icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kristiii
1. okt 2023

Mňa by zaujímalo, kde sú teraz tí, ktorí ešte včera večer tvrdili, že výsledky volieb sú aj tak vopred určené. Dúfam, že už sa sťažovali...

tayla
1. okt 2023

@chodec15 kvantum ľudí sa dostalo k bytom za pár korún, to nemôžeš poprieť. Stačilo sa k bytu dostať, platiť nájom a po x rokoch si si ho mohol odkúpiť. A vôbec to neboli horibilné sumy. Učitelia u nás ich odkupovali tuším za 30000 SK. Skoro zadarmo... jedna rodina takýto byť predávala, neprerobili tam absolútne nič a pýtali 35000€. Nejakých 10 rokov dozadu, na dedine na severe 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
owecka
1. okt 2023

@terezka1947 nuz, to uz nie je moja starost...je tu minimalne 60% obyvatelstva, ktoré sa hlási k Rusku, ultrakonzervativizmu, komunizmu a obyvatelstva, ktore ma velmi kratku pamat. Ta hrstka ludi to tu zial, nezmení. Musi tych 60 % padnút na samé dno, aby pochopili. Bojím sa, ze musí veľa vody pretiecť. Mrzí ma za mojich rodicov, ale u nas su vzdy vitani. Mna tu nic nedrzí, brat mi odisiel prec pred 4 rokmi, ma sa dobre v zahranici, boli sme ho pozriet a veru, pojdeme pomaly, ale isto za nim. Cakam uz len na skoncenie studia. Lekarov potrebuju vsade. Jazyk viem.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
777januska777
1. okt 2023

Pockajme si nakoniec nebudú problém ani tepli 😀

luccija
1. okt 2023

@cafelatte aspoň nepreháňaj.Ludia žili ako ovce v kosiari, keď si chcela ísť k moru potrebovala si devízový prísľub.Ake nábytky?veď v obchodoch bolo pod pultom len pre vyvolených, ľudí nútili vstúpiť do strany, študovať na VŠ bolo bez vstupu do strany nemožné.Za to, že si povedala, že sa ti zle žije a vláda je na h...o si išla do basy.
To naozaj môže niekto za týmto banovat?

kikushaa
1. okt 2023

Myslim si ze treba respektovat vysledok demokratickych volieb, toto si zvolila vacsina takto to chce. Ucast bola fajn, aj ked mi vysledok volieb veru nie je po voli.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
1. okt 2023

@terezka1947 lebo prieskumy ukazovali, že Smer má vysoké čísla a tak aj keď by mozno dali hlas nejakej inej strane, dali ho smeru aby nevyhralo PS.. proti PS sa viedla hnusná kampaň a veľa, veľmi veľa ľudí jej podľahlo..

777januska777
1. okt 2023

@lonely66 co ako myslím ten obrázok? Ci aký môj komentár?

vroni
1. okt 2023

Ja sa bez mučenia priznávam, ze ma výsledok volieb absolútne vydesil a znechutil. A vôbec nehovorím o tom, ci vyhral smer alebo ps. Zalieva ma hrôza pri počtoch, ze 55% platných voličských hlasov dostala banda ľavicových tlachalov, z ktorých ani jeden ešte v živote nič pre ľudi neurobil. Ich jediná zivotna činnosť je zbytočne mlátiť hubou a vyvolávať vášne. Keď k tomu prirátam ďalších skoro 20% vybuchanych na kadejakých nackov, národniarov ci fundamentalistov, tak si hovorím, ze toto nebude parlament ale čisté panoptikum hrôzy. V tejto konstalacii tam ten psychiatrický pacient Matovic bude jeden z tých normálnejsich (no dobre, to preháňam,, ale nie tak strašne, ako by sa mi pacilo)...

januska12323
1. okt 2023

@portret7 kopec študentov na vysokých školách v zahraničí, potom tam aj radšej ostávajú. Ale máš pravdu neviem koľko hlasov bolo od nich a koľko od umývačov riadu.

monicazbb
1. okt 2023

@jamacka ano, Rusi nas oslobodili... a potom nastalo ešte väčšie peklo 🤨

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
luccija
1. okt 2023

@zahrajzlato ľudia rýchlo zabudli na Jankovsku a sudkyne, ktoré za dovolenku rozhodovali ako rozhodovali.

estellas
1. okt 2023

Ja som Smer nevolila, nechcela som aby vyhrali ale rešpektujem rozhodnutie ľudí.
@jana_eyre_2 ano presne, tiež si myslím že možno aj preto vyhral Smer. Ľuďom sa nepáčil program PS tak volili Smer.

monicazbb
1. okt 2023

Berme to pozitivne. Ok, Fico teda žiadna vyhra. Napriek tomu že je prvy, nemože vladnuť sam.To je plus oproti jeho minulemu režimu kedy nepotreboval nikoho. A nedostala sa tam ani jedna fašisticka strana. Síce bude v parlamente veľa indivíduií, verím že ich ostatní udržia na uzde.

janage
1. okt 2023

@luccija to má tiež napadlo ako prvé, že ako teraz vládca vyvodi represie voči tým čo vyšetrovali a súdili Jankovsku, Kocnera a spol. a aký to asi bude mať vplyv na ich kolegov.

jana_eyre_2
1. okt 2023

@estellas nie že sa im nepáčil program, polovica tých ľudí ich skutočný program vzivote nevidelo, videli len veci vytrhnuté z kontextu a množstvo veci ktoré v programe ani nemali..

yelena159
1. okt 2023

Prečo takmer každý, od koho počujem, že volil Fica, je dôchodca? 🤔

fineta
1. okt 2023

Rešpektujem ich. Tak ako som ich musela rešpektovať v roku 2020. Hlas ľudu - hlas Boží. 😊

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
alickapusinka
1. okt 2023

Toľko nevraživosti intrigy vulgarizmov to fakt. Ak by neboli voľby tak toho by tu toľko nebolo. Od včera tu je založených niekoľko tém o tom istom. Rozpútať vášne ktoré ani nie je treba. Každého je vec koho volil. Napríklad v rodine dospelé deti volili niečo iné a rodičia niečo iné. Načo toľko nevraživosti nenávisť pre voľby. Nepochopím toto. Ten kto volil PS o čo je horši človek čo volil Hlas alebo Smer. Podľa mňa zbytočne založene témy o voľbách iba aby vznikali hádky a nadávky načo to je dobré. Každý má OP a právo voliť koho chce a nejdem nadávať niekomu a navyše anonymne že si taký lebo si volil tu a tu stranu. Každého vec. Každý kto bude pri moci bude hrabať. Myslíte si že PS ak bude pri koryte nebude brať jasné že bude.MY obyčajný občania to pocítime najviac. Hlavné to čo treba každý deň a to je strava a bývanie hypotéky.to že teraz tu je Ps ON a ani strana PS potraviny nepozlacňuje. Je taký istý ako ostatný len sľuby sa sľubujú a blázni sa radujú. Kradlo sa za všetky vlády tak PS bude časom také isté.