icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

cica8
5. okt 2023

@tayla Hramran je najlepší... Nezabúdaj a to ze tam mate "neviditeľných" ďakuj niekomu inému

tayla
5. okt 2023

@cica8 kecáš 🤣

jamacka
7. okt 2023

@beataxxx tak keď sa ti to zle číta, tak necitaj

lucinkaboz
9. okt 2023

@vroni nepletiem tak to bolo myslene

cukroska
6. apr 2024

aká je tupá Slovač 😤

martul
6. apr 2024

@cukroska prečo?! Voľby boli slobodné a demokratické, niekto vás nútil? Každý volil koho chcel.. Volili ľudia a nie parlament. P. Korcok všade rozprával, aká je demokracia dôležitá, a sloboda prejavu. Tak potom?!

livka_
6. apr 2024

@martul presne tak

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lili1313
6. apr 2024

@martul ved prave, ľudia zvolili koho chceli a toto je to - že sme na tom až tak zle. Smutne zistenie.

cukroska
6. apr 2024

@martul Veď áno ;ale svedčí to o Slovákoch veľa. Smutné

martul
6. apr 2024

@cukroska o čom to svedčí, napíš mi. Rešpektujem výsledky a nebudem nikoho urážať ani degradovať do tupych, dezolatov, dedinčanov....

martul
6. apr 2024

@chodec15 to je ok, v poriadku. Len stále slušne, bez urazania a degradovania iných. A to mi tu na MK chýbalo po celý čas. Tak to bolo v každej jednej diskusii.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
6. apr 2024

@chodec15 ....možno za výsledok môže saharsky piesok.

martul
6. apr 2024

@chodec15 opakujem, sloboda a demokracia, sloboda prejavu. Korčokove slová. Skús teraz aj slušne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
martul
6. apr 2024

@chodec15 tvoje vyjadrenie o blbom národe. Možno ťa to prekvapí, ale volila som Korcoka. Áno som sklamaná a prekvapena, ale to neznamená, že to nerešpektujem a ešte stále sa sa slušne vyjadrujem.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
martul
6. apr 2024

@chodec15 zato, že nemá rovnaký názor ako ty, tak je automaticky blbý. O Tom píšem celý čas, rešpektovanie.

blackcat8885
7. apr 2024

Ja som dúfala že Korčok vyhrá. Čo už... Je mi z toho smutno na Slovensku dobre nebude

vandica
7. apr 2024

No akoby Gizka povedala, toto je teda šokantné 🤔 ,,Fico" prezidentom...
Ale zas, podľa výsledkov parlamentných volieb, čoby sme čakali.
No naivne som dúfala, že to bude inak...

kristiii
Autor odpoveď zmazal
makaronka01
7. apr 2024

@kristiii podľa mňa ho volili najmä dôchodcovia, ktorí nemajú prístup informáciám ale určite aj mladí a to hlavne dezolati....

vandica
7. apr 2024

@makaronka01 žiaľ tak ako aj parlamentné voľby, ani tieto neboli len o dôchodcoch... Ja keď som pri parlamentných zistila koľko mladých cca 40+ volilo Fica, tak mi bolo 🤮

toccara
7. apr 2024

@kristiii suhlasim s tebou, ja som od jednej osoby pocula ze ak pojdem volit korcoka moja dcera sa v 10tich rokoch preoperuje na chlapa a v prvej triede sa budu ucit deti ako homosi maju pohlavny styk (mimochodom ta ista osoba mi vysvetlovala ako sa ockovacia latka prenesie na neockovaneho-pohlavnym stykom :/) a potom je tu dalsia kategoria-lebo ma pekne jamky preto ho volim. ozaj na zamyslenie kde to zijeme :(

panda6
7. apr 2024

Vitaj mafiansky stat 😶

karolinakr
7. apr 2024

@makaronka01 to nemas dôchodcami nič spoločne

karolinakr
7. apr 2024

*nemá

monikkatt
7. apr 2024

A uz to ide 😀 najprv pred volbami a teraz po volbach idu korcovolici chrlit to zlo zo seba o dezolatoch, dochodcoch, tupcoch a podobne
Staci mi ta vzorka jeho priaznivcov co je tu na mk a mam dost.. ta zloba co je vo vas je otrasna