarchovia, v tej dobe vážení podnikatelia cítili beztrestne, že si môžu robiť čo chcú. Lebo mali podporu od Fica. Ty hoaxer.

bubuzu
28. mar 2024

@araxes vieš čo, a čo ak to v tom čase bolo to najlepšie, čo vedeli urobiť? To ja ho nezastavam, iba mi príde, že je ľahké si takto po rokoch mastiť ego na niekom inom a tvrdiť, že sa to dalo inak, keď nikto z nás reálne nebol v jeho/ich koži a nemal tú zodpovednosť. Reči sú reči. Pokiaľ vedel, že sa to tak či tak prijme, tak ak na seba vzal zodpovednosť, že si toto rozhodnutie štátu ľudia navždy spoja s jeho menom.. a aj napriek tomu neušiel ale prevzal to na seba, tak...Ono je ľahké mať nejakú funkciu a robiť len ľúbivé rozhodnutia.

araxes
28. mar 2024

@evika80 hoaxer si jedine ty🤣 Tieto sto krát obohrate a prekonané Matovičovske reči 🤣 Ti podnikatelia sa určite dobre cítili aj pri Sulikovi keďže snim dohadovali volbu GP ale to samozrejme nikomu nevadi🤣 a stále nezabúdajme ze Korčok Ficovi verne slúžil🤣 Dokonca viac krát obhajoval transparentnost MZV 😉

araxes
28. mar 2024

@bubuzu Nechať zabiť civilistov je v akom prípade dobre ? Podporiť vojenský útok s vymyslenou zámienkou je kedy dobre ?...

No to je zaujímavé zmyšlanie čiže vlastne tak ako to podávate vy.tak hrdina je nakoniec ten ktorý s niečím takým súhlasil 🤦 Ale tak to už sme si v dnešnej dobe zvykli že zatiaľ čo kedysi boli hrdinovia ti čo sa snažili pretlačat mierové myšlienky, ti čo sa snažili spájať rozdelené tábory tak dnes sú hrdinovia ti čo prinašaju vojnové a konfliktne riešenia 🤷 Veľmi zvláštna doba toto...

bambulka_1
29. mar 2024

Bol.v Dzurindovrk vláde, ktorá to schválila....
Teda Pele je lepší výber..alebo žiadny. Tchorcoka len debil vôli

bambulka_1
Odpoveď bola odstránená
apolka77
29. mar 2024

@bambulka_1 máš byť načo hrdá dúfam že nie si matka hlavne dúfam že nemáš deti a žiadne nie je pod tvojou výchovou. Si sa prejavila ako úplne morálne dno. Je mi ľúto každého človeka ktorý s tebou musí stráviť čo i len minútu. Koľko nízkeho sebavedomia, ubohosti , prizemnisti musí mať žena ktorá toto napíše o niekom synovi.
Si zlý človek dúfam že Ťa nikdy v živote nestretnem.
Odpad spoločnosti.

fido69
29. mar 2024

@bambulka_1 A toto napíše niekto na Veľký piatok... ak podvodník a zlodej nechá zavraždiť tvoje deti, rovnako im budeš hovoriť zdochliny?
Chodíš do kostola? Rovnako nazývaš zdochlina toho na kríži čo sa obetoval?

Tak hlúpu ženu, tak hlúpeho človeka som ešte nestretol.

apolka77
29. mar 2024

@araxes mýliš sa.
Nevidím zmysel mrhať energiu s človekom pohltenym dezolate scénou. Áno si obyčajný konspirator, dezinformator , siritel hoaxou a troll v jednom.
Chces argumenty a načo keď sa ani nezamyslis. Prepáč mám aj inú robotu ako hrach o stenu hádzať.
Želám Ti veľa mentálneho zdravia.
Tých milión smajlíkov ktorý vždy posielajú trollovia a chcú sa tváriť ako su nad vecou, mňa neoklames. V skutočnosti ste nervózni despoti ktory o tej historii vedia jedno veľké prd.
Odporúčam ti odchod do dezolate scény tam ti potlapkaju po pleci a budeš mať aj milión 👍 za svoje myšlienky.

apolka77
29. mar 2024

@araxes

Čítaj si, je tam všetko čo potrebuješ vedieť, súhlasím s tým na 💯
Ja nemienim hrach o stenu hádzať trollom.
Tak prosím neoznacuj má, ďakujem.

livuska124
29. mar 2024

@bambulka_1 zdochliny? Úbohé, primitívne vyjadrenie....

araxes
29. mar 2024

@apolka77 🤣 Nemaš čas a energiu na argumenty ale máš čas na niekoľko riadkové uražanie o dezolatoch a podobne 🤦
Akože ľudia urobte si obraz sami kto má akú úroveň a kto sa ako správa...

araxes
29. mar 2024

@nini1978 šíritelka hoaxov. Stopa s Vadalom bola už stokrát vyvrátena. Veď ten prípad je už na súde...

araxes
29. mar 2024

@chodec15 NATO nezasiahlo aby zastavilo vojnu 🤣 NATO zasiahlo len kvôli geopolitickým záujmom...

diaszoky
29. mar 2024

@evika80 o o i kazali zabit kuciaka? Sa preber! Ked furt kuciak volal a mal nieco na zsuzovu a spol mohol ratat s ym ze sa zahrava . Je to tak. Aj keby bol system iny aj tak by ho asi zabili kedze vedel privela.

diaszoky
29. mar 2024

Len si volte korcoka vojnoveho stvaca ked vam vezmu muzov do vojny sa
Dosmejete