Čo bude teraz robiť Korčok?
Čo teraz bude robiť? uvidíme ho v tv? založí stranu, bude kandidovať opeť na prezidenta? ale už má 60 rokov, nepôjde už do dôchodku?
Podla mna je jedno ci sa bude alebo nebude venovat politike , je jedno kto zalozi novu stranu , nikto nic uz nedokaze proti tejto vlade spravit .Maju za zadkom aj prezidenta ktory im oponovat nebude ba naopak pokusia sa spravit vsetko preto ostali tu x rokov bohuzial. Ale vecsina ludi to tak chcela a je spokojna dostali od ludi zelenu!!!
@timea301196 tak potom nesúď, keď nemáš čas nič sledovať a ani nechceš zjavne
@terezia323 uz len to aka vzorka ludi volila PP 😔 Pouzili strategiu strasit vojnou, biedou, inakostou.
A este sa budu smiat ci uz maju vsetci zbalene, len akosi zabudli nato, ze zbalene maju sikovni, inteligentni ludia. Ale nech si to vyzeru riadne co si zvolili, len skoda, ze aj my s nimi 😒
@adrianap83 neboj sa každý ma svoj názor. Určite ako vymysleli na korcoka aj na pele. Dajme tomu príklad z tých tvojich fotiek a pod. Ako vieš že nie sú upravené? A ako vieš že sú fotky i korcoka vierohodne? Vieš to? Podľa mňa nie tiež sú to len domnienky a názory.
@adrianap83 no tak nie každý deň sedím na internete a sledujem dianie na sk. Mám svoju rodinu, deti ktorým sa treba venovať. Svoje zdravie a podobne.
@timea301196 ešte raz - keď túto vetu zasadíš do kontextu - teda prečítaš si aj vety aj pred tým, aj za tým - kde tam je vyhrážka a komu? Ako a čím a komu sa presne vyhráža?
@timea301196 ale ved okej, tak prečo odsudzuješ, keď nevieš?
@timea301196 no tie s vojnovou matkou sú upravené určite. Aj sa k tomu priznali...
No ved uvidíme...ale vieš, táto téma okolo jeho orientácie je tu už roky! Takže fotiek je asi aj viac
Korčok nebude nič podnikať a času má na premyslenie dosť. Vieme ako dopadol Procházka so svojou Sieťou. Stačí vyčkávať, ako sa situácia vyvinie, pozitívne je, že mladí tu budúcnosť nevidia a to bude jeden z prvých klincov do rakvy tohto "sociálneho Ficostanu". Fica nič viac nedesí ako predstava upadajúcej ekonomiky, jeho prvá vláda neustála ani prvú krízu a to mu tu Dzurinda zanechal perfektne rozbehnutú ekonomiku. Prišla kríza 2009 a chudák ficko nevedel kde je sever (práve vtedy sa štát začal masívne zadlžovať a ten dlh máme doteraz). Pred odchodom na smetisko dejín ho zachránil len ten fakt, že tesne pred nástupom Covid krízy sa odpratal do opozície, odkiaľ mohol slobodne štekať na všetky strany bez kúska zodpovednosti. Vojna na Ukrajine to už len zaklincovala, lebo on "veľký mierotvorca" dobre vedel, že strašenie vojnou ľahko bude fungovať na tých jednoduchších, čo to potom zo strachu radšej hodili Podržtaške.
Buď vystrieda mladého Šimečku na čele PS (čo však starý Šimečka zrejme nedopustí), alebo si založí vlastnú stranu a zhrabne PS prívržencov.
@eva8 keď to bol výborný prejav, tak to potom všetci politológovia sú asi padnuti na hlavu, keď ho skritizovali, ze takto sa diplomat nespráva, ze? Ale jasne, také ako ty to budú interpretovať tak, ze to bolo uprimne. Ano, bolo, konečne ukázal svoju pravú tvár a nemusel sa pretvarovať. A mnoho ľudí, čo ho volili boli z toho neprijemne prekvapení a po tomto jeho výbuchu by mu už hlas nedali.
Plus aj na CT im vyrazil dych, a to doslova. Ale to si asi tiež nezachytila, se?
@liv1 simecka mu nič nedá, neboj sa. Kam, resp.co by potom robil on?
@timea301196 u nas tiez dopisovali mena 🙃 V prvom boli zakruzkovani aj odstupeni kandidati napriek upozorneniam. V oboch kolach vyhral vysoko K. V prvom kole bola ovela vyssia ucast nez priemer, v druhom este vyssia, kedze vela volicov prislo zo zahranicia. V oboch kolach boli vyuzite hlasovacie listky Atmosfera prijemna, komisia aj volici usmievavi 🙂
@lienka.7 vystupoval ako clovek za seba, nie ako diplomat. Ukazka, ze nie je v podruci nikoho. Ako diplomat vystupoval v zamestnani, za co tiez zozal od "odporcov" kritiku.
Naopak, ked som videla tych "reprezentantov statu", ako Kalinaka v Mikine, rozopnute kosele - toto je prejav ucty k volicom? To je ukazka uprednostnovania vlastneho pohodlia. Doslova mi skoro vyhrkli slzy nad tou lahostajnostou
Nie, na CT som nic nezachytila.
A je zaujimave, ze kontinualne pretvarky vyhercov nikomu nevyrazaju dych. Preco? Lebo sme na ne zvyknuti 😔
Pohybujem sa v spolocnosti, kde su spokojni s prejavom.
@huginko nesplnal? Mam hovoreny text prepisat? Ak si najdem cas, prepisem jeho prejav. Alebo, prepis prvu polovicu, a ja neskor dokoncim. A do kazdeho "bodu" dam jeho text.
Pomoct s prepisom mozte aj vy,
@adrianap83
a
@lienka.7
Pretoze ste to lajklo
Korcok predcil moje ocakavania. V kladnom slova zmysle
Pôjde na dochodok
Tak mne sa jeho prejav veľmi páčil.
Vôbec ale vôbec si nemyslím že sa niekomu vyhrážal práveže naopak.
Toľko hnoja čo musel zvládnuť .
A prečo by nemal prejaviť svoje emócie? Koniec koncov je to tiež len človek .
Je veľmi zaujímavé ženy, že tu kritizujete údajne agresívny prejav.
Je farizejske toto tvrdiť .
Pretože súdruh Fico so svojimi mafianskymi kumpánmi Eštok, Blaha, Taraba, Kaliňák,Danko atď atď...
Ti majú podľa vás aký prejav???
Ja normálne nechápem.
Veď hore vymenovaný sú arogantni hajzli z ich úst ide toľko nenávisti a agresie slová ako potkan, americká kurva ,,zosmiešňovania každý jeden Jeden Deň !!!
To vám sakra nevadí?
A to hore spomínaní nie sú vôbec konfrontovaný s médiami, pretože oni nekomunikujú s nikým...aj napriek tomu sa sami dokážu vytočiť až im navieraju žily na krku.
Tak o akej agresii Korcoka to hovoríte????
Celá kampaň voči nemu boli klamstvá a že povedal že im to nikdy nezabudne ?!?
Radšej sledujte ústa súdruha Fica jeho prejav ako útočí koľko špiny a zvratkov vyplúva každý deň...ste úplne niektoré mimo, tie vaše morálne kritériá sú také farizejske že mám pocit že ste hluché a slepé a vnímať kontext je pre vás jedna neznáma.
Pelegriny jeho reč tela po výhre bol jak roztraseny ratlík pri buldogovi ..dačo strašne ako sa pozeral na svojho stvoriteľa..sa vôbec neprihovoril tým miliónom ľuďi ktorí ho nevolili... Zjavne sa bál súdruha ..a ten keď splechol takto sa to robí do psej matere to je aký prejav podľa vás? Hodný premiéra?
@eva8 ved si prepisuj.
Ja som prejav počula a podľa mňa,áno bol sklamaný, hovorili z neho emócie. Nebol tam ako diplomat. Ako nezávislý kandidát. Prečo nemôže povedať, že nezabudne na to do akej pozície ho postavili kampaňou? Áno budeme si to pamätať všetci, ktori sme ho volili, veľmi dobre a sledovať ochrancu mieru pozorne.
Budeme si pamätať aj to ako " nízko" útočili na prezidentku, aj na iných v opozícii. Sú veci, ktoré proste nezabudneš.
@miriam11 🤣
@huginko no vieme všetci, koho kandidát bol víťaz

@terezia323 žiaľ toto ai vybrali ľudia, ktorí veľa veci nevidia... aspon vieme že sk národ je plný nenávisti.