icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

valeria_h
1. okt 2023

Prečo toľko plaču? Veď nikto tu nikoho nasilu nedrží, hranice sú otvorené a môžete odísť. Ja tiež nie som nadšená z výhry Fica, ale som rada, že nevyhralo PS. Bohužiaľ, nebolo koho voliť.

majulino
1. okt 2023

@janai1 neprisiel, pretože by stačilo migrantom povedať, že sú zo sirie a hneď by dostali pobyt na SVK. Vysvetľovali to viacerí, nie len Fico. A teda, tiež nie som dvakrát nadšená z toho, že vyhral voľby

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
1. okt 2023

@zalka áno, aj ja som samoživiteľka s podpriemernou mzdou, takže si uvedomujem aj to čo píšeš, ale uvedomujem si zároveň aj to, že daňový bonus nie je sociálka dávka, ale forma daňovej úľavy. Takže mi logicky nevychádza, aby mal naňho nárok niekto, kto dane buď neodvádza žiadne alebo len minimálne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
1. okt 2023

@valeria_h prečo plaču? Lebo majú radi túto krajinu? Ty si jedna z tých čo si sa odprasila zo Slovenska. Tiež sa sem s mužom netahate

laurita285
1. okt 2023

@chodec15 môžem si tlieskať že sme odišli 😂

zmrzlinka2021
1. okt 2023

@chodec15 je potrebné aby vymreli generácie najviac postihnuté kominizmom

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
janage
1. okt 2023

@zalka a za vlády Fica koľko že to bol ten daňový bonus? 22e? A aké to výhody mali osamelé matky či otcovia?

zmrzlinka2021
1. okt 2023

@laurita285 práve preto netrebalo ľudí lákať na očkovanie. Už by tých 60+ bolo podstatne menej.

valeria_h
1. okt 2023

@zmrzlinka2021 Veď preto som odišla, pretože sa mi to nepáčilo čo sa na Slovensku dialo a deje. Každý má možnosť odísť. Voľby sú demokratické, ľudia si zvolili čo si zvolili.

babulkomale
1. okt 2023

@zmrzlinka2021 vsak ty si tu pisala, ze si z chudobnej rodiny a ani teraz nemas napriklad na dom. Tak nechapem...

laurita285
1. okt 2023

@zmrzlinka2021 ja som toto tiež hovorila 😂

janai1
1. okt 2023

@majulino aha, takže preto im rozdavame potvrdenia o voľnom pohybe na základe zákona ktorý prijali počas ficovej vlády?

diewcatqoo
1. okt 2023

@aafrika dakujem za opytanie, ano, ja som sa mala dobre, ked vladlo olano. Preto, lebo som za vlady smeru odisla do zahranicia. A preto som vcera zo zahranicia prisla na Slovensko volit, aby sa uz neopakovalo to, kvoli comu som vtedy odisla a aby mali mladi ludia chut zit v tejto krajine (povodne som nechcela, ale povedala som si, ze predsa len radsej pojdem). Bohuzial, Slovensko je nepoucitelne. Nikdy tam nebude dobre.. nikdy, ak sa stale najde dost ludi, ktori tuto luzu zvolia.
Nedokazem to pochopit, fakt nie. 12 rokov vam nestacilo?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lily14
1. okt 2023

@lucyjka6 asi iný kraj

zalka
1. okt 2023

@mapa aha to, že sa snažím byť zmierlivá a neútočím na iných tak názor nemám, to že akceptujem je zlé.... aha a potom prečo je toľko nenávisti v spoločnosti, toľko nekultúry ... lebo ľudia sa neakceptujú, neakceptujú druhú stranu, len šíria oheň a síru kolo seba ... 🙂 na tých čo nesúhlasia s ich názormi.
Prajem ti peknú nedeľu aj napriek tomu, že nemáme rovnaké názory 😉

mamickalisticka
1. okt 2023

Očakávam, že o 4roky, bude na Slovensko druhé Švajčiarsko, postaví sa diaľnica do KE, všetky tunely sa dokončia, minimálne 20ks nemocníc štýlu BORY a školstvo odstreli na mesiac 😊 toto očakávam 🤍 a ja balím SMER západ 😼

grof_monte_christo
1. okt 2023

@chodec15 Uvidíme, či sa Fico bude pokúšať o KDH.

valeria_h
1. okt 2023

@mamickalisticka Diaľnicu do KE ignorovala zatiaľ každá vláda ...

eva233
1. okt 2023

Len také info, ľudia ktorí sa za SNS prekrúžkovali do parlamentu.

pribinak
1. okt 2023

@majulino Ehm, Sýrie

miriam11
Odpoveď bola odstránená
pribinak
1. okt 2023

@grof_monte_christo majersky sa pred voľbami vyjadril že so Smerom nepíše. Tak dúfam že sa toho bude držať a nebude si srat do vlastnej huby

pribinak
1. okt 2023

@miriam11 ale no….závisť že ?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
heidy222
1. okt 2023

Ja moc politiku nesledujem ani som nevolila lebo už nie som Slovenka, takže úplne bez provokácie, vie mi niekto vysvetliť, prečo radšej smer ako PS?