icon

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?

Včera o 10:27

Nezabudnite 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?
scila
Včera o 19:23

@anonym_autor áno, z našej rodiny 6x

ikuska27
Včera o 19:33

Áno.. samozrejme, že sme boli👍👍👍

misiak7777
Včera o 19:33

@anonym_autor samozrejme

pr85
Včera o 19:43
@anonym_105679

@pr85 Za málo. A že ty volíš Fica, lebo guláš a pre ženu karafiát zadarmo?

@anonym_105679 Určite nie. Fica som nikdy nevolil a nikdy voliť nebudem.

weleda123
Včera o 19:50

Áno, aj s mužom sme boli hneď ráno.

patrike
Včera o 19:58
@dvadsatosem

Bol som a viem že účasť bude asi malá a aj tak je výsledok nezáväzný, ale aspoň ficiak a jeho družina uvidia že nie všetkým občanom je jedno čo s krajinou robia. A dúfam že mu praskne žilka. Demokratov voliť asi nebudem ale držím im palce nech sa dostanú nad 5% nech je s kým skladať ďalšiu vládu.

@dvadsatosem Cim viac stran, tym horsie sa vlada sklada. A cim viac malych stran ako Demokrati, ktore osciluju okolo 5% a je riziko, ako neprejdu, tym viac mandatov po rozpocitani pre velke strany (Smer a PS). Preto su Demokrati skodlivy prvok na politickej scene. Rovnako ako Matovic, ktory sice ma spolahlivo nad 5%, ale nik s nim po zlych skusenostiach nechce spolupracovat. Takto sa Fico porazit neda.

anonym_f91011
Včera o 20:05
@beataxxx

Bola som, aj ked sa mi toto referendum zda nezmyselne, ale beriem to ako vyjadrenie mojho nazoru na fica, som zvedava, ci budge aspon 15% ucast

@beataxxx
15%...to si prestrelila,ja tipujem pod 10.
Oráč si to má zacvakať zo svojho.

anonym_f91011
Odpoveď bola odstránená
anonym_555a64
Včera o 20:38

@anonym_autor nejdem. A to z jednoduchého dôvodu. Za toto, za čo vyhodíme von oknom 12 mega, sa v pohode dalo po voľbách upraviť normálnym zákonom. Ja navrhujem aj ďalšie (zbytocne) referenda, ktoré sa dajú upraviť zákonom. Napr.nech sa robí len 4 dní v týždni, nie 5 dní. Alebo nech nám vrátia sviatky, resp.volne dní, ktoré nám vzali kvôli konsolidácii a podobne. Každému, kto vyvolá takéto zbytocne referendum a bude neúspešne by som to dala zaplatit. Aby si z toho nerobili prdel.

anonym_555a64
Včera o 20:39
@sara07

@anonym_20404d ale tu ide o princip , niekto kto má premiersky plat si predsa z neho vie odložit na dôchodok ktory bude mat dobry nie ako ty alebo my
a my budeme mat zbabrane dôchodky vdaka nemu
je to aj vyjadrenie svojho postoja k jeho rozhodnutiam, ked ignoruje ludi v uliciach
ide aj o vyhodenu 3 otazku , schvalne vybraty datum ..

@sara07 a niekto kto ma prezidentský plat si odložiť nevie? Za mňa žiadne renty nikomu. Bodka

marca12
Včera o 20:58

Ano,boli sme. Ale teda ucast velmi slaba,co som videla,ked ma hladali v zozname a to sme boli az vecer okolo 21.30.

sara07
Včera o 21:00
@anonym_f91011
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f91011 našli sa aj právnici čo tvrdili niečo iné ako ty píšeš a našli sa aj pravnici čo boli niekde v strede a a no potom sa našli čo povedali nie
každopadne na ustavny sud to ani nedal , možno vedel prečo , otazka bola inak formulovana ako to čo skumal ustavny sud vtedy na podnet čaputovej
ked čitam ako vas vytača tato čast , vravi sa že zranený kôn kope najviac , pozdravujem uderku na sumračnej 😘😘
ked chceš sa do niekoho obuvat skus schovat za iny anonYYYYYYm😂😂:joy
ni

sara07
Včera o 21:06
@anonym_555a64

@sara07 a niekto kto ma prezidentský plat si odložiť nevie? Za mňa žiadne renty nikomu. Bodka

@anonym_555a64 okrem kisku ktory ju ma stopnutu poberaju všetci
za mna sa môžu zrušit aj im , hned za tym eu dôchodky čo dostavaju eu parlamentu
tu ide kedy sa pre nu rozhodlo a prečo ...

dvadsatosem
Včera o 21:29
@patrike

@dvadsatosem Cim viac stran, tym horsie sa vlada sklada. A cim viac malych stran ako Demokrati, ktore osciluju okolo 5% a je riziko, ako neprejdu, tym viac mandatov po rozpocitani pre velke strany (Smer a PS). Preto su Demokrati skodlivy prvok na politickej scene. Rovnako ako Matovic, ktory sice ma spolahlivo nad 5%, ale nik s nim po zlych skusenostiach nechce spolupracovat. Takto sa Fico porazit neda.

@patrike no áno, bolo by lepšie keby sa spojili menšie opozičné strany ale keď nechcú a nespoja sa tak je predsa len lepšie keď získajú nad 5% a do parlamentu sa dostanú, lebo keď sa nedostanú a hlasy im prepadnú, tak tým získajú najsilnejšie strany a teda aj smer, republika atď.

patrike
Včera o 21:34
@dvadsatosem

@patrike no áno, bolo by lepšie keby sa spojili menšie opozičné strany ale keď nechcú a nespoja sa tak je predsa len lepšie keď získajú nad 5% a do parlamentu sa dostanú, lebo keď sa nedostanú a hlasy im prepadnú, tak tým získajú najsilnejšie strany a teda aj smer, republika atď.

@dvadsatosem Len nech potom netvrdia, ako im strasne ide o osud krajiny a porazku Fica. Nik napriklad neurobil tolko pre navrat Fica, ako Matovic. Teraz blokuje 9% hlasov, opat vyborne pre Fica.

tilly
Včera o 21:40
@marca12

Ano,boli sme. Ale teda ucast velmi slaba,co som videla,ked ma hladali v zozname a to sme boli az vecer okolo 21.30.

@marca12 môj syn bol 21:45 a na našej strane sme boli traja. Susedka a my dvaja (muž má tp inde). Podla mňa nebude vyššia účasť ako 10%

dvadsatosem
Včera o 21:45

Zo sme.sk:
Po zrátaní hlasov z takmer 98 percent okrskových komisií je jasné, že referendum nebude platné. Účasť dosiahla 15,87 percenta.

Väčšina voličov, ktorí sa referenda zúčastnili, odpovedalo na obe otázky kladne.

Zrušenie renty pre ústavných činiteľov, teda najmä Roberta Fica, žiada 93,2 percent ludí. Obnovenie Úradu špeciálnej prokuratúry a Národnej kriminálnej agentúry 92,1 percenta ľudí.

anonym_1a8c1e
Včera o 21:52

Uz 2 roky hovorim, ze to je hovadina to referendum. Ze to su zbytocne vyhodene peniaze. Ani som sa pod jeho vyhlasenie nepodpisala.

Ale … ked uz bolo vyhlasene a raz mam nejaky nazor tak jasne, ze treba ist.

helenbozka
Včera o 22:07
@pr85

@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂

@pr85 tak si aj ty chtiac-nechtiac prispel svojou troškou 😁 ďakujeme aj my Tebe za ochotu 😉 a aj za to, že Ti nevadí, že aj "toto vyhadzovanie peňazí" išlo zo "štátneho" 🤩😘

anonym_8b302b
Včera o 22:07

Nebola som a ani nikto koho poznám. A vlastne bývam blízko pri mieste, kde sa referendum konalo a keď som sedela na balkóne, ledva som nejakých ľudí videla 🤷‍♀️

anonym_823156
Včera o 23:32
@tilly

@marca12 môj syn bol 21:45 a na našej strane sme boli traja. Susedka a my dvaja (muž má tp inde). Podla mňa nebude vyššia účasť ako 10%

@tilly daleko si nebola od spravneho cisla,zas sme o nieco chudobnejsi narod.

anonym_823156
Včera o 23:34
@anonym_555a64

@anonym_autor nejdem. A to z jednoduchého dôvodu. Za toto, za čo vyhodíme von oknom 12 mega, sa v pohode dalo po voľbách upraviť normálnym zákonom. Ja navrhujem aj ďalšie (zbytocne) referenda, ktoré sa dajú upraviť zákonom. Napr.nech sa robí len 4 dní v týždni, nie 5 dní. Alebo nech nám vrátia sviatky, resp.volne dní, ktoré nám vzali kvôli konsolidácii a podobne. Každému, kto vyvolá takéto zbytocne referendum a bude neúspešne by som to dala zaplatit. Aby si z toho nerobili prdel.

@anonym_555a64 toto iste povedal aj muz,robia to naschval,lebo vedia.Nikomu nezalezi na tom,aby sa slovaci mali dobre.

gerrwie_girl
Dnes o 04:06
@januska12323

Nie a ani nejdem, zbytočná strata času a peňazí.

@januska12323 smutná odpoved. Preto sme tam kde sme.

gerrwie_girl
Dnes o 04:10
@sara07

@anonym_20404d ale tu ide o princip , niekto kto má premiersky plat si predsa z neho vie odložit na dôchodok ktory bude mat dobry nie ako ty alebo my
a my budeme mat zbabrane dôchodky vdaka nemu
je to aj vyjadrenie svojho postoja k jeho rozhodnutiam, ked ignoruje ludi v uliciach
ide aj o vyhodenu 3 otazku , schvalne vybraty datum ..

@sara07 toto bohuzial strašne vela ludi nepochopilo, ze ide o princíp 😞

anonym_c09b61
Dnes o 04:14
@anonym_677525

@pr85 To aj ludia so schizofreniou mozu predsedat komisii?Raz o sebe pises v muzskom a raz v zenskom rode.wtf?

@anonym_677525 ja nyslim ze pise namiesto bola "bol a". Len preklep.

blackcat8885
Dnes o 05:16

Bola som v komisii hlasovala som 2x áno aj keď s vedela že bude neplatné. Nízka účasť sa očakávala 😒

alzbetka1783
Dnes o 05:20

@anonym_autor bola som

nepodarok
Dnes o 05:48

Nízka účasť bola. Práve čakám na reláciu kde to idú zhrnúť. Ja som si odhlasoval a išiel na cigánsku pečienku s čapovanou kofolou.

anonym_f91011
Dnes o 06:30
@sara07

@anonym_f91011 našli sa aj právnici čo tvrdili niečo iné ako ty píšeš a našli sa aj pravnici čo boli niekde v strede a a no potom sa našli čo povedali nie
každopadne na ustavny sud to ani nedal , možno vedel prečo , otazka bola inak formulovana ako to čo skumal ustavny sud vtedy na podnet čaputovej
ked čitam ako vas vytača tato čast , vravi sa že zranený kôn kope najviac , pozdravujem uderku na sumračnej 😘😘
ked chceš sa do niekoho obuvat skus schovat za iny anonYYYYYYm😂😂:joy
ni

@sara07
Ale zlatinko,však to hovorili aj právnici axperti z tvojej progresívnej bubliny.A že to zadrel nejaký mr.nobody a 4.triedny " právnik", to asi vodu nenamúti...nuž ale jednoduchej osobe to nik nevysvetlí...

sara07
Dnes o 06:43
@anonym_f91011

@sara07
Ale zlatinko,však to hovorili aj právnici axperti z tvojej progresívnej bubliny.A že to zadrel nejaký mr.nobody a 4.triedny " právnik", to asi vodu nenamúti...nuž ale jednoduchej osobe to nik nevysvetlí...

@anonym_f91011 ak si myslíš že sa ma tvoje invetkiva nejak dotknu, 😂 alebo sa znižim na tvouju uroven 😂😂, ešte stále máš uroven oproti pam premierovi a spol .
ja osobne si nemyslím že tento druh správania a invektiva a pod má byt v prejave na verejnosti a voči verejnosti...
prozri ja nemám nič proti smeru alebo hlasu pokial tu budu aspon nejaké zákony pre ludi a rodinu , mám na mysli nie pre svojich ludi len a iba , pokial budu konsolidovat tak aby to bolo aj bolo reálne nie to čo rodia oni , na jednej strane konsoliduju na druhej rozhadzuju tak že nestihame , že im to nefunguje, vyberaju stale menej je jasné , tak asi sudruhovia z ndr urobili niekde chybu
bez tej zlej eu , bez jej eu prachov by si tu ani neškrtli