Aktuálna politická situácia. Máme šancu na zmenu?
Čo hovoríte na dianie v parlamente? Práve som videla video potýčky medzi Matovičom a myslím, že poslancami Smeru, kedy to vyvrcholilo až do fyzického kontaktu. To naozaj toto platíme? Sú to vrcholoví politici, ktorým sa skladáme na platy, ktorí majú robiť pre nás, ale robia len pre seba. Som znechutená, doslova mi je fyzicky zle a mám chuť sa zbaliť a utekať odtiaľto čo najďalej. Ešte dupľom keď si predstavím, kvôli čomu tá potýčka vlastne začala a ako koalícia znovu rozkladá právny štát. Má to ešte zmysel? Je ešte vôbec šanca na záchranu tejto krajiny alebo treba utekať, kým sa dá?
@anonym_autor Truban nie. My nie sme zvyknuti na normalne a kludne jednanie.
Za mna jednoznacne Odor 🙂
@eva8 jedna vec je kľudné jednanie, iná vec je byť roztrasený. Zase Matovičove hulakanie nie je ani mne po chuti.
@eva8 jedna vec je kľudné jednanie, iná vec je byť roztrasený. Zase Matovičove hulakanie nie je ani mne po chuti.
@bielasovicka
@anonym_autor nuz, uvidime.
@eva8 lenže "ta žena" mu povedala ze je idiot. On jej len odpovedal.... A ma pravdu
@bielasovicka vzdy ma na vyber, ako odpovedat. Neospravedlnuje ho to. Ta zena sa ponizila sama, nemusel ju aj on. Tym nadavanim sa vlastne ponizil aj on sam.
Vsimla si si, ako Fico zlegalizoval vulgarizmy? Tak Matovic zlegalizoval "bezne" nadavky. A zaviedol "dezolat"
@anonym_autor Simecku si viem predstavit ako premiera. Mesterova ma prijemne prekvapuje. Hovori priamo k veci a nenutene razne.
@eva8 ja nie som volič PS, avsak vzhladom na aktualne preferencie treba dufat, ze PS bude volebny vitaz. Tiez si myslim, ze Šimečka zial nema dostatočnú charizmu lídra, ja naozaj slaby. Moze byt mudry, zodpovedny...atd, ale to (zial) pre Slovakov, ktori volia populistov a alfa samcov nestaci. Oproti tym vagabundom z koalicii je ako taky školák ...
Mne by sa pozdavalo, ak by dali napr. Korčoka do čela kandidátky ... Pačia sa mi tiež niektore zeny z PS v politickych diskusiach - Z. Mesterova, B. Jurik su fakt perfektne. Ale na to ešte Slovensko nedozrelo ....
@bielasovicka vzdy ma na vyber, ako odpovedat. Neospravedlnuje ho to. Ta zena sa ponizila sama, nemusel ju aj on. Tym nadavanim sa vlastne ponizil aj on sam.
Vsimla si si, ako Fico zlegalizoval vulgarizmy? Tak Matovic zlegalizoval "bezne" nadavky. A zaviedol "dezolat"
@eva8 jasné, máš pravdu. Vieš čo, ja už tam nechcem ani jedného, všetci sú idioti, by som ich najradšej všetkých odtiaľ vyhodila. No a po tomto teraz co tam postvarali, normálne mi je z nich zle, na grc🤮
@anonym_98dd3f aj kvoli tebe sme v prdeli. Naco nam tu vobec svojim statusom dvihas tlak? A hambis sa sama za seba, ze si anonym? Ved mas aj preco. 😡
@oli18 tak za prve, za svoju situáciu si môžeš sama, za druhé, tvoje problémy nie sú moje, za tretie, strašne ťa musí zaujímať môj nick, keď túžiš po tom, aby si ho videla 🤦
@anonym_98dd3f Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som predsa odborár.
Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som predsa žid.
Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať.
Nestaraj sa a ani nezaujímaj, dobehne ta to aleno tvoje deti a potom budes márne volat, aby sa ludia zaujímali, lebo budu presne tam kde ty teraz.
@777januska777 aktuálne nežijeme vo fašistickom SK. Voľby prebehli demokraticky a občania sa rozhodli, komu dajú svoj hlas. Tieto statusy si nechaj pre obdobie medzivojnovej SR.
@anonym_98dd3f lenže ti politici a ich konanie ovplyvňuje tvoj život a život tvojej rodiny, nevšímala si si?
@anonym_adbe09 s poľutovaním ti musím oznámiť, že neovplyvňuje. Skôr musím priznať, že sa máme lepšie a dokonca sa nám zvýšil životný štandard ( a nie je to zásluha politikov, preto ma nezaujímajú)
@anonym_98dd3f a toto dokaze rozdelit aj rodiny,ludom to uz drbe na tie hlavy z politiky.Hrozna doba,ako sa vravi matka proti dcere,syn proti otcovi.Zijeme si do bodky podla biblie.Ale ludom to v tych hlavach nedochadza.
@anonym_47398f a prave preto sa v rodine o politike nebavíme, myslím, že sú dôležitejšie veci ako preberať zlodejov, ktorí sa správajú ako opice
@anonym_98dd3f vtipné, že neriešiš, nezaujíma ta.
Zabudla si zrejme, že ich rozhodnutia teba a aj tvoju rodinu, priamo ovplyvňujú.
Hrozna tá slovenská ľahostajnosť.
Rozmýšľam, kedy ľudia začnú riešiť a zaujímať sa...
Keď nebudu mať čo dať deťom do úst?
@beronsche tak ako bolo uvedené v inej odpovedi, rozhodnutia politikov nezmením, peniaze od nich naviac nedostanem ale čo môžem urobiť, je zaujímať sa o svoju rodinu, lebo ta je dôležitejšia ako ktokoľvek v SK parlamente a ruku na srdce, keď sa tak zaujímaš poznáš všetkých 150 poslancov resp.ako sa volajú? Ja teda nie a ani netúžim potom a pochybujem, že ktokoľvek z občanov tejto republiky okrem politológov ich pozná, takže to je len také pseudo zaujímanie sa o politické dianie, tak s tými úvahami možeš ísť za Mesežnikovom 👍
@anonym_98dd3f zastanem sa ta. Uzivaj si rodinu, deti, pripravuj sa na Vianoce aj za mna ❤️
@eva8 ďakujem, konečne niekto normálny, lebo každý sa tu len pohoršuje nad tým, ako ma to nemôže zaujímať. No nemusí, v živote sú dôležitejšie veci ako zaujímať sa o politické dianie a aj tak každý len o tom rozpráva ale faktom je, že do najbližších volieb to len pri rozprávaní ostane. Takže ďakujem a prajem taktiež príjemné Vianoce 😍.
@anonym_98dd3f len nezabúdaj že tí politici rozhodujú aj o veciach čo sa týkajú každého a každodenného zivota… Hlavne ak máš rodinu.
@unbeholfen a máš snaď tú moc im rozkázať, aby učinili inak? Sú zvolení a do najbližších volieb môžeš svoje konštatovanie šíriť ďalej ale to tak všetko.
@anonym_autor je to divadlo, v skutočnosti sú všetci spolu a manipulujú celý národ.
@anonym_98dd3f „Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trest za neochotu podieľať sa na politike.“ Platon
@ktobytobolpovedal to platilo za Platóna. Aktuálne sú tam schopní politici až tak, že každá vládna garnitúra kradne tak, že tie peniaze tá ďalšia nedokáže nájsť a stále má len prázdnu "špajzu". Ak by boli neschopní, nedokázali by tak efektívne kradnúť. Je jedno, ku akej ideológii sa hlásia. Keď umiestnis prasatá ku plnému valovu, vyžerú ho až do dna.
@anonym_98dd3f tak prave kvoli rodine a tvojim detomby si sa mala zaujimat co sa deje, rozhodnutia politikov ovplyvnuju tvoj zivot a zivot tvojich deti!!! Ludia uz si konecne uvedomte ze kazde rozhodnutie v parlamente ma priamy alebo nepriamy dosah na vase rodiny, penazenky, buducnost. Tvrdit ze ta to nezaujima a zaujima ta len tvoja rodina je vrcholne sebecke voci tvojim detom ktore ta ako vravis zaujimaju. Ak by ta zaujimali a nebola by si lenivy skepy egocentrik tak by si sa zaujimala o to ci sa v politike deje lebo a to sa budem opakovat ovplyvňuje to tvoj zivot a buducnost!
@bu1bu prečo máš ten pocit, že som žena? Muži vymreli? Neznamená, že keď píšem na MK, že som automaticky žena. A teraz mi teda vysvetli, ako mám teda zmeniť niekoho rozhodnutie? Mám mu držať zbraň pri hlave? Každý má svoj rozum a koná podľa neho. A čo mám akože komentovať tých zlodejov? To je to zaujímanie sa ? Ja nie som cvičená zaplatená opica, že pôjdem protestovať. Preto ešte raz, v tejto chvíli ma zaujíma moja rodina a nie hŕstka zlodejov správajúcich sa ako opice.

@eva8 ja vôbec. Nevie poriadne argumentovať, v diskusiách je slabý ako čaj a keď sa minule "pustil" na proteste do Fica, tak mi na smiech z neho bolo. Majú tam lepších ľudí, ktorí by mohli zastať jeho miesto. To už Truban bol za mňa lepší
@anonym_autor Truban nie. My nie sme zvyknuti na normalne a kludne jednanie.
Za mna jednoznacne Odor 🙂