Aktuálna politická situácia. Máme šancu na zmenu?
Čo hovoríte na dianie v parlamente? Práve som videla video potýčky medzi Matovičom a myslím, že poslancami Smeru, kedy to vyvrcholilo až do fyzického kontaktu. To naozaj toto platíme? Sú to vrcholoví politici, ktorým sa skladáme na platy, ktorí majú robiť pre nás, ale robia len pre seba. Som znechutená, doslova mi je fyzicky zle a mám chuť sa zbaliť a utekať odtiaľto čo najďalej. Ešte dupľom keď si predstavím, kvôli čomu tá potýčka vlastne začala a ako koalícia znovu rozkladá právny štát. Má to ešte zmysel? Je ešte vôbec šanca na záchranu tejto krajiny alebo treba utekať, kým sa dá?
@anonym_98dd3f vysvetľujem, prečo som predpokladala, že si žena - prvý odstavený môjho príspevku, prečítaj si to ešte raz..
V prvom príspevku píšeš - neriešim, nezaujíma ma.
Na to reagujem.
Politikou nežijem, neviem, odkiaľ berieš, že je to pre mna na prvom mieste. moja rodina je prvoradá, ale dianie na Slovensku ma zaujíma, pretože sa nás to všetkých priamo dotýka.
A prvotná ignorácia a nezáujem a potom voľba na základe pocitu, je to, čo nás priviedlo do tejto katastrofy, v akej ako krajine, sme..
@beronsche prepáč, ale keďže ma tu každý komentuje len pre môj pocit, ktorý snáď môžem mať, tak nemám chuť to všetko čítať. A divím sa, že niekto mi tu môže napísať, že som smerohlas, alebo že som spriahnutý s nimi alebo čo. Ako som písal. Sledoval som debaty pravidelne ale nemá význam nadávať a to si moja manželka vypočula a povedala že a dosť. Odteraz žiadne debaty, budem sa venovať rodine a čuduj sa svete, ono to pomohlo. Som kľudnejší, netrápi ma to. Do práce chodím či tubje politika alebo nie. Do obchodu tiež, na dovolenku tiež. Tým chcem povedať, že je úplne jedno, čo sa deje, svoj život si žijem ja. A od vzniku republiky alebo skôr od tých čias kedy som pracovne činný som nezažil niečo, čím by mi ktorýkoľvek z nich pomohol.

@anonym_autor odhlasujubsi zvysene platy do nebies - lud nic, odhlasuju si 45 dnove prqzdniny za ten plat - lud nic. Odhlasuju svojim kamosom cestu na slobodu - lud riesi nejakeho matovica a “slusnist”. Toto je rozklad zakladnych principov delenia moci, rozklad pravneho statu!!