Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@vroni nepletiem tak to bolo myslene
aká je tupá Slovač 😤
@chodec15 ....možno za výsledok môže saharsky piesok.
Ja som dúfala že Korčok vyhrá. Čo už... Je mi z toho smutno na Slovensku dobre nebude
No akoby Gizka povedala, toto je teda šokantné 🤔 ,,Fico" prezidentom...
Ale zas, podľa výsledkov parlamentných volieb, čoby sme čakali.
No naivne som dúfala, že to bude inak...
@kristiii podľa mňa ho volili najmä dôchodcovia, ktorí nemajú prístup informáciám ale určite aj mladí a to hlavne dezolati....
@makaronka01 žiaľ tak ako aj parlamentné voľby, ani tieto neboli len o dôchodcoch... Ja keď som pri parlamentných zistila koľko mladých cca 40+ volilo Fica, tak mi bolo 🤮
@kristiii suhlasim s tebou, ja som od jednej osoby pocula ze ak pojdem volit korcoka moja dcera sa v 10tich rokoch preoperuje na chlapa a v prvej triede sa budu ucit deti ako homosi maju pohlavny styk (mimochodom ta ista osoba mi vysvetlovala ako sa ockovacia latka prenesie na neockovaneho-pohlavnym stykom :/) a potom je tu dalsia kategoria-lebo ma pekne jamky preto ho volim. ozaj na zamyslenie kde to zijeme :(
Vitaj mafiansky stat 😶
@makaronka01 to nemas dôchodcami nič spoločne
*nemá
A uz to ide 😀 najprv pred volbami a teraz po volbach idu korcovolici chrlit to zlo zo seba o dezolatoch, dochodcoch, tupcoch a podobne
Staci mi ta vzorka jeho priaznivcov co je tu na mk a mam dost.. ta zloba co je vo vas je otrasna

@tayla Hramran je najlepší... Nezabúdaj a to ze tam mate "neviditeľných" ďakuj niekomu inému