icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

katkazocele
1. okt 2023

@cecilia29 Je neuveriteľne povzbudzujúce, že konečne tu niekto ako ty verejne poukazuje čo hlása kresťanstvo, lebo skoro vždy mám dojem, že som jediná v diskusii konzervatívna kresťanka a ostatné mamičky sú veľmi ale že veľmi prozápadne orientované, hlavne o otázkach interrupcií a antikoncepcie 🙏 Si skvelá žena, pokračuj v tom! 👏

adkoalauri
1. okt 2023

Budem podporovať deti o to viac, ako doteraz- ani doteraz sme nespali- nech sa učia cudzie jazyky a pri prvej možnosti smer zahraničie

cecilia29
1. okt 2023

@katkazocele veru tak. Tá ich láska a tolerancia mi príde taka "diabolska" . To ako ten had v Raji. Ten sa.tiez pekne prihovaral

lonely66
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
1. okt 2023

@cecilia29 Ten ,, Had,, im do hláv natĺkol, že ako ženy majú právo zabiť v sebe nový život (boží dar) a považovať to za prejav Slobody Silnej Modernej Prozápadnej Ženy 😢

tanuuulka
1. okt 2023

Ja som s vysledkami spokojna. Za vlady smeru som sa mala lepsie ako za vlady psychopatickeho matovica. A to som mlada pracujuca matka troch deti, szco. Mna skor udivuje, ako je vzdy po volbach kazdy odbornik na politiku. Ja s mojim muzom roky sledujeme domacu aj zahranicnu politiku, vsetky diskusie, zahranicne media... nehovorim, ze sa do politiky vyzname, ale urcite sme s vysledkom volieb spokojni.

cecilia29
1. okt 2023

@katkazocele ja inak ani nepoužívam pojem konzervatívne ci liberálne kresťanstvo. Kresťanstvo je len jedno. Ježiš ho ustanovil a ako hlavné prikázanie dal Lásku. Lásku k Bohu a ľuďom. Ale nie slepú Lásku, Lásku, ktorá ubližuje a uvrhuje do zatratenia. Alw pravu a pravdivu lasku. Každopádne sa ľudia (diabol cez ludi) snaží to prikázanie prekrutit. Teraz ide na to ale veľmi takticky. A preto vznikol pojem liberálny kresťan. Co vlastne nemôže byť. Bud si liberál alebo kresťan.

martinka13
1. okt 2023

@tanuuulka aj lepšie ako 200 eur na dieťa? Lebo ja nie. Psychopatom gratulujem, moje deti idú preč zo SR. Nebudú chovať tvojich darzmožračov

nikyball
1. okt 2023

@lonely66 rodicia si mozu vybrat medzi nabozenstvom a etikou. Ci?
Mozu zit dvaja spolu. Ale nemylme ich s tym, ci su chlapcami, dievcatami alebo 51. Rodom a s tehotnymi muzmi. Biologia nepusti. A ak sa predsa dieta nebude vediet rozhodnut, tak nech je tu moznost kvalitneho psycho vysetrenia. Ale nie to vtlkat vsetkym ak je naruseny jeden.

veronicka1901
1. okt 2023

@tanuuulka sledujete zahraničnú politiku. Tak si potom aj posledujte, ako sa vyjadrili lídri iných krajín o výsledku volieb. A ako je na tom náš rating. A ešte trošku ďalej zalovte v pamäti - meno Kuciak? Stále nič? Tak čo to vlastne teda sledujete? 🙄

tanuuulka
1. okt 2023

@martinka13 ano lepsie, byvala vlada mimoriadne pomohla malym zivnostnikom, od matovicovej sme dostali velke h.. som aj invalidny dochodca po onkoochoreni, tato vlada urobila reformu invalidnych dochodkov, ktora je zase iba pre mna nevyhodna. Treba prijimat informacie kritickym okom, nie iba vidiet jeho 200eur. Ale to je moj nazor, tvoj moze byt iny. Vzdy je to po volbach tak. Niekto je spokojny, niekto je. V 2020 som ja bola na druhej strane.

ma77
1. okt 2023

@tanuuulka A s čim si preboha bola spokojna za vlady Smer že tu vladli mafiani a teraz zas budu ako nechapem slovensky narod že za 12rokov vladnutia smeru si zas zvolili mafiu stači ked si pozriete film Svina a snad každy pochopi☹len už neskoro

tanuuulka
1. okt 2023

@veronicka1901 preboha a co ma s kuciakom fico 😁 a co lucansky? A co vsetky ukradnute diplomovky? Arca capital? Neposkytnutie umelej plucnej ventilacie ked ich bolo este 35ks? Byvala vlada mala toho za usami strasne vela. Ved keby bol fico taky zlodej a mafian, davno sedi za mrezami 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
veronicka1901
1. okt 2023

@tanuuulka nič smiešne na tom nie je, vôbec nič so žiadnymi kauzami nemal, kdeže. Uvidíme, či budeš taká vysmiata aj o pár rokov.

nikasmile
1. okt 2023

@tanuuulka ale tu nie je len o tom, kto sa ako má preboha. Tu ide aj o to, ako nám tá krajina vyzerá a ako funguje. Nie len za koho som sa ako mal.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nikyball
1. okt 2023

@lonely66 ale ved to nabozenstvo tym detom nevnucuju, nechapem preco sa chytas toho

cecilia29
1. okt 2023

@lonely66 všetci tvoji predkovia boli kresťania. A prvé školy boli kláštorne školy, prvý učitelia boli kňazi. A náboženstvo nemá čo robiť v škole? Krestanstvo nam prinieslo vzdelanie. Trosku úcty k minulosti .

rikarika
1. okt 2023

@katkazocele ty na com ficis?

zeldia
1. okt 2023

A ešte jedno meno ma napadlo rada by som vam milí červení pripomenula Pašku, spomeňte si prosim ako skončil. Tým čo nepoznajú KE tak je to skutočne blízučko z jeho vilky v meskom parku do nemocnice kam sla sanitka. Sa ta sanitka tak trocha zamotala v malom meste aj na vrátnici rampa bola seknuta. Nezabúdajte na to aby vás nekleplo od radosti.

euka210
1. okt 2023

@cecilia29 konečne niekto kto pozna aj dejiny 🙏🙏🙏 super 👍

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
timeabb
1. okt 2023

Fica som síce nevolila, ale áno, je jednoznačne menšie zlo ako je PS. PS nie je absolútne demokratická strana, ako to presadzujú. Nariadiť ľuďom napr. povinné očkovanie za mňa s demokraciou nemá nič spoločné. Je to diktatúra. Nasledovanie záujmov Bruselu - LGBTI, potraty bez súhlasu rodičov, potraty na počkanie, kondómy zadarmo, 72 pohlaví, rodová ideológia, sexuálna výchova, kvóty migrantov, atď. Toto je choré a zvrátené. Neviem teda, čo je na tomto progresívne a vyspelé, podľa môjho názoru absolútne nič. Ľudia zrejme nevedia, že im ide len o to, aby ľudia skláňali hlavy pred Bruselom a počúvali ich na slovo. Pretože s osprostenými ľuďmi sa jednoduchšie manipuluje ako s tými, čo majú vlastný názor. 🙂 Ľudia si naivne myslia, že sa im jedná o slobodu občanov. No samozrejme, že nejedná. Nehovoriac o tom, že náš lokálny trh by sa prepadol pretože našich poľnohospodárov chcú odstaviť. Už teraz EÚ zasiela listy v ktorých chce EÚ odkúpiť od niektorých poľnohospodárov pozemky tváriac sa, že je to kvôli “plánu obnovy”. Je to samozrejme lož. Je to kvôli tomu, aby sme sa postupne približovali k agende ktorá bude mať za následok to, že nebudeme môcť nič vlastniť, ale budeme len obyčajnými nájomcami majetku. Naše majetky bude vlastniť EÚ alebo cudzinci. Treba čítať medzi riadkami, sledovať ľudí, ktorí nie sú oblbnutí médiami a sledovať to, aké zvrátenosti sa dejú na tom úžasnom západe. Trochu smutné, že zvyšok sveta je ľuďom eventuálne k smiechu, akokeby Austrália či Čína neznamenala nič, pritom si vedú nadpriemerne oproti USA ktorá je najzadĺženejšou krajinou na svete. Toťvsjo k PS. Ale ak to ľuďom nevadí, že toto chce niekto presadzovať, tak nech si zastávajú PS a nech ďalej sledujú podplácané média ktoré ich pretláčajú. 🙂

palicka
1. okt 2023

@lonely66 ale vwd stale je voliteľný. Staci 1 dieta a vyučuje sa etika

nikyball
1. okt 2023

@lonely66 ale ty nechapes, ze nie je zakon, ktory by ta nutil chodit na nabozenstvo, do kostola a byt krestankou? Ze na nabozenstvo nemusis decko prihlasit?
Ine bude, ak bude mat decko biologiu alebo sexualnu vychovu ako povinny predmet a tam im budu vtlkat trans a rodove zvasty? Naco?

palicka
1. okt 2023

@lonely66 a zas ste tolerantne...ved kazdy ma na vyber. Tak ako mal vo volbach...respektujte iny nazor..nie iba vtedy, ked Vam.to vyhovuje. Nevolila som.smer, PS uz v ziadnom.pripade...no udivuje ma, kolko tolerantnych ludi sa tu stretlo. Vodu kaze, vino pije...

nikyball
1. okt 2023

@lonely66 z toho isteho dovodu, preco ma stat financovat pochody, ich operacie, potraty, tabletky pred a po....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
milanemila
1. okt 2023

Kto voli fica musi byt bud clen strany, polodement alebo akvariova rybicka.