@anonym_823156 zas bude niekto na koni 😪
@tilly no koalicia,ale vedela to aj opozicia toto vsetko je len divadlo.
@sara07 upresním ešte. Kiska ju nema preto, lebo je pravoplatne odsúdený. Schuster a Gašparová sú už dôchodcovia, tak budis. Ale Caputova a Pellegrini sú ešte aktívne pracujúci ľudia. Nechápem načo, majú mat rentu oni. Teda ona teraz, on potom. Plus to nie je iba renta. Platí sa im kancelária, auto, ochranka. Co tiež nie sú drobné.
@anonym_555a64 ale v prvej otázke bolo slovičko NAPR. a uvedene meno, že by znižili alebo upravili renty aj napr prezidentom alebo nedali dalšim čo chystali by bol priestor
len to by sa musel stat zazrak a muselo byt platne ,alebo by museli byt ine podmienky na referendum
tá prva otazka nebola len a iba o rente pre premiera
okrem renty maju aj ochranku a myslim na reprezentaciu nejaké prachy
kiska je tak odsudeny tym systemom ako teraz prepuštaju a anauluju niektore kauzy ,pripadne vyviaznu s podmienkou len a smiešnou pokutou
@anonym_555a64 ale v prvej otázke bolo slovičko NAPR. a uvedene meno, že by znižili alebo upravili renty aj napr prezidentom alebo nedali dalšim čo chystali by bol priestor
len to by sa musel stat zazrak a muselo byt platne ,alebo by museli byt ine podmienky na referendum
tá prva otazka nebola len a iba o rente pre premiera
okrem renty maju aj ochranku a myslim na reprezentaciu nejaké prachy
kiska je tak odsudeny tym systemom ako teraz prepuštaju a anauluju niektore kauzy ,pripadne vyviaznu s podmienkou len a smiešnou pokutou
@sara07 pozri, vyhlasovať referendum, kvôli tomu, aby niekto nedostal koľko? 200 000€? A vyhodiť za to 12 miliónov je teda nápad za ďalší milión. To je čistý populizmus, obzvlášť, keď sa to dá jednoducho cez parlament, zákonom. Rozumieme si? Ako som písala, poďme tera, robit si referenda krížom krážom o com nás len napadne. Koľko treba podpisov na referendum? 350 000? A aby bolo platné? Cez 2 milióny? Tak potom nie je o com. Robit referendum je uplne zbytocne
@sara07 pozri, vyhlasovať referendum, kvôli tomu, aby niekto nedostal koľko? 200 000€? A vyhodiť za to 12 miliónov je teda nápad za ďalší milión. To je čistý populizmus, obzvlášť, keď sa to dá jednoducho cez parlament, zákonom. Rozumieme si? Ako som písala, poďme tera, robit si referenda krížom krážom o com nás len napadne. Koľko treba podpisov na referendum? 350 000? A aby bolo platné? Cez 2 milióny? Tak potom nie je o com. Robit referendum je uplne zbytocne
@anonym_555a64 ako obohrana platna, vytahovat stale kolko to stalo. Uz ked bolo vyhlasene tak ste si mali splnit svoje demokraticke pravo a nemali ste nechat vyletiet tie peniaze hore kominom. Stacilo dvihnut zadok a ist zakruzkovat aj to nie, otca vaseho. Ci nemate nazor? Neviete na tie dve otazky odpovedat ano alebo nie? Hanba!!
@anonym_555a64 všetci vieme keby tam bola tretia otazka učast by bola vyššia,
pam prezident mohol kludne referendum nevyhlasit ale on to urobil lebo vedel že bude neplatne a nič sa nezmeni
a urobil to presne aj pre takéto príspevky ako si písala, táto vlada rozhadzuje také prachy na také zbytočnonosit, rozkradačky že sa bohužial stratia
keby tato vlada šetrila na sebe , šetrila na vydavkoch , šetrila napr na kukurice atd tak ano vyčitka typu totálne zbytočne vyhodenych € by bola na mieste ale žial nie je
ja by som bola radšej keby bola
keby rozumnejšie vladla táto vlada tak by ani nezozbierali tie podpisy ,

@anonym_555a64 okrem kisku ktory ju ma stopnutu poberaju všetci
za mna sa môžu zrušit aj im , hned za tym eu dôchodky čo dostavaju eu parlamentu
tu ide kedy sa pre nu rozhodlo a prečo ...
@sara07 upresním ešte. Kiska ju nema preto, lebo je pravoplatne odsúdený. Schuster a Gašparová sú už dôchodcovia, tak budis. Ale Caputova a Pellegrini sú ešte aktívne pracujúci ľudia. Nechápem načo, majú mat rentu oni. Teda ona teraz, on potom. Plus to nie je iba renta. Platí sa im kancelária, auto, ochranka. Co tiež nie sú drobné.